De ce nu s-a prezentat Claudia Pătrășcanu la procesul cu Bianca Drăgușanu: "Se caută circ și se încearcă să mi se facă rău"

 Raiciu Adriana
.

De ce nu s-a prezentat Claudia Pătrășcanu la procesul cu Bianca Drăgușanu. Claudia Pătrășcanu a lipsit, miercuri, 1 februarie, de la procesul cu Bianca Drăgușanu. Fosta soție a lui Gabi Bădălău și-a justificat acum lipsa de prima înfățișare a procesului. Iată primele declarații ale vedetei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Războiul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu pare că d-abia a început. Cele două și-au aruncat cuvinte dure în mediul online, iar scandalul dintre acestea s-a mutat acum la Judecătoria din Constanța. Actuala parteneră a lui Gabi Bădălău  îi cere despăgubiri de 50.000 de euro Claudiei, după ce artista a pornit un întreg scandal declanșat de niște declarații controversate.

bianca-dragusanu-3-1-1bianca-dragusanu-3-1-1

Miercuri, 1 martie, a fost primul termen al procesului dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, la Judecătoria din Constanța, însă cântăreața nu s-a prezentat. Potrivit celor declarate de avocatul Biancăi Drăgușanu, fosta soție a lui Gabi Bădălău nici nu ar fi știut despre dosarul din instanța. Astăzi, însă, Claudia a reacționat.

Citește și: Claudia Pătrășcanu a lipsit de la procesul cu Bianca Drăgușanu: „Consider de-a dreptul jignitor…” Iubita lui Gabi Bădălău îi cere daune de 50.000 de euro

Citește și: „Nu mai are de unde cere bani șarlatanca asta?. Claudia Pătrășcanu, reacție furibundă după ce Bianca Drăgușanu a dat-o în judecată

Citește și: Emily Burghelea și-a botezat fiul. Primele imagini de la marele eveniment

Citește și: Cine este Liliana Teodorescu, soția lui Oreste Teodorescu. Au împreună o fată

De ce nu s-a prezentat Claudia Pătrășcanu la procesul cu Bianca Drăgușanu

În urmă cu puțin timp, Claudia Pătrășcanu a făcut primele declarații, după ce a lipsit de la procesul cu Bianca Drăgușanu. Vedeta susține că motivul neprezentării îl știe deja instanța și nu vrea să vorbească mai mult pe subiect.

'Motivul neprezentării mele îi știe instanța, motivat de către doamna avocat. Alte detalii și ce ține de circ, nu ma interesează!', a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

„De 5 ani tot se încearcă să mi se facă rău pe toate căile”

De asemenea, fosta soție a lui Gabi Bădălău mărturisește că nu are liniște de 5 ani și fostul partener tot încearc să-i facă rău prin diferite căi.

„Procesul meu cu Bădălău a fost deschis în perioada unui Post Mare, iar Dumnezeu nu m-a lăsat niciodată. Așadar, Dumnezeu e cu mine întotdeauna pentru că nu l-am dezamăgit și nu m-am îndepărtat o secundă de el. De 5 ani tot se încearcă să mi se facă rău pe toate căile și prin diverse persoane, se caută circ. Eu am frică doar de Dumnezeu, iar Postul Paștelui este liniște pentru mine și multumire către Divinitate. Știți ce: chiar dacă cineva îmi face rău, eu nu-mi voi schimba esența vieții. Eu îl las pe Dumnezeu să se ocupe de tot, așa cum a făcut și până acum.', a mai declarata aceasta, potrivit sursei menționate anterior.

Procesul s-a amânat

Cât despre procesul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu, avocata blondinei a declarat că s-a amânat pentru data de 22 martie.

„Astăzi s-a acordat un nou termen de judecată, l-am amânat, din păcate. Motivul pentru care s-a procedat la amânarea cauzei de judecată este că nu a fost primită acțiunea subsemnatei, pe care am depus-o pentru clienta mea, Bianca Drăgușanu, nu a ajuns la adresa acesteia. Însă, pe citație și pe toate documentele apare că a ajuns, a primit-o mama acesteia, Dominica Pătrășcanu, care a și semnat pentru primirea documentelor.S-a acordat un nou termen de judecată, pentru data de 22 martie. Consider că doamna Pătrășcanu pentru ceea ce a făcut în acest moment, de asemenea a depus și o cerere, a spus că ea nu cunoaște nimic despre existența acestui dosar, lucru pe care îl consider de-a dreptul jignitor față de instanța de judecată, având în vedere că e clar că știa.', a spus avocata Biancăi Drăgușanu.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton