De ce se teme Raluca Dumitru la Survivor: „Mi-e frică de mor de...”

 Mirea Roxana
.

Raluca Dumitru este una dintre cele patru concurente noi de la Survivor România. Ea a declarat, înainte de a pleca spre Republica Dominicană, că s-a pregătit fizic și psihic pentru această provocare. Totuși, Faimoasa nu este complet neînfricată și are o mare temere.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor România, este gata să facă față provocărilor din Republica Dominicană și să își ajute echipa, pe Faimoși.

Totuși, aceasta are și o singură teamă și anume dormitul în jungă.

r1r1

„Nu am dormit azi-noapte, mi-e cam foame acum… Dar nu mi-e frică de nimeni, sunt pregătită să aduc trofeul acasă. Nu știu dacă o să aibă loc în bagaj, e plin. Vii tu după mine să îl iei! Mi-e puțin frică când mă gândesc că o să dorm acolo, în junglă. Mi-e frică de mor de șoareci, de șerpi… Cu mâncarea mai fac față, o să fiu irascibilă, o să fac ca toate ielele, dar o să mă obișnuiesc, sigur, și înfometată…

Ideea e că mi-e cam frică să dorm, intru în sacul ăla cu totul, mă închid complet să fiu sigură că nu îmi intră nimic acolo', a spus Faimoasa înainte să plece în republica Doominicană.

Citește și: Cu ce bărbați celebri s-a iubit Raluca Dumitru de la Survivor.Cristi Pulhac și nepotul lui Gigi Becali au cucerit-o

Citește și: Raluca Dumitru de la Survivor are un trecut tumultuos.A pozat goală

Citește și: Cum au fost primite Raluca Dumitru și Irisha la Survivor. Jador:”Băieții sunt în călduri”

Citește și: Sora Anei Porgras rupe tăcerea despre relația dintre Faimoasă și Zanni:„A spus că îl iubește și că…'

„A ținut o dietă strictă'

Răzvan Botezatu, bunul prieten al Faimoasei, a dezvăluit că Raluca Dumitru s-a pregătit intens pentru Survivor România. Faimoasa a făcut mai multă mișcare, și-a exersat precizia și a ținut chiar și o dietă strictă pentru a se obișnui cu lipsurile din Republica Dominicană.

„Ea făcea, oricum, sport din greu.

E adevărat, mai mult pilates, dar a mărit intensitatea. Apoi, de alergat prin parcuri, zi de zi. Și, în ultima vreme și-a exersat și preciza, a început să facă jocuri în genul celor de la Survivor România, nu vrea să se facă de râs. În plus, a ținut o dietă cât se poate de strictă, mai mânca doar o dată pe zi, voia să se asigure că se obișnuiește cu foamea de acolo și că suferă cât mai puțin.

Dar, vă spun, când îi va fi foame…. nu se va mai juca', a spus, pentru WOWbiz.ro, Răzvan Botezatu.

Cine este Raluca Dumitru de la Survivor

Raluca Dumitru de la Survivor nu îi este străină publicului, pentru că în urmă cu mai mulți ani, ea a fost asistentă TV la Antena Stars. Bruneta putea fi văzută în fiecare dimineață la emisiunea ‘Star Matinal’ alături de Natalia Mateuț și Răzvan Botezatu.

După ce a încheiat contractul cu Antena Stars, Raluca de la Survivor România s-a retras din lumina reflectoarelor și s-a ocupat de proiectele personale. Vedeta a apărut și în videoclipurile mai multor artiști de la noi.

Sursa Foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton