De ce nu s-a căsătorit Petre Roman cu Zoe Ceaușescu: "Am curtat-o, dar lucrurile s-au stopat..."

 Raiciu Adriana
.

De ce nu s-a căsătorit Petre Roman cu Zoia Ceaușescu. Petre Roman a fost căsătorit cu Mioara Roman timp de aproape trei decenii. Cei doi au divorțat, iar apoi fostul politician s-a recăsătorit. Puțini știu, însă, că acesta a trăit o frumoasă poveste de dragoste împreună cu Zoe Ceaușescu. Iată de ce nu au ajuns niciodată la căsătorie!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Petre Roman( 76 de ani) a fost căsătorit cu Mioara Roman timp de 30 de ani. Acum, fostul premier este căsătorit cu Sivia Chifiriuc (49 de ani) și au un fiu împreună. Însă, puțini știu că fostul premier al României a fost la un pas să se căsătorească cu fiica lui Nicolae Ceaușescu, Zoe.

petre-romanpetre-roman

Recent, în cadrul unei emisiuni de televiziune, Petre Roman a vorbit despre relația pe care a avut cu Zoe, dar și despre faptul că povestea lor de dragoste a rămas la stadiul de idilă pentru că fosta primă doamnă a țării s-a opus vehement relației.

Citește și: Silvia Chifiriuc, declarație de dragoste pentru Petre Roman, după 17 ani de relație: „Am tras linie ca să nu aibă el de suferit'

Citește și: Oana Roman, după ce a fost acuzată că trăiește din banii tatălui ei, Petre Roman: „Este realmente șocant'

Citește și: Româncă din Thassos, mesaj dur pentru turiștii români:'Zi de zi văd moartea cu ochii…'

Citește și: Cum arată Cazinoul din Constanța după doi ani de restaurare.A fost descoperită „perla litoralului'!

De ce nu s-a căsătorit Petre Roman cu Zoe Ceaușescu

Petre Roman a cunoscut-o pe Zoe Ceaușescu în anul 1972. Acesta și-a dorit mai mult decât o idilă cu Zoe Ceaușescu, doar că nu a putut trece peste voința mamei ei, așa că relația a fost stopată din fașă.

„Am cunoscut-o pe Zoia în 1972, a fost un moment foarte frumos, cu parfum de idilă. Când eu am cunoscut-o, eram de un an și jumătate la Toulouse, cu o bursă de care au beneficiat și alți două sute de români.

Zoia era o fată foarte bine educată, o fată frumoasă, nu-ți dădea impresia că e fata cui este', a dezvăluit Petre Roman în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Relația celor doi nu a durat prea mult și au decis să se despartă. Cu mintea de acum, Petre Roman consideră că tot răul de atunci a fost spre bine.

„Da, am curtat-o, dar lucrurile s-au stopat, fiindcă s-a declarat împotriva acestei legături mama ei, Elena Ceaușescu, nu știu de ce. Slavă Domnului că s-a opus!', a mai spus, zâmbind, actualul soț al Silviei Chifiriuc.

Cum s-au cunoscut Petre Roman și Silvia Chifiriuc

Petre Roman și Silvia Chifiriuc trăiesc o poveste de dragoste frumoasă. La scurt timp după ce a divorțat de Mioara Roman, fostul premier al României a decis să se căsătorească cu frumoasa brunetă.

Cei doi au început să vorbească și au decis să păstreze legătura. Silvia Chifiriuc a mărturisit cum s-a cunoscut cu soțul său. „Este o potrivire frumoasă între noi. O relație se bazează pe iubire puternică, respect și înțelegere. Când ne-am cunoscut, doar ne-am salutat. M-a impresionat amabilitatea lui și educația pe care a primit-o, este un gentleman. Am avut o discuție scurtă dar mi-a transmis multă caldură. Eram la facultate când l-am cunoscut. A fost o perioadă superbă. Cineva de Sus mi-a dat să trăiesc altceva, la o intensitate superbă. În avion, după o oră de zbor, a încercat să mă cunoască, mi-a zis să stau lângă el. „, a mărturisit soția lui Petre

sursă foto- Facebook și Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton