Rona Hartner și Herve Camilleri au făcut partajul: "Mi-a făcut o listă și i-am dat...". Cu ce a rămas fiecare

 Lăstun Ana Maria
.

În urmă cu doar câteva zile, Rona Harner a anunțat că ea și dj-ul Herve Camilleri au decis să divorțeze, cu mențiunea că nu își dorește să ofere declarații amănunțite pe acest subiect. În urma unei intervenții televizate, solista a dezvăluit că ea și fostul soț au făcut deja partajul. Ce a primit fiecare?

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Rona Hartner se căsătorea acum un an și jumătate cu dj-ul Herve Camilleri, iar evenimentul a fost organizat într-un cadru idilic, pe Coasta de Azur. După trei ani de relație, solista a anunțat că urmează să divorțeze de partenerul său și a dezvăluit câteva dintre motivele care au dus la această decizie.

Deși în ultimii trei ani Rona Hartner a trebuit să depășească o imensă cumpănă, Herve Camilleri i-a fost alături în momentele dificile, iar cântăreața din România urma să anunțe, la doar câteva luni după ce l-a cunosct pe francez, că a câștigat bătălia cu temutul cancer de colon. Cei doi păreau extrem de fericiți, dar despărțirea bătea la ușă, iar fanii nu își imaginau ce avea să urmeze.

Citește și: Rona Hartner are o fiică adolescentă. Cum arată acum Rita Sumalya
Citește și: Drama neștiută a actriței Rona Hartner. A încercat să se sinucidă de trei ori
Citește și: Rona Hartner, mărturie cutremurătoare despre lupta cu cancerul. Ce tratamente naturiste a luat pentru a-și ajuta organismul

De ce s-au despărțit Rona Hartner și Herve Camilleri? „Divorțăm pentru că…'

Se pare că acțiunile care au dus la despărțirea dintre Rona Harter și Herve Camilleri își au originea chiar la începutul relației celor doi. În ciuda divorțului amiabil și a promisiunii că vor rămâne amici, Rona Hartner a dezvăluit că discuțiile care au apărut între ea și partener în timpul pandemiei de coronavirus au produs ruptura iremediabilă dintre aceștia și le-a adus în prim-plan nepotrivirea de caracter, în urma căreia au luat decizia radicală de a divorța.

rona-hartner-si-herve-camilleri-partajrona-hartner-si-herve-camilleri-partaj

Acum un an și jumătate ne-am căsătorit, dar eram de trei ani de zile împreună și pot să zic că am avut noi niște semnale de alarmă că ceva s-ar putea să nu funcționeze prea mult timp. Știi cum este, dragostea și pasiunea te fac să continui, să mergi mai departe și să nu ții cont de primele semnale de alarmă. Dar poate că asta am învățat acum, cu experiența asta, că de fapt acele prime semnale trebuie să te facă să fii mai prudent și acum îmi dau seama că m-am comportat ca și când aș fi avut 16 ani și că nu am fost prudentă! La noi nu a fost doar o dragoste cu năbădăi, un conflict și un divorț. Divorțăm pentru că nu am știut să rezolvăm sau să gestionăm conflictele dintre noi', a declarat Rona Hartner, potrivit Click!.

Rona Hartner a trecut de la divorț la partaj! Ce bunuri a primit Herve Camilleri?

În cadrul unei emisiuni de la Prima TV, Rona Hartner a anunțat că pe data de 20 mai va semna actele de divorț și că, în fapt, ea și partenerul s-au despărțit în urmă cu două luni. Ei bine, poate vă întrebați de ce au anunțat divorțul abia acum: se pare că solista și Herve au decis, în tot acest timp, ce se întâmplă cu bunurile dobândite pe parcursul căsniciei.

După două luni de partaj, Rona Hartner a declarat, sinceră, ca de obicei, că mărinimia caracteristică nu a părăsit-o nici în aceste momente grele! Astfel, în timp ce ea a rămas cu proprietatea de pe Coasta de Azur, Herve Camilleri a avut „liber' la bunuri! Adică, a primit de la fosta sa soție tot ce și-a dorit.

Joi semnăm actele. Am vrut să divorțăm amiabil. Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis tot ce vrea să ia. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat. De aia ne-au trebuit două luni până să anunțam divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el.', a conchis Rona Hartner, cu privire la partaj.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton