(P) 5 piese care îți vor asigura confortul iarna aceasta

 Stamen Diana
.

Iata care sunt elementele esentiale pe care ar trebui sa le ai la indemana in zilele racoroase ale acestui sezon.

 

Sunt anumite lucruri care ne sporesc confortul si de care avem nevoie in sezonul rece pentru a ne asigura starea de bine. In primul rand, trebuie sa ne ingrijim de nevoile speciale ale pielii, pe care trebuie s-o mentinem hidratata si s-o protejam de factorii care ar putea sa-i dauneze, cum sunt vantul si frigul. Apoi, trebuie sa recurgem la acele mici trucuri care ne tin de cald in zilele friguroase, cum sunt, spre exemplu, dresurile, body-ul ori salul. Am selectat cinci produse esentiale, care n-ar trebui sa-ti lipseasca din arsenalul de sezon si pe care te poti baza negresit in aceasta iarna, atat pentru confort, cat si din punctul de vedere al necesitatii.

 

Balsamul pentru buze si ochi

 

In functie de nevoi, acest balsam are puteri magice, regenereaza, hidrateaza si diminueaza ridurile fine din jurul ochilor si buzelor. Are in compozitie ulei de jojoba, unt de shea si ceara de albine, ingrediente cunoscute pentru proprietatile puternice de hidratare. tine-l in poseta sau pe noptiera si foloseste-l de cate ori simti nevoia. Rezultatele il vor trece instantaneu pe lista ta de produse preferate.

 

Shop now: departmentstore.ro, 435 lei

 

 

Body-ul

 

Acest body este perfect daca nu-ti place sa porti foarte multe haine iarna, dar, in acelasi timp, nu-ti place nici sa-ti fie frig. Atat croiala, care iti si modeleaza abdomenul, cat si materialul, iti vor oferi confort si te vor scapa de layeringul fortat pe care acest sezon il impune.

 

Shop now: departmentstore.ro, 359 lei

 

 

Sosete peste genunchi

 

Poarta-le pe dedesubt atunci cand ai o tinuta cu pantaloni sau la vedere cand porti fuste ori rochii, oricum ai alege sa le porti, pentru un plus de caldura sau ca element-cheie intr-un ansamblu cu o rochie-pulover, spre exemplu, sunt alegerea perfecta.

 

Shop now: departmentstore.ro,  82 lei

 

 

Salul

 

Poarta-l peste pulovere sau peste orice tip de jacheta ori palton alegi sa porti. E un element care va da tinutelor un aspect sic si iti va asigura si confort in zilele racoroase.

 

Shop now: departmentstore.ro, 49,9 lei

 

 

Crema hidratanta pentru maini

 

Mainile au nevoie de ingrijire speciala iarna, asa ca iti recomandam aceasta crema hidratanta care contine ingrediente naturale si organice, cum sunt uleiul de masline si untul de shea. Pe langa hidratarea intensa, are si proprietati extraordinare de regenerare.

 

Shop now: departmentstore.ro, 45 lei

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton