Veronica, soția cântărețului Constantin Măgureanu, se apără după accidentul în care a murit un tânăr de 26 de ani: "Nu am ceva pe conștiință!"

 Dumba Gabriela
.

Veronica Măgureanu se apără la două luni de la accidentul în care și-a pierdut viața un tânăr de 26 de ani. Soția cântărețului de muzică populară Constantin Măgureanu susține că nu înțelege cum și-a pierdut viața ciobanul respectiv pentru că ea ar fi lovit doar câteva oi.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Veronica Măgureanu îi mulțumește lui Dumnezeu că a scăpat cu viață din accidentul teribil în care un tânăr de 26 de ani a murit. În timp ce se deplasa pe un drum național de pe raza orașului Turnu Măgurele, cu fiul său în mașină, o turmă de oi i-a ieșit în față, fără să îi lase timp de reacție.

În urma impactului cu animalele speriate, un cioban de 26 de ani a murit, însă nu se cunoaște nici acum în ce fel și-a găsit acesta sfârșitul. Veronica Măgureanu susține că ea nu l-a călcat pe bărbatul care aștepta ca soția lui să nască, ci doar ar fi lovit câteva oi care i-au sărit din senin pe mașină, potrivit spynews.ro.

„Am de 20 ani permis, n-am zgariat niciodata masina, sunt foarte precauta mai ales cand sunt cu copiii in masina. S-a intamplat pe un drum national, mi-au sarit din partea dreapta niste oi pe masina. Oile au sarit pur si simplu pe masina, n-am franat, nu am avut nici reactie de a frana. Cum sa franez cand intr-o fractiune de secunda iti sar niste oi pe capota si pe parbriz', a dezvăluit Veronica Măgureanu, în cadrul unei emisiuni TV.

23e58ccd18e32cab182dbd6268a1286823e58ccd18e32cab182dbd6268a12868

Dumnezeu să-l odihnească!”

Veronica Măgureanu spune că nici măcar nu l-a văzut pe tânărul cioban în momentul impactului, aflând de el abia după venirea echipajelor de Salvare.

„Norocul meu a fost ca am avut 70-80 km/h viteza. Am auzit totul pe masina, nimic calcat cu rotile. Si ii multumesc lui Dumnezeu ca s-a intamplat asa sa nu am ceva pe constiinta ca as fi calcat pe ceva. In acele oi mai exista si un cioban, Dumnezeu sa-l odihneasca, ca nu mai este printre noi, dar acel cioban s-a atins de masina mea, a fost in sant si probabil au ricosat oile. A avut o singura lovitura la cap. Eu nici n-am stiut de acel cioban in acel moment, asistentele de pe salvare mi-au spus', a mai adăugat Veronica.

Cu toate acestea, Veronica Măgureanu se bucură că atât ea, cât și fiul său au scăpat cu viață din acest teribil accident.

„Poate ca Dumnezeu a vrut sa ma zguduie puternic, pentru ca am fost zguduita puternic. Acum doua luni s-a abatut un necaz asupra mea, dar Dumnezeu a vrut sa ma zguduie si sa-mi spuna: hei, trezeste-te la realitate, draga mea! Dumnezeu mi-a aratat in acea secunta ca m-a iubit in momentul oportun, in momentul crucial din viata mea, mie si fiului meu. Eu, astazi, puteam sa nu mai fiu aici. O luna de zile am fost in soc, eu si copilul meu cel mic. Timp de trei saptamani am facut terapie psihologica', a mai completat soția lui Constantin Măgureanu.

Ultimele cuvintele ale ciobanului mort în accident

Fratele ciobanului de 26 de ani mort în accident a povestit la Acces Direct despre ultima convorbire telefonică a lui Florin.

Se pare că înainte să fie produs accidentului, acesta a vorbit la telefon cu mama sa pe care a anunțat-o la un moment dat că închide apelul pentru că din față vine o mașină cu viteză foarte mare. Imediat acesta a fost spulberat de autoturism și a decedat pe loc.

'I-a zis că vine un tractor și vine o mașină cu viteză foarte mare. A fost târât 90 de metri pe carosabil și i-au omorât vreo 13-15 oi', a spus fratele acestuia!

Femeia cu care are un copil și cu care mai aștepta încă o fetiță a mărturisit ca va cere daune în acest sens, mai ales că acum a rămas văduva și îi va crește greu pe cei mici, potrivit Spynews.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton