Cum arăta Sindy, înainte de Survivor. Războinica a pozat sexy

 Stamen Diana
.

Sindy de la Survivor România făcea furori cu pozele sexy pe rețelele de socializare înainte să plece în Republica Dominicană. Concurenta din echipa Războinicilor lăsa inhibițiile la o parte și poza în ipostaze incendiare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Dacă la televizor pare timidă, se pare că lui Sindy de la Survivor îi place să pozeze sexy, iar imaginile le postează pe rețelele de socializare, acolo unde era mai mereu activă înainte să plece în Republica Dominicană. Concurenta din echipa Războinicilor este plină de surpriză și a demonstrat că este o femeie foarte sexy.

Sindy-survivor-sexy-2Sindy-survivor-sexy-2

Sindy de la Survivor adoră să pozeze și de fiecare dată când pleacă în vacanță nu ezită să încarce pe Instagram fotografii în costum de baie. La 26 de ani, concurenta din echipa Războinicilor are un trup foarte bine lucrat în sala de fitness, iar asta se observă în imaginile pe care le postează.

Citește și: Vera Miron, despre problema de sănătate a lui Sindy, la Survivor:„Nu are acordul medicului'

Citește și: Sindy de la Survivor are o soră geamănă. Nu seamănă deloc una cu cealaltă

Citește și: Mama lui Sindy de la Survivor, dezvăluiri despre viața amoroasă a fiicei sale: „Cam greu cu iubiții”

Citește și: Ce problemă de sănătate are Sindy de la Survivor: „Nu poți să faci mișto de ea!”

Sindy de la Survivor, idilă cu Albert Oprea?

Nu este un secret pentru nimeni că fanii competiției din Republica Dominicană bănuiesc că între Sindy și Albert Oprea este mai mult decât o simplă relație de prietenie la Survivor. Recent, mama lui Sindy, Războinica de la Survivor a pășit în platoul Teo Show, unde a făcut mai multe dezvăluiri neașteptate cu privire la fiica ei, vorbind și despre apropierea acesteia de Albert.

cover-viva-aprilie-2021-small-364cover-viva-aprilie-2021-small-364

„Iubit? Cam greu cu iubiții. Nu, sincer nu. Îi place mult să se distreze, deci încă nu cred că și-ar dori să aibă un iubit, o relație mai serioasă. De exemplu, sora ei are un iubit, ele fiind gemene. Ea are o energie în tot ceea ce face. Plus că parcă trăiește și meciul și, când intră colegii pe traseu, parcă trăiește și ea momentul. Îi plac foarte mult sporturile mai grele, i-am și zis: Trebuie să fii puțin mai feminină!

Albert pare un băiat liniștit, își vede de treaba lui. Sincer, îmi place ca persoană. Nu știu ce să zic. În unele privințe poate da, în unele poate nu. Totuși cred că ei i-ar trebui o persoană mai puternică puțin, că altfel nu știu ce să zic’, a mărturisit mama lui Sindy de la Survivor. 

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton