Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, din nou în fața judecătorilor, după divorț. Ce îi cere antrenorul fostei sale soții

 Raiciu Adriana
.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, din nou în fața judecătorilor. Divorțul dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a fost extrem de dezbătut, iar mult timp a ocupat prima pagină a ziarelor. Cei doi și-au aruncat cuvinte dure și au ajuns de mai multe ori în fața judecătorilor, din cauza proceselor deschise. Impresara și fostul ei soț se vor vedea, din nou, la un proces. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat după 14 ani de mariaj. După separare, cei doi și-au aruncat cuvinte dure și chiar au ajuns în fața judecătorilor. Ba chiar mai mult, războiul este pe departe de a fi terminat, întrucât impresara și antrenorul de fotbal vor ajunge, din nou, în fața judecătorilor.

anamaria-1-1024×576-1anamaria-1-1024×576-1

Mai exact, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se vor întâlni în fața magistraților la sfârșitul lunii martie. Este vorba despre dosarul în care antrenorul de fotbal îi cere impresarei să-i respecte viața privată și să nu mai facă vreo afirmație la adresa lui.

Citește și:„Fericită lângă un bărbat puternic’. Anamaria Prodan, ipostază romantică alături de noul iubit. Cum s-au afișat de Valentines Day

Citește și:„Fericită lângă un bărbat puternic’. Anamaria Prodan, ipostază romantică alături de noul iubit. Cum s-au afișat de Valentines Day

Citește și: „Toxicitatea poate veni din multe părți. Faptul că l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile. Oana Matache, primele declarații despre divorț, după ce și-a oficializat relația cu noul iubit

Citește și: Oreste și soția lui s-au înșelat reciproc, în cei 27 de ani de căsnicie: „Lili și-a găsit un amant, eu, o doamnă bine…’. Cum au trecut peste infidelitate

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, din nou în fața judecătorilor

După ce au decis să meargă pe drumuri diferite, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf și-au aruncat cuvinte dure în mediul online. Ba chiar mai mult, impresara a făcut câteva declarații neașteptate și despre actuala parteneră a fostului soț. Astfel, la momentul respectiv, bărbatul a reacționat și i-a cerut să-i respecte viața privată și să înceteze să-l mai atace, scrie Evenimentul Zilei.

Astfel, la sfârșitul lunii martie, Anamaria Prodan și fostul soț vor ajunge, din nou, în fața magistraților. Pe contul său de socializare, sexy impresara chiar a distribuit o imagine în care se observă știrea legată de proces și i-a etichetat și pe cei trei copii ai ei, dar și pe Luca Reghecampf, fiul cel mare al antrenorului.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-au bătut

În urmă cu doar câteva luni, cei doi s-au bătut în plină stradă. Ulterior, cei doi au ajuns și la poliție și au depus plângere unul împotriva celuilalt. Însă, după cele întâmplate, vedeta pare că l-a iertat pe fostul ei soț.

„El traversează o perioadă frumoasă, să spunem, în viața lui! Păcat că o trăiește foarte târziu. Acum a uitat de copii, dar cred că-și va reaminti. Eu mă rog la Dumnezeu să nu fie foarte târziu, dar învăț să-l iert. Și eu am învățat să iert și să iau fiecare lucru care mi se întîmplă în viață la rând…', a mai spus Anamaria Prodan.

sursă foto- Facebook și Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton