De la ce a pornit conflictul dintre Ștefan Ciuculescu și Zanni, la Survivor: "E o cauză pierdută"

 Mirea Roxana
.

Între Zanni și Ștefan Ciuculescu a izbucnic un adevărat război la Survivor România. În timpul unui joc de imunitate, Ștefan și-a pierdut cumpătul și a sărit să îl ia la bătaie pe Zanni. În cadrul consiliului, Zanni a explicat care a fost motivul pentru care au existat tensiuni între el și Ștefan Ciuculescu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În timpul unui joc de imunitate de la Survivor România, lucrurile au degenerat, iar Ștefan Ciuculescu a sărit să îl bată pe Zanni. Pentru a-i despărți au intervenit Sebastian Chitoșcă, Cosmin Stanciu, dar și Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii difuzate de Kanal D.

s1-6s1-6

După ce Faimoșii au pierdut jocul de imuninate, Zanni a explicat la consiliu motivul pentru care Ștefan Ciuculescu a fost atât de supărat, încât s-a pierdut cu firea. În momentul în care Războinicii și Faimoșii trebuiau să aleagă cu cine să intre pe traseu de la echipa adversă, Ștefan le-a spus colegilor că vrea să îl aleagă pe Marius Crăciun.

Zanni a vrut să îl enerveze pe colegul său de echipă, așa că, în momentul în care a trebuit să își aleagă adversarul, l-a ales fix pe Marius.

Citește și: Cum a cucerit-o Zanni pe Ana Porgras, înainte de Survivor.Au locuit împreună la Brașov

Citește și: Zanni a recunoscut că a furat mâncarea Elenei Marin, la Survivor:”Am mințit, m-am simțit jignit”

Citește și: Scandal între Keed și Elena Matei, la Chefi la cuțite.„Ești o perversă'

Citește și: Dani Oțil, primele impresii după nuntă. A spus totul în direct, la Neața:„Vă anunț că…'

Zanni, despre conflictul cu Ștefan Ciuculescu la Survivor

Zanni a recunoscut la Survivor România că a făcut acest lucru doar pentru a-l enerva pe Ștefan Ciuculescu, însă nu s-a gândit că situația va degenera.

„E și de plâns și amuzant ce se întâmplă. Nu știu ce prefer eu să fac. Aș putea să plâng și eu, vai ce mi s-a întâmplat, ce mi se întâmplă, câte acuze mi se aduc. Vinovați suntem toți, dar eu nu sunt vinovat pentru frustrările altora, pentru nemulțumirile altora. Prefer să râd pentru că știu ce se încearcă. Am anunțat de foarte mult timp că va urma războiul de independență și războiul pentru interese.

Lumea se va certa ca să rămână cât mai mult în competiția asta(…). A plecat de la o joacă azi, că l-am ales pe Marius Crăciun, dar special l-am ales ca să văd cum reacționează Ștefan. Dintr-o chestie din asta puteam să nu mai ajung la consiliu, e de două ori cât mine Ștefan, nicio secundă nu mi-a fost frică de el, eu nu sunt bătăuș. Puteam să nu mai ajung la consiliul ăsta că el nu știu pe unde a trăit, pentru mine e o cauză pierdută', a spus Zanni la conciliul de elimiare de la Survivor, potrivit kanald.ro.

Zanni: „Nu e vina mea că ești slab psihic'

Zanni a mai spus despre Ștefan Ciuculescu, la Survivor România, că este un băiat sincer, însă și o „cauză pierdută'. Aceasta a mai spus despre colegul său că este frustrat și că îi este teamă, motiv pentru care încearcă să facă alianțe la Survivor România. Zanni nu consideră că a greșit în conflicul cu Ștefan Ciuculescu pentru că, spune el, nu este vina lui că acesta este „slab psihic'.

Pot să fiu serios și să spun că s-a ajuns prea departe(…). Lui Ștefan îi zic cu toată dragostea că eu în continuare îl simt un băiat sincer. Pentru mine e o cauză pierdută pentru că nu am ce să vorbesc cu el, dar îi înțeleg frustrarea, frica, îi înțeleg alianțele pe care le face, îi înțeleg ieșirile, numai că nu au ce căuta aici și atât timp cât ești slab psihic, nu e vina mea că ești slab psihic' , a mai spus Zanni în consiliul de nominalizare.

Sursa Foto: Instagram, Facebook, captură de ecran Kanal D

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton