Pavel Bartoș, primele declarații despre Smiley și Gina Pistol ca viitori părinți: "Trebuie să aibă grijă de ei, de ce e important pentru copil"

 Cica Cristina
.

E oficial! Chiar dacă Smiley și Gina Pistol nu au dat declarații despre sarcină până la acest moment, prietenul artistului, Pavel Bartoș vorbește deschis despre subiect și spune răspicat că cei doi urmează să devină părinți.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Nu mai este niciun dubiu că Gina Pistol este însărcinată. Cu toate că fericitul cuplu a dorit să păstreze discreția și s-au ferit de camerele de luat vederi, paparazzi au fost vigilenți și au apărut primele imagini cu Gina Pistol gravidă.

Burtica este deja vizibil, iar vedeta și Smiley au fost surprinși în timp ce mergeau la medicul ginecolog.

Citește și: Prințesa Eugenie este însărcinată!Al 9-lea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a se va naște la începutul anului

Pavel Bartoș: „Îmi doresc să aibă parte de liniște”

Oricât de rezervați ar fi ei sa-și expună viața privată, se pare că nu pot ascunde că vor deveni curând părinți. Pavel Bartoș, prieten apropiat al cuplului, a făcut primele declarații despre cei doi în calitate de viitori părinți:

Citește și: Se leagă o idilă! Anna Lesko și George Piștereanu și-au petrecut noaptea împreună, la Ferma:„M-a violat!'

„Da, să fie într-un ceas bun, mă bucur pentru el, pentru că merită. Eu aștept să vină acel moment când se vor bucura pe de-a-ntregul. Pentru că acum, știi cum e, e o perioadă în care ei trebuie să aibă grijă de ei, de starea lor, de ce e important pentru copil, să nu trăiască într-un stres. Îmi doresc să aibă parte de liniște”, a spus Pavel Bartoș pentru Click!.

Gina-PistolGina-Pistol

De asemenea, actorul a precizat că vorbește cu Smiley aproape zilnic la telefon, mai ales că artistul fiind nașul fetiței sale, Sofia, acum în vârstă de 6 ani, dorește să păstreze o legătură strânsă cu finuța lui.

Citește și: Lidia Buble, în lacrimi pe Instagram! Motivul pentru care s-a emoționat:„Nu am cuvinte'

Pavel Bartoș nu crede că i se va propune să fie nașul copilului viitorilor părinți, însă ar accepta cu drag dacă s-ar pune problema așa: „Cred că ei își vor alege foarte bine nașii pe care îi merită”, a mai menționat el pentru sursa citată.

Acum rămâne doar să așteptăm declarațiile oficiale ale Ginei Pistol și a lui Smiley cu privire la trările care îi încearcă și planurile de viitor!

Sursa foto: Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton