Claudia Pătrășcanu, noi acuzații care îl vizează pe Gabi Bădălău: "Copiii l-au aşteptat, a refuzat să vină"

 Cica Cristina
.

Tensiunile dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în creștere. Cei doi foști parteneri nu contenesc cu acuzațiile unul la adresa celuilalt, iar în tot acest război fără de sfârșit sunt prinși la mijloc și cei doi copii. Artista susține că afaceristul nu a venit la Constanța să ia copiii, cu toate că era weekendul în care el trebuia să stea cu micuții.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău sunt în mijlocul unui nou scandal. În acest weekend micuții trebuiau să petrecă timp cu tatăl lor, însă omul de afaceri a refuzat să vină să mai ia micuții.

Gabi-Badalau-Claudia-Patrascanu5Gabi-Badalau-Claudia-Patrascanu5

Claudia Pătrășcanu: „Copiii refuză să meargă la tatăl lor acasă'

Claudia Pătrășcanu a povestit la Antena Stars că micuții și-au făcut speranțe că vor petrece timp cu tatăl lor, însă Gabi Bădălău nu ar mai fi venit la Constanța și le-a spus copiilor că urmează să vină altă dată.

'Da, este adevărat! Era weekend-ul tatălui să vină îi vadă pe copii, să petreacă împreună cu ei. E dureros pentru mine ca mamă. Imaginaţi-vă că singurii de care mă interesează sunt copiii. De Gabi nu mă interesează, vă zic sincer, pentru că el toată viaţa şi-a făcut programul cum a dorit el şi cum a vrut el, nu s-a gândit la nimeni. Şi când spun nimeni mă refer că nu se gândeşte nici la ceea ce simt ei, nici la ceea ce-şi doresc ei!

A fost weekend-ul lui de venit la Constanţa, a refuzat total acest lucru, le-a spus copiilor că va veni altădată. Copiii l-au aşteptat în curte, i-am pregătit, i-am luat rapid de la grădiniţă. Copiii refuză să meargă la tatăl lor acasă. Au şi spus că îşi doresc ca tatăl să vină aici să se joace cu ei, să meargă împreună într-un parc.', a declarat Claudia Pătrășcanu pentru Antena Stars.

Citește și: Un nou scandal între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău.Poliția a venit acasă la artistă

Citește și: Gabi Bădălău, acuzații dure pentru Claudia Pătrășcanu:”Nu lași copilul să își vadă tatăl! Vrei să te răzbuni”

Citește și: Cum se înțelege Irina Păcurariu cu fiicele ei adolescente:„Fetele și Ticu fac alianțe împotriva mea'/ EXCLUSIV

Citește și: De ce nu se difuzează Românii au talent astă seară.Ce se întâmplă cu show-ul de la PRO TV

De ce nu a venit Gabi Bădălău să ia copiii

Motivul invocat de Gabi Bădălău în fața micuților a fost că nu vine să-i ia, dat fiind că nici ei nu vor să vină la el acasă, a povestit Claudia Pătrășcanu.

'Le-a spus că nu vrea să vină pentru că nici ei nu vin la el. A doua zi, sâmbătă, copiii l-au sunat ”tati, de ce nu mai vii?” Vineri, practic, a spus că o să ajungă sâmbătă. Vinovatul în toată situaţia asta este el şi nu altcineva. El trebuie să fie conştient că are doi copii şi că are un program cu copiii. Şi dacă un părinte îşi doreşte cu adevărat să petreacă timp cu copiii lui, eu cred că trece peste orice şi lasă orice. Am încercat să le explic că probabil tati are treabă şi că va veni într-o altă zi', a mai povestit Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu: „Nu este pentru prima oară când se întâmplă asta'

Artista a subliniat că a făcut tot posibilul să le explice micuților absența tatălui lor, însă a atras atenția că nu este pentru prima oară când se întâmplă un astfel de incident.

Nici pentru mine nu e ok ca mamă să stau şi să văd motivul pentru care tatăl lor nu a venit. Nu este pentru prima oară când se întâmplă asta. Eu îmi văd înainte de creşterea copiilor, fiecare face ce simte, repet. Pentru copii este mai dureros. Îl aşteptau să vină la Constanţa, să se distreze împreună. Eu i-am mai explicat lui Gabi că dacă nu mă ajută şi dacă nu vrea să facă nimic în sensul să avem răbdare şi îi facă din nou să se ducă la Bolentini… copiii şi-au dorit şi îşi doresc ca el să vină mai des aici.', a mai povestit Claudia Pătrășcanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton