Lili Sandu ne-a spus pe care dintre cei patru mentori de la Vocea României l-ar alege dacă ar fi să participe

 Adina Vilcea
.

Vocea României a ajuns la cel de-al șaptelea sezon, iar în prima editie live telespectatorii și antrenorii au ales deja opt concurenți care să meargă mai departe. Lili Sandu este alături de ei în camera Magenta și îi ajută să-și depășească emoțiile de dinainte de fiecare votare. 

Până pe 15 decembrie, fiecare seară de vineri se transformă într-un super show, cu momente complexe de muzică și coregrafii spectaculoase pregătite de concurenții de la Vocea României. În timp ce aceștia sunt votați de telespectatori și cei patru antrenori, Lili Sandu, care și în acest sezon se află în camera Magenta în calitate de V-Reporter, are rolul de a le ridica moralul și a-i ajuta să depășească momentele tensionate. „Este destul de multă tensiune în Magenta, dar în același timp sunt și emoții constructive, spirit de echipă și competitivitate. Eu încerc să le ridic moralul concurenților și să îi prezint publicului fără masca emoțiilor, pentru ca cei de acasă să-i cunoască mai bine și să-i voteze”, spune Lili Sandu.

Dacă ai fi tu în postura de concurent la Vocea Romaniei, pe care dintre cei patru jurați l-ai prefera să-ti fie mentor? 

Probabil că aș alege subiectiv și anume pe Adrian Despot, asta dacă s-ar întoarce toate scaunele și aș avea de ales. :)). Împreuna cu Adrian am fost elevii Școlii Vedetelor,  o perioadă foarte frumoasă din viața noastră și chiar mi-a compus o melodie cu care am participat la festivalul Mamaia, unde am luat locul 3 la interpretare. Însă fiecare antrenor este un profesionist și are un portofoliu valoros, iar pentru cei care participă la Vocea României este o mare șansă să fie antrenați de oricare dintre cei 4.

Apropo de muzică, nu ai mai scos de multă vreme o piesă. Cariera muzicală nu mai face parte din prioritățile tale?

Deoacamdată nu, dar never say never! 

Ce altă pasiune mai ai, în afară de actorie și muzică?

Nutriția! Îmi place să împărtășesc cunoștințele si experiențele mele din acest domeniu pe blogul meu www.lilisandu.ro și sunt bucuroasă că există interes din partea cititorilor pentru astfel de subiecte. 

Ţi-ai făcut planuri de Sărbători? 

Crăciunul alături de familie, ca de fiecare dată, iar seara de Revelion undeva la munte alături de prieteni. 

Care e wishlistul tău pentru Moş Crăciun?

Nu-i scriu scrisori lui Moș Crăciun, îmi place să-l las să mă surprindă ca de fiecare dată.:) 

 

Citește și:

Îți mai amintești cum arăta Lili Sandu acum 12 ani? Iată fotografii de colecție cu ea înainte să plece în SUA

Rețeta de miercuri – Lili Sandu propune o rețetă de primăvară: salată de verdețuri cu orez sălbatic, tulpină de țelina verde și năut

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton