Amănunte șocante despre Magherita de la Clejani. S-a dus la vrăjitoare ca să afle lucruri despre iubitul ei. Ce i-a răspuns ghicitoarea

 Lupescu Anca
.

Margherita de la Clejani a apelat la vrăjitoare pentru a afla ce îi rezervă viitorul în materie de iubire. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

 „Margherita e gata să se facă fată de casă. Bruneta este pretenţioasă din fire, de aceea nu vrea să grăbească lucrurile. Din curiozitate, a apelat la ajutorul unei vrăjitoare, care să-i ghicească viitorul.. Margherita îşi doreşte un băiat sincer, care să aibă grijă de familia ei. Mai mult, ea îşi doreşte un partener atent la nevoile ei, care să-i ofere cadouri.' se scria în presă, la vremea aceea, potrivit wowbiz.ro 

„Îmi doresc să găsesc pe cineva sincer, care să-mi respecte familia. Şi dacă se poate să fie şi zodia leu. Să fie aşa slab, ori brunet, ori blond, nici nu mai contează. Să aibă sufletul bun. Sunt o fată foarte pretenţioasă. Şi cu siguranţă o să găsesc băiatul acela care să poată să-mi ofere un cadou. Lucrurile nu trebuie forţate. Am fost de curând la o ghicitoare şi mi-a citit în cafea şi mi-a zis că o să mă mărit cu un bărbat de la drumuri.', a declarat Margherita de la Clejani într-o emisiune TV.

Margherita de la Clejani se află în centrul unui scandal monstru, după ce a provocat un accident, în timp ce se afla la volan sub influența substanțelor interzise. 

De ceva timp, comportamentul fiicei celebrilor cântăreți de la Clejani este deviant, iar asta se poate vedea pe rețelele sociale, unde tânăra se afișează în ipostaze indecente, vulgare sau chiar periculoase. 

De ceva timp, Margherita a început o relație cu Theodor, un tânăr cântăreț de trap, cunoscut pentru consumul de droguri. 

Margherita de la Clejani, scandal în plină stradă cu paparazzii. I-a agresat și i-a înjurat în cel mai josnic mod! „Pleacă de aici, că vă dau cu ceva în cap!'

'Margherita este, de ceva vreme, mai… ciudată. Adică nu ascultă de nimeni, nu o mai interesează nimic și este foarte agitată. Nu se mai concentrează deloc la lucrurile pe care le vorbești cu ea. Oricum, iubitul ei o sună, o verifică mai tot timpul, îi spune să aibă grijă ce vorbește, era de multă vreme, cumva, suspectă și dependentă de el. Cumva, el o domină, lucru pe care nu l-am mai văzut în cazul Margheritei cu niciunul dintre iubiții ei', a declarat un apropiat de-al Margheritei de la Clejani, pentru wowbiz.ro .

Recent, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, deranjată de intruziunea jurnaliștilor în viața ei, a postat un comentariu injurios la adresa acestora pe Instagram: „Îmi bag p@#& în voi de insuportabilia scris Margherita. Se pare că mesajul este adresat unei echipe de paparazzi de la un site, care a abordat-o, pe stradă, pentru un interviu.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton