Casa Regală reacţionează după moartea Stelei Popescu: "A fost una dintre cele mai iubite artiste!"

 Pirvu Cristina
.

Stela Popescu a fost găsită ieri moartă la casa sa din Bucureşti! După această tristă veste, Casa Regală a transmis un mesaj emoţionant, mai ales că Regele Mihai se află şi el pe patul de suferinţă! 

Întreaga Românie este în doliu după moartea Stelei Popescu. Şi familia regală şi-a transmis condolenaţele. Pe lângă mesajul înduioşător este adusă la cunoştinţă informaţia cum că Regele Mihai i-a oferit Stelei Popescu în anul 2013 cu ajutorul principesei Margareta, Decoraţia Regală Nihil Sine Deo.

„Familia Regală a României a aflat cu mare tristețe de trecerea la cele veșnice a marii actrițe Stela Popescu. Strălucită reprezentantă a teatrului de revistă, demnă urmașă a lui Constantin Tănase, Stela Popescu s-a născut la 21 decembrie 1935 în orașul Orhei din Regatul României. A avut o carieră de aproape șase decenii în teatru, film, radio și televiziune. A fost una dintre cele mai iubite artiste ale scenei românești.

În seara de 3 septembrie 2013, la Castelul Peleș, Majestatea Sa Regele i-a conferit Stelei Popescu, prin intermediul Principesei Moștenitoare Margareta, Decorația Regală  Nihil Sine Deo, pentru întreaga sa carieră în teatru, televiziune, cinematografie și teatru radiofonic, prin care a adus bucurie, speranță, dragoste și caldură în casele românilor; pentru demnitatea și profesionalismul ei, pentru pasiunea pentru artă și pentru oameni; pentru poziția și inițiativele sale publice, prin care încearcă să aducă alinare și bucurie celor mai defavorizați dintre români; pentru că reprezintă un simbol al culturii contemporane românești, cu valențe universale, fiind cea mai mare artista română de revistă a tuturor timpurilor; pentru susținerea publică a valorilor și principiilor Dinastiei Naționale.'

Dumnezeu să o odihnească în pace!”, este anunţul publicat pe romaniaregala.ro.

Stela Popescu a murit la 81 de ani

Stela Popescu ar fi împlinit în luna decemrbie 82 de ani. Marea actriţă nu a mai apucat să îşi sărbătorească ziua, în data de 23 noiembrie aceasta s-a prăbuşit şi a murit. Medicii SMURD nu au putut să o mai salveze. Sicriul cu trupul actritei  va fi depus astăzi la Teatru Constantin Tanase, urmând ca sâmbătă sa fie dus la capelă din Cernica. Duminică va fi înmormântată lângă soțul ei, Puiu Maximilian, în cimitirul Cernica.

Foto: Cristina Pîrvu

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton