De ce nu mai apare Monica Tatoiu la TV: "Nu permit oricui să-și dea cu părerea"

 Laciu Andreea
.

Multă lume s-a întrebat de ce nu mai apare Monica Tatoiu la TV. Femeia de afaceri, în vârstă de 66 de ani, era într-o vreme una dintre personalitățile din showbiz care apăreau des pe micile ecrane. Însă, în ultima perioadă, a refuzat să mai răspundă invitațiilor primite și nu are de gând să se răzgândească în următoarele luni. Acum a dezvăluit și care este adevăratul motiv pentru care a luat această decizie neașteptată.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Monica Tatoiu a fost o prezență constantă pe micile ecrane. A apărut în multe emisiuni, acolo unde a dezbătut de fiecare dată cele mai arzătoare subiecte ale momentului, dar apoi s-a întâmplat ceva care a convins-o să renunțe, cel puțin pentru o vreme, la această activitate.

cum-arata-victor-fiul-monicai-tatoiu-1280×720-1cum-arata-victor-fiul-monicai-tatoiu-1280×720-1

De ce nu mai apare Monica Tatoiu la TV

Se pare că motivul pentru care a luat această decizie are legătură cu răutățile celor care au ținut să o critice de fiecare dacă când a făcut acest lucru în trecut.

„Mi-ajunge! Voi scrie doar pe blogul meu personal, dacă voi avea ceva de spus. Și voi avea grijă să nu permit oricui să-și dea cu părerea pe marginea ideilor mele.

Citește și: Monica Tatoiu și soțul ei, dragoste cu năbădăi, după 40 de ani de mariaj: „Ne-am certat rău pe tema războiului din Ucraina”

Citește și: Nicole Cherry a adus bani în casă de la vârsta de 14 ani: 'Știu cum e să ai și cum e să nu ai'. Mama ei și-a vândut bijuteriile pentru ca Nicole să meargă la un concurs

Citește și: Monica Tatoiu și soțul ei, dragoste cu năbădăi, după 40 de ani de mariaj: „Ne-am certat rău pe tema războiului din Ucraina”

Citește și: „Deși am aproape 47 de ani, el mă vede fată”. Oana Roman, ironie la adresa lui Marius Elisei, după despărțire

Nu am fost niciodată plătită pentru participarea mea la niciuna dintre emisiunile la care am luat parte. Mai mult, mi-am plătit singură și taxiul. Așa că nimeni nu poate să spună nu știu ce despre mine pe chestiunea asta.

Toată viața mea mi-am dorit – și am și reușit – să fiu o femeie liberă, cu propriile idei! Nimic mai mult! Nici pomeneală că sunt atrasă de politică. Pe scurt, nu sunt om politic. Nici nu am dorit sau doresc să devin așa ceva!', a declarat Monica Tatoiu, în exclusivitate pentru Playtech Știri.

Ce proiect nou pregătește pentru următoarea perioadă

De ce nu mai apare Monica Tatoiu la TV. Chiar dacă are de gând să stea departe de televiziune pentru următoarele șase luni, asta nu înseamnă că Monica Tatoiu nu are planuri mari pe plan personal. Dincolo de călătoriile care îi sunt atât de dragi, mai are un proiect pe care vrea să îl ducă la bun sfârșit.

„Am decis că e vremea să mă apuc de ceva nou! Voi încerca să fac o analiză a Școlilor doctorale din România. Mediul nostru academic a decăzut în ultima perioadă într-atât încât trebuie să facem cât mai urgent ceva. Nu se mai poate cu atâtea acuzații de plagiat la adresa unuia sau a altuia și nimeni să nu întreprindă nicio măsură! Atât timp cât nu o să mă calce vreo mașină pe trecerea de pietoni, voi face publice rezultatele la care voi ajunge pe această temă', a mai dezvăluit Monica Tatoiu.

Femeia de afaceri este profesoară de matematică la bază, având și două doctorate: unul în matematică și unul pe care l-a finalizat în anul 1998, conform Playtech Știri.

Sursă foto: Facebook, Playtech

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton