"M-a șocat. M-am simțit insultat". Vlad Gherman, deranjat de gestul făcut de Cristina Ciobănașu, fosta lui iubită

 Dumitrache Laura
.

Vlad Gherman și Cristina Ciobanșu au format un cuplu vreme de mai bine de opt ani. Relația lor s-a terminat în 2021, spre surprinderea fanilor lor. Ulterior, atât Cristina, cât și Vlad și-au refăcut viața sentimentală, iar în prezent sunt fericiți cu partenerii lor. Deși nu mai sunt împreună, cei doi actori colaborează pe plan profesional.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Vlad Gherma a suferit foarte mult în urma despărțirii de Cristina Ciobănașu. Cei doi au avut o relație frumoasă, dar în urmă cu doi ani au decis să se despartă. De aproape un an, Vlad trăiește o poveste de dragoste frumoasă alături de Oana Moșneagu, în timp ce Cristina Ciobănașu are o relație cu Alex Mureșan.

vlad si cristinavlad si cristina

Vlad Gherman, Cristina Ciobănașu și Andreea Ibacka au fost prezenți în emisiunea Xtra Night Show, iar actorul s-a simțit deranjat de faptul că fosta lui iubită i-a spus pe numele de familie.

Citește și: Cum se înțelege Vlad Gherman cu Cristina Ciobănașu, la 2 ani după ce s-au despărțit, iar el s-a cuplat cu Oana Moșneagu: „Am fost sceptic la început în raport cu acest lucru' / EXCLUSIV

Citește și:Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, împreună într-un proiect TV, la un an de la despărțire: „Abia aștept”

Citește și:Nicole Cherry a adus bani în casă de la vârsta de 14 ani: 'Știu cum e să ai și cum e să nu ai'. Mama ei și-a vândut bijuteriile pentru ca Nicole să meargă la un concurs

Citește și:„Deși am aproape 47 de ani, el mă vede fată”. Oana Roman, ironie la adresa lui Marius Elisei, după despărțire

Vlad Gherman s-a simțit deranjat de gestul făcut de Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu nu mai formează un cuplu, dar pe plan profesional continuă să colaboreze. Recent, cei doi au fost invitați alături de Andreea Ibacka în emisiunea lui Dan Capatos, unde au vorbit despre noul proiect. La un moment dat, Vlad s-a declarat deranjat de gestul făcut de fosta lui iubită. Mai exact, Cristina a postat pe Instagram că va fi prezentă în platoul emisiunii Xtra Night Show, alături de Andreea Ibacka și Vlad Gherman. Actualul iubit al Oanei Moșneagu a spus că s-a simțit deranjat că fosta lui parteneră i-a spus pe numele de familie.

‘Mi-a zis Cris acum: ”Eu nu am mai fost aici de când ne-am despărțit! Eu i-am zis că am fost de multe ori. Ne-am obișnuit (n.r. să lucreze cu Cristina Ciobănașu). Astăzi m-a șocat, în drum spre aici am văzut că a postat Cris că va veni cu Andreea Ibacka și Vlad Gherman și am zis că de când îmi spui pe numele de familie? M-am simțit insultat. Trebuia să-mi zică Vlad, că mă știe toată lumea așa.”, a mărturisit Vlad Gherman la Xtra Night.

Care este explicației Cristinei Ciobănașu

După ce a auzit că fostul ei partener a fost deranjat de gestul ei, Cristina Ciobănașu a explicat care a fost motivul pentru care l-a strigat pe nume. Vedeta a spus că în comunitatea sa de fani există oameni care poate nu știu cine este Vlad. Astfel, a preferat să îi spună și numele de familie.

Și i-am răspuns că e foarte simplu, poate mai există oameni care abia s-au alăturat comunității mele. Dacă aici e așa, vă dați seama cum e la noi în emisiune?”, a răspuns Cristina Ciobănașu.

Vlad Gherman a suferit după despărțirea de Cristina Ciobănașu

La scurt timp după despărțirea de Cristina Ciobănașu, Vlad Gherman a recunoscut că separarea de actriță l-a afectat foarte tare. Cei doi s-au cunoscut la filmările serialului „Pariu cu viață”, iar de atunci au decis să formeze un cuplu. Fanii au fost șocați după ce au aflat că cei doi nu mai sunt împreună.

În prezent, ambii sunt implicați în noi relații, iar Vlad Gherman este împreună cu Oana Moșneagu, actrița din serialul „Adela”. „Am spus-o în nenumărate rânduri. O s-o spun în continuare: nu! De mult nu mă mai afectează, dar faptul că am reușit cumva, deși părea imposibil la început, să rămânem prieteni, cred că a contat enorm.”, a spus Vlad Gherman pe instastory.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton