Cuza, adevărul despre despărțirea de Ramona Olaru: "Lucrăm împreună în continuare, relația..."

 Lăstun Ana Maria
.

Cuza, solistul trupei „Noaptea Târziu' și Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza cu Răzvan și Dani' au trecut printr-o despărțire definitivă! Cei doi și-au spus „adio!' după doi ani de iubire și după numeroase încercări de a găsi un numitor comun.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ei bine, cum lucrurile bune nu rezistă pentru totdeauna, se pare că relația dintre Cuza și Ramona Olaru era menită eșecului, potrivit spuselor solistului de la „Noaptea Târziu'. În cadrul podcastului „Vin de-o poveste', Radu Țibulcă și Cuza au discutat despre motivele care au dus la despărțirea definitivă dintre el și Ramona Olaru, asistenta de la „Neatza', cu care cântărețul s-a iubit vreme de doi ani.

Cum aceasta nu este prima despărțire dintre cei doi, fanii cuplului au sperat până în ultimul moment la o reconciliere între protagoiștii unei povești de dragoste care, în aparență, era perfectă. Totuși, după momentele frumoase petrecute împreună, după vacanțele în care s-au distrat de minune și după ce a explicat adevăratele motive ale despărțirii, Cuza a conchis că între el și Ramona Olaru nu mai există cale de împăcare. Iată de ce!

Citește și: Dani Oțil, primele impresii după nuntă. A spus totul în direct, la Neața: „Vă anunț că…”

Citește și: Apropieri suspecte între Ramona Olaru și Răzvan Simion. Dani Oțil i-a dat de gol: „Te-am auzit cum îi spui…”

Citește și: Cine este Cucu de la Survivor. Cântă în trupa Noaptea Târziu

Cuza a dezvăluit în premieră motivele care au dus la despărțirea definitivă de Ramona Olaru

Ei bine, Cuza a mărturisit că deși a trăit o perioadă frumoasă, alături de o femeie și mai frumoasă, au existat multe motive pentru care el și fosta iubită au decis să se separe. Ca o explcație generală, tânărul a declarat că nu se potrivea cu Ramona și că, într-un final, diferențele existente între ei și-au spus cuvântul.

Mai mult decât atât, Cuza de la „Noaptea Târziu' a povestit, în cadrul aceluiași podcast, că discuțiile și tensiunile din relația cu Ramona Olaru atinseseră cote maxime, iar certurile deveniseră deja un obicei pentru cei doi. Cu toate acestea, bărbatul a ținut morțiș să precizeze că a rămas în relații bune cu fosta sa iubită, iar Cuza și Ramona Olaru sunt exemplul viu că doi oameni se pot înțelege extraordinar și după o despărțire, lucru pe care îl putem observa în cadrul emisiunii „Neatza de Weekend'.

ramona-olaru-si-cuza-despartire-7ramona-olaru-si-cuza-despartire-7

'Aproape de doi ani (n.r.- au fost împreună). O relație foarte frumoasă. Nepotrivire de caracter, la propriu. Aveam fiecare viziuni diferite, inclusiv despre masa asta. M-am îndrăgostit de opusul meu și fix asta a fost povestea.

Aveam păreri diferite în aproape orice, lucru care a provocat conflicte. Niște neînțelegeri, niște confruntări, din nimicuri. Stăteam și ne contraziceam până când ne lua somnul. Cam asta a fost. Păstrăm legătura, ne vedem în fiecare duminică, lucrăm împreună în continuare. Relația a rămas una umană, una profesională și una de bun simț și respect, chiar dacă intensitatea despărțirilor și suferința a fost una puternică', i-a dezvăluit Cuza lui Radu Țibulcă, la „Vin de-o poveste'.

Își vor rescrie Ramona Olaru și Cuza povestea de dragoste? Solistul a dat verdictul!

La capitolul împăcare, Cuza nu neagă vehement această idee, dar nici nu este convins că își dorește reconcilierea, cel puțin acum. Cântărețul a decis ca, de această dată, să nu își mai forțeze norocul și să lase întreaga situație pe mâna Universului. În cazul în care, pe viitor, s-ar mai ivi posibilitatea unei împăcări, Cuza nu ar spune nu. Cu toate acestea, acum este ferm convins că nici Ramona nu și-ar dori să facă acest pas, sentimentul fiind reciproc.

'Nu ai de unde să știi. Nu știu. Nu mă gândesc. Din moment ce este o decizie luată, și eu și ea am decis chestia asta ca niște oameni maturi, nu stăm să ne gândim la asta. Dacă soarta te aduce și te împiedici după gumă, da, nu știu. Am învățat să nu mai spun niciodată, cel puțin atunci când sunt înregistrat, pentru că știu că mă contrazic pe mine. Nu am speranța, nu am dorința și sunt convins că este reciprocă treaba. Suntem niște oameni care au pus punct unei relații, ne făceam rău reciproc. Dacă peste un an, peste 10 ani, ne vom revedea cu ochii ăia și o să decidem să fim împreună, ok, dar în momentul de față nu.', a dezvăluit Cuza, în încheiere.

Cuza și Ramona Olaru, despărțire urmată de suferință! „O grămadă de stări…'

'Dacă respecți un om, cum să nu mai vrei să-l vezi? Nu mi-a făcut un rău atât de mare încât să nu mai vreau să o văd. Este un om pe care l-am iubit, este un om pe care îl respect, un om pe care îl admir în continuare. Dacă a fost iubita mea și nu mai este acum, asta nu înseamnă că trebuie să devină dușmanul meu. Redevine amica mea! Au fost situații în care mi-au fost stârnite o grămadă de stări, amintiri, dorințe de a fi din nou și probabil e reciproc.', a adăugat Cuza, solistul de la „Noaptea Târziu'.

Totodată, deși s-a zvonit că despărțirea dintre Cuza și Ramona Olaru s-ar fi datorat infidelității, cântărețul a explicat că o respectă foarte mult pe fosta sa parteneră și că, în ciuda faptului că nu mai formează un cuplu, este fericit să o aibă alături ca… prietenă!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton