De ce și-a dat demisia Vika Jigulina de la Xtra Night Show. Motivul i-a surprins pe fani: este însărcinată!

 Oana Pantazi
.

Timp de aproape doi ani, Vika Jigulina a întreținut fondul muzical al emisiunii lui Dan Capatos, iar plecarea ei, aparent din senin, i-a nedumerit și întristat pe fani. Iată care este, de fapt, motivul!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

În momentul în care în locul DJ-ului Silviu Andrei a apărut, în emisiunea XtraNight Show, a lui Dan Capatos, o prezență feminină, puțini au crezut că aceasta îl va înlocui cu succes pe carismaticul DJ, care făcea show seară de seară alături de colegii săi… Dar iată că Vika Jigulina a făcut treabă bună și a câștigat în scurt timp un uriaș capital de simpatie, devenind la fel de populară ca predecesorul său.

Citește și:Eugenia Șerban a trecut printr-o dramă greu de imaginat! A descoperit că are două cancere, în același timp, și a suportat o operație grea, de 12 ore: „Eu am ales să lupt cu viața. Și pentru viață!” / EXCLUSIV

„Telemunca nu este chiar așa de veselă și OK cum sună pe hârtie”

În mod total neașteptat pentru fanii noului DJ, în luna martie a acestui an Dan Capatos a făcut un anunț surprinzător chiar în timpul emisiunii. Moderatorul a anunțat că echipa s-a micșorat și a ținut să-i mulțumească colegei sale, Vika Jigulina, pentru colaborarea frumoasă pe care au avut-o la Antena 1.

„Telemunca nu este chiar așa de veselă și OK cum sună pe hârtie. Vine cu sacrificii din toate părțile și de toate felurile. Unul dintre aceste sacrificii a fost că și noi a trebuit să cam înjumătățim echipa de prezentare. Începând din această seară, gazdele voastre suntem doar eu și Cătălin Bordea. Îi mulțumesc Vikăi! A fost o onoare această colaborare cu ea. Un artist de talie internațională a acceptat să vină seară de seară, în creierii nopții, să vină să muncească alături de noi”, a spus Dan Capatos în emisiune.

Citește și: VIVA! de Iunie. Andreea Bălan, pictorial exclusiv alături de cele două fetițe. Vedeta a povestit totul despre divorțul de George Burcea și despre cum e să fii mamă singură, la 35 de ani! EXCLUSIV

Chiar dacă Dan Capatos a sugerat că au fost nevoiți să facă reduceri de personal, se pare că motivul plecării Vikăi ar fi unul de natură personală, mai bine zis, sentimentală… De niște ani, Vika Jigulina este iubita lui Iancu Morad, un celebru medic estetician de origine israeliană și, potrivit ciao.ro, DJ-ul de la Xtra Night Show ar fi putut demisiona deoarece a rămas însărcinată, ea fiind surprinsă recent de paparazzi într-o ținută care îi ascundea cu greu burtica de gravidă.

Vika-Jigulina-4Vika-Jigulina-4

Eram un copil singur, la 15 ani, departe de casă

Vedeta s-a mutat în România în urmă cu 20 de ani, ea fiind de loc din Republica Moldova, și și-a urmat visul de a deveni DJ de la o vârstă fragedă. Tot ce are a dobândit prin foțe proprii și a început să muncească de la o vârstă la care alți copii nu au decât grija școlii…

„Părinţii m-au susţinut, am fost un copil libertin, niciodată nu mi s-a interzis să fac muzică. Am făcut şi sport, gimnastică de performanţă, dar am avut o traumă la 11 ani şi nu am mai putut să continui. Plus că nu puteam să mă dezvolt, că trebuia să plec din Moldova şi posibilităţile erau reduse.

În România mi-a fost greu, că eram un copil singur, la 15 ani, departe de casă, fără părinţi şi surori. Tatăl meu locuieşte în Moscova, iar mama nu a vrut să plec cu el, iar mie mi s-a pus problema să aleg cu cine vreau să stau şi am zis că niciunde. O verişoară de-ale mele era în România şi am ales să vin aici„, a spus Vika Jigulina, conform cancan.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton