De ziua ei, Miley Cyrus a primit un cadou adorabil de la Liam Hemsworth

 Oana Pantazi
.

Anul acesta s-a întâmplat ca ziua de naștere a celebrei Miley Cyrus să coincidă cu cea de „Thanksgiving', astfel încât artista și iubitul ei, Liam Hemsworth, au avut un motiv dublu de sărbătoare. În plus, anul acesta Miley a primit cel mai adorabil cadou.

 

Miley Cyrus și Liam Hemsworth, la premiera filmului „Thor: Ragnarok”

 

„Thanksgiving' este o sărbătoare care, așa cum sugerează și numele său, e despre familie și despre mulțumirile pe care oamenii i le aduc lui Dumnezeu pentru recolta din acel an, pretext pentru americani să se strângă cu cei dragi în fața unei mese îmbelșugate. Anul acesta, pentru Miley Cyrus și Liam Hemsworth motivul de sărbătoare a fost dublu – artista a împlinit 25 de ani pe 23 noiembrie!

Suntem convinși că iubitului ei, carismaticul Liam Hemsworth, nu i-a fost deloc ușor să-i cumpere un cadou lui Miley. Chiar dacă artista apreciază probabil lucrurile simple și gesturile venite din inimă, când te gândești că are o avere de 200 de milioane de dolari, găsirea cadoului potrivit devine o problemă.

 

Cum anul acesta Liam a devenit cel mai bine plătit actor din lume, cu siguranță nu cadoul în sine a fost o problemă pentru el, ci alegerea lui… După părerea noastră s-a descurcat extraordinar, dăruindu-i lui Miley un lanț de aur cu un curcubeu de diamante ce formează numele lili'.

 

My mannnnnn’s already winnin & it ain’t even my bday yet! Rainbow LiLi is soooo frigggggen cute!

A post shared by Miley Cyrus (@mileycyrus) on



Artista a recunoscut că Liam a impresionat-o foarte tare cu acel gest, cu atât mai mult cu cât porecla lui este Lili', iar cuplul lor este poreclit LiLey'. Adevărul este că oricine și-ar dori un iubit ca Liam… Cu sau fără cadouri.

 

Oana Pantazi

Foto: Hepta, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton