De ce a albit Elvira Deatcu de la 18 ani și ce spune despre operațiile estetice: „Am și plâns foarte mult, am pierdut nopți, e firesc să am riduri” / EXCLUSIV

 Solomon Tatiana
.

De ce a albit Elvira Deatcu de la 18 ani și ce spune despre operațiile estetice. Elvira Deatcu a revenit pe micul ecran, în serialul Clanul, de la PRO TV. Actrița este fericită că a regăsit la filmări colegi și prieteni din alte proiecte la care au lucrat împreună. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta ne-a vorbit atât despre viața ei profesională, cât și cea personală. Printre altele, ne-a dezvăluit de ce a albit la 18 ani, dar și că se teme de operațiile estetice care, spune ea, nu pot păcăli anii.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

De ce a albit Elvira Deatcu de la 18 ani și ce spune despre operațiile estetice. Elvira Deatcu are un rol important în serialul Clanul, de la PRO TV. Îndrăgita actriță e fericită că și-a reîntâlnit colegii din alte producții. Într-un interviu pentru viva.ro, vedeta a vorbit despre proiectele sale, despre cei doi băieți ai săi, despre operațiile estetice în care nu crede, dar ne dezvăluie și de ce a albit la 18 ani!

10885155_864220766958220_2857009879911361593_n10885155_864220766958220_2857009879911361593_n

Citește și: Elvira Deatcu și-a cerut soțul în căsătorie, în urmă cu 23 de ani: „Nu a fost cu inel, cu îngenuncheat'

Citește și: Elvira Deatcu, după 22 de ani de căsnicie: „Am avut câteva nopți foarte grele, de dezechilibru total'

Citește și: Emily Burghelea a postat primele poze cu chipul fiului ei. Ce nume i-a pus: 'Mă topesc'

Citește și: Cine este Liliana Teodorescu, soția lui Oreste Teodorescu. Au împreună o fată

De ce a albit Elvira Deatcu de la 18 ani și ce spune despre operațiile estetice

Elvira Deatcu este bucuroasă că regizorul producției Clanul, Anghel Damian, a invitat-o să joace în acest proiect. Actrița consideră că s-a întors acasă, pentru că a regăsit aici colegi și prieteni alături de care a filmat în serialul 'Vlad', tot la PRO TV. Vedeta a mai filmat și în filmul 'Ramon', producția lui Pavel Bartoș, care a avut premiera recent. Acum, artista joacă la Odeon, în premieră, într-un spectacol cu profesorul ei, Adrian Titieni.

Într-un interviu pentru viva.ro, actrița ne-a vorbit atât despre carieră, cât și despre viața ei personală, de familie. Astfel, de la ea am aflat că a albit de la 18 ani și că nu ar vrea să păcălească timpul cu operațiile estetice.

Elvira Deatcu joacă în serialul Clanul, de la PRO TV

Cum este rolul din Clanul?

Aici am un statut profesional superior celui din Ramon. Tot urc în scară ierarhică, în funcție de vârstă. Mă refer la rol, desigur. Important este că mă simt bine. E prima dată când am lucrat cu Șerban Pavlu. Nu ne-am mai întâlnit, nici în teatru, și ne-am bucurat foarte tare că suntem împreună și că o să tot avem de lucru împreună. Pentru mine a fost ca o întoarcere acasă, pentru că eu cu majoritatea oamenilor din echipă, de la producători la actori, mă știu de niște ani și e o echipă confirmată. Este o relație deja sudată și apropiată. Din punctul acesta de vedere, e reconfortant să știi că ai de-a face cu profesioniști și nu trebuie decât să ai grijă de personaj și să îți construiești acolo o evoluție.

În afară de Clanul, ce mai este?

A ieșit pelicula 'Ramon' și am scos o premieră la Odeon, unde am jucat pentru prima dată cu profesorul meu, Adrian Titieni. Și sunt foarte bucuroasă pentru asta. A fost o perioadă frumoasă pentru noi și avem un spectacol frumos. Deja, pentru următoarele spectacole este vândută toată sala, ceea ce ne bucură foarte tare. Deocamdată, asta fac.

În vacanțe ați fost? Mai este loc de ele?

Nu, nu am fost, dar nici nu mă plâng. Am zile când nu am nici măcar un spectacol și atunci, pentru profesia aceasta, îți mai găsești loc să te relaxezi. Eu aș vrea să fie și mai mult de lucru, să fie și mai puține zile libere. Dar nu sunt așa de multe proiecte, cum ne-am dori noi și cum și-ar dori copiii aceștia care termină facultatea și nu știu încotro să o apuce. Și trebuie să trăiască din această profesie, și sunt foarte mulți, și sunt pe degete proiectele într-un an de zile în România. Ceea ce este foarte dramatic. Sunt foarte buni și mulți și e atât de greu pentru ei să se regăsească în distribuții. Filme sunt puține. Adică este o binecuvântare să ai de lucru.

„Am încărunțit la 18 ani. O moștenesc pe…'

Sunteți cochetă… Purtați multe bijuterii? E vreuna dintre ele preferata?

Nu, nu prea. Am acest inel pe care l-am primit de la soțul meu și verigheta. Inelul e din argint. Țin să vă spun că nu îmi place galbenul și nici aurul galben. Îmi place argintul și aurul alb. Nu sunt atașată, sper, de lucruri. Nu am nicio bijuterie, dar nicio haină preferată. Sunt câteva lucruri de care m-am atașat sentimental, am un reper emoțional față de ele, dar altfel nu mă leg de ele. Sunt legată de căsuța mea, de confortul meu, de spațiul meu. Pentru că noi acolo avem amintiri, noi, ca familie. Dar altfel, prefer să mă leg de oameni.

Mi se pare sau coafura dvs. a devenit un brand?

Pentru că nu e un păr ușor de stăpânit. E un păr sârmos, gros, e sticlos, e greu de stăpânit și atunci nu prea sunt multe variante de coafuri. Se mai străduiesc fetele la filmare să-mi propună anumite lucruri.

În ce privește vopsitul, am nevoie, pentru că am încărunțit la 18 ani. O moștenesc pe mama, dar nu am nicio problemă cu asta. Și pentru că e atât de gros firul se și vede foarte tare și trebuie să am grijă.

Când v-ați vopsit prima dată?

M-am vopsit în facultate pentru un proiect, castaniu-roșcat, care, de fapt, era nuanța mea de copil și acum l-am mai deschis. Pentru că, după o anumită vârstă, trebuie să îl mai ajuți cumva. Culorile așa să fie într-o armonie, nu mai pot să îl fac șaten închis. Iar de castaniu m-am săturat, îmi place mai aproape de natural.

Ați încercat toate nuanțele, ca cele mai multe femei?

Nu am încercat toate nuanțele. Mă vopsesc în funcție de proiectele pe care le-am avut, altfel sunt de fel destul de conservatoare. Nu mă arunc la schimbări majore și dacă, din fericire, am tot avut de lucru și am avut racord să țin de o culoare și de o pieptănătură, mi-a fost mai simplu din punctul acesta de vedere.

Elvira deatcu: 'Eu nu mai vreau să fiu cea care am fost la 35 de ani'

Aveți o constituție bună, un fizic de invidiat. Cum reușiți?

Am perioade când mă apuc de sport și sunt foarte hotărâtă. Și mă și ține luni de zile și, după aceea, nu mai fac nimic, pentru că încep proiecte și merg în fiecare zi la repetiții. Și nu mai găsesc acel timp, dar aș putea să îl găsesc.

Dar, în momentul în care repet, se modifică puțin și mintea mea și nu îmi mai acordă răbdare pentru aceste lucruri. Sunt concentrată pe ceea ce am de făcut și 'fușăresc' celelalte lucruri. Asta e problema, trebuie să fac mai mult sport și nu fac, dar ce să fac, am grijă cât pot.

Am grijă în primul rând de sufletul meu, să nu-mi pierd lumina și speranța și încrederea. Și acestea sunt lucrurile care mă preocupă, pentru că, de fapt, cu trecerea timpului nu poți să te lupți. Este o păcăleală. Poți să ajustezi sau să mai susții, cumva, trecerea timpului, dar schimbări majore nu există și nici nu-mi doresc. Eu nu mai vreau să fiu cea care am fost la 35 de ani.

Elvira Deatcu, despre operațiile estetice: 'Pentru mine, mă tem!'

Să înțeleg că nu sunteți adepta operațiilor estetice?

Nu am nimic împotriva lor, numai că pentru mine mă tem. Pentru față mă tem, că nu vreau să îmi pierd expresia. Cu asta lucrez și mă tem de ceea ce ar putea ieși după aceea, în cazul unei intervenții de acest gen. Una e să pun niște vitamine pe față, ceea ce fac și am început de un an, din păcate, târziu, dar altceva îmi e teamă să îmi fac. Ce să fac? Acestea sunt ridurile mele! Am râs ca o capră toată viața mea și am și plâns foarte mult, am pierdut nopți, am crescut doi copii, am alăptat niște ani de zile și e firesc să am riduri. Asta sunt.

Copiii ce fac?

Filip împlinește 15 ani în luna marte, iar Luca face 20 de ani, tot în martie. Și acum ne pregătim de capacitate. Luca este anul ll de facultate, a terminat sesiunea, Este student la arhitectură la Milano. Este frumos, dar e greu. E o școală grea. Din afară pare frumos, e destul de însingurat. Și cât și-a dorit el să studieze la Milano, dar e un preț. Luca plătește un preț pentru asta.

Nu e simplu deloc să studiezi în altă parte. Dar e drumul pe care și l-a ales și noi l-am susținut și îl susținem în continuare. Și și-a asumat și cele bune și cele rele. În total, sunt cinci ani de studiu, dar sunt doi de master. La master ar vrea să încerce în altă parte. Mai avem acum un 'hop' cu Filip, să scăpăm și de examenul acesta de capacitate și să ne mai relaxăm. O ține tot într-un examen!

Foto: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton