Aurel Pădureanu e revoltat pe cei care nu l-au ajutat după moartea Corneliei Catanga: "A promis și Gigi Becali, nu a făcut nimeni nimic"

 Cica Cristina
.

Aurel Pădureanu tună și fulgeră! La aproape o lună de la moartea marii artiste de muzică lăutărească, Cornelia Catanga, soțul ei se arată încă revoltat. Regretă că femeia care i-a stat alături 30 de ani nu a putut fi înmormântată așa cum și-ar fi dorit, din cauza restricțiilor impuse în pandemie și are cuvinte dure și la adresa celor care nu l-au ajutat când a avut cea mai mare nevoie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Cornelia Catanga a murit la finalul lunii martie, după ce pierdut lupta cu virusul care a pus o lume întreagă pe jar. Aurel Pădureanu încă își plânge soția, merge în fiecare zi la cimitir și nu poate trece peste faptul că nu a avut o înmormântare pe măsură, pe fondul pandemiei de coronavirus.

Mă duc la cimitir în fiecare zi. (…) Asta e țara, nu avem ce să facem. Păcat că o așa personalitate nu a putut să fie înmormântată în condiții umane. Mâine se împlinește 1 lună de când a murit', a declarat Aurel Pădureanu la Antena Stars.

Alex-padureanu-1Alex-padureanu-1

Aurel Pădureanu: „Proprietarul ne-a dat afară'

La scurt timp de dispariția artistei, Aurel Pădureanu și fiul lui au trecut prin clipe dificile, fiind la un pas să rămână pe drumuri. Proprietarul apartamentului în care locuiau au vândut casa și a fost dat afară, iar cei doi nu-și permiteau nici să plătească o altă cameră în alt loc.

Aurel Pădureanu a solicitat ajutor la acel moment, apelând inclusiv la Gigi Becali, însă nu a primit sprijinul la care s-ar fi așteptat.

„Au promis ăștia. A promis și Becali că ne ajută. N-a făcut nimeni nimic. A vândut casa proprietarul și ne-a dat afară. Nu discută cu tine.', a mai povestit Aurel Pădureanu.

Citește și: De ce nu are pensie Aurel Pădureanu:”Am muncit doar la negru”

Citește și: Ce decizie a luat Aurel Pădureanu după ce Gigi Becali l-a trimis la cămin:”O să fiu cu cerșeală”

Citește și: Andi Moisescu, după ce a trecut prin experiența COVID-19:„M-am temut cel mai mult de…'/ EXCLUSIV

Citește și: Jador, eliminat de la Survivor din cauza problemelor de sănătate:'Sunt pregătit să fiu sărac din nou oricând'

Aurel Pădureanu locuiește cu fiul lui, în chirie

Între timp, Aurel Pădureanu s-a mutat într-un apartament cu chirie, cu fiul său. Astfel, el și băiatul său locuiesc acum în Rahova, cu chirie, potrivit Impact, iar vecinii îi văd tot timpul plimbându-se în zonă. Abătut, îmbrăcat în negru, Aurel Pădureanu încearcă din greu să găsească putere pentru a trece peste moartea soției sale.

„Îi simt lipsa în fiecare zi și în fiecare minut. Îmi vine să zbier. Îi simt lipsa. Vreau să mă ierte Dumnezeu. Asemenea nenorocire ce s-a năpustit asupra familiei mele’, spunea recent soțul regretatei Cornelia Catanga.

Cum au rămas fără casă Cornelia Catanga și Aurel Pădureanu

La un moment dat, Cornelia Catanga a mărturisit că nici de pâine nu ar mai avea bani. Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu au contractat acum 16 ani un credit de 90.000 de euro, de la bancă, pentru a-și renova vila. În 2014, cei doi au intrat în incapacitate de plată, iar, ulterior, au fost executați silit, pierzând imobilul din Chitila. S-au mutat, cu chirie, într-o casă din Bragadiru.

„Trăiesc din ajutorul fiului. Sunt disperată, dacă banca mi-a luat casa. Dacă i-aș fi dat în judecată, câștigam eu. Am fost amenințată de la bancă. Eu nu am știut ce înseamnă chestia asta și decât să vină ei să mă dea afară, am plecat eu. Nu mi-a fost ușor. Fiul meu aduce bani în casă. Dar acum nu mai are nici el. Am vreo putere, ne crede cineva?’, a mărturisit Cornelia Catanga în noiembrie 2020.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton