Ce se întâmplă cu Ciprian Marica și mama copiilor lui, la o lună după scandalul sexual! Cei doi au fost fotografiați alături de băieții lor, iar imaginile spun tot!

 Lupescu Anca
.

Ciprian Marica a fost văzut alături de iubită, Ioana Marcu, și cei doi copii ai lor la Grădina Zoologică din Cluj. 

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Fostul atacant de la Dinamo și FCSB a fost pozat de Click și surprins extrem de implicat, explicându-le celor doi băieți ai săi despre animale.

Marica a postat ulterior o imagine pe contul său de Instagram cu ieșirea, însă în fotografie apar doar băieții, nu și Ioana, și mesajul: „Au așteptat mult ieșirea asta, o meritam cu toții'.

Totuși, la prima lor apariție publică, după scandalul infidelității, Ioana a postat mai multe fotografii pe Instagram, pentru a arăta tuturor că nimeni nu poate distruge relația lor.

Potrivit unor surse, problema cuplului a fost rezolvată de nașii lor de cununie, Adelina și Cristi Chivu. Cristi și soția lui ar fi convins-o pe Ioana să-l ierte și să-i mai dea o șansă lui Marica.

Ciprian Marica, filmat cu soția unui prieten într-o cameră de hotel. Bărbatul l-a prins în flagrant: i-a bătut la ușă și l-a invitat la o discuție! VIDEO

Ciprian Marica (34 de ani), fostul atacant al echipei naționale, în prezent finanțator la Farul Constanța, s-a aflat în atenția tabloidelor, după ce o filmare compromițătoare cu el a fost făcută publică. Site-ul ziardecluj.ro a publicat un videoclip cu derularea unui eveniment petrecut în 2019, când Ciprian Marica a fost prins în flagrant în timp ce afla într-un hotel cu Ana Muntean, nora lui Florin Muntean, fost șef la firma Transgaz.

Cine este Ioana Marcu, iubita lui Ciprian Marica. Au împreună doi copii, dar nu s-au căsătorit niciodată

profil-3profil-3

În 2016, Ciprian Marica a cunoscut-o pe foarte tânăra Ioana Marcu, într-un mod neașteptat: la cabinetul dentistului său, unde fata, studentă la Stomatologie, făcea practică. Povestea a evoluat rapid și, la nici un an de când s-au cunoscut, cei doi deveneau pentru prima dată părinți. În 2018, blondina aducea pe lume cel de-al doilea copil al cuplului, tot băiat.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton