Legătura neștiută dintre Bebe Cotimanis și Irina Loghin: „Eu probam toate rochiile ei”

 Calin Maria Bianca
.

Legătura neștiută dintre Bebe Cotimanis și Irina Loghin. Toată lumea îi cunoaște. Atât Constantin Cotimanis pe numele său real, cât și Irina Loghin, au cucerit de-a lungul carierei sale. Ce-i drept, sunt în două domenii diferite, însă între ei a existat o relație despre care nu mulți știau. Acum, invitat în cadrul unui podcast, actorul a dezvăluit ce îl leagă de frumoasa cântăreață, încă de când erau tineri. Iată ce a ieșit la iveală!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Legătura neștiută dintre Bebe Cotimanis și Irina Loghin. Bebe Cotimanis nu are nevoie de vreo prezentare! Este cunoscut de toată lume datorită succesului său colosal, însă când vine vorba de viața privată, de-a lungul timpul a fost destul de reținut. Ei bine însă, recent a făcut o serie de dezvăluiri despre viața sa și puțini sunt cei care știu despre legătura actorului cu interpreta de muzică populară Irina Loghin.

cotimanis-8-2cotimanis-8-2

Ambii sunt renumiți și au nume sonor, însă nu mulți au aflat până acum de legătura dintre ei. Nu, nu sunt rude și nici nu au avut vreo relație amoroasă împreună, ci este vorba despre o legătură aparte. În timp ce Bebe Cotimanis era un adolescent în toată fire, mama sa lucra ca și croitoreasă. Nu orice croitoreasă, ci una 'de lux', care făcea rochii pentru artiste renumite, precum Irina Loghin, Maria Ciobanu sau Ileana Sărăroiu.

Citește și: Ce afacere dețin Bebe Cotimanis și iubita lui, Iulia Dumitru:„Are un succes nebun. Cererea a fost atât de mare încât…'

Citește și: Cine este Ada Dumitru de la Survivor 2023.Tatăl ei vitreg este actorul Bebe Cotimanis

Citește și: De ce dorm separat Octavia Geamănu și soțul ei, Marian Ionescu:”Mai bine mă trezesc fericită și îndrăgostită”

Citește și: Cine este Maria Constantin de la Survivor 2023.A fost căsătorită cu Marcel Toader

Legătura neștiută dintre Bebe Cotimanis și Irina Loghin

Ei bine, de la faptul că mama lui Bebe Cotimanis era croitoreasa Irinei Loghin începe și legătura dintre marele actor și îndrăgita artistă. Pe atunci, el avea aceeași înălțime și structura a corpului ca a cântăreței, astfel că cea care i-a dat viață îl ruga din când în când să-i fie model și să probeze rochiile pe care Irina Loghin le făcea la ea pe comandă.

'Mama mea era croitoreasă renumită. După părerea mea și a altora. Lucra pentru Irina Loghin, pentru Maria Ciobanu, Ileana Sărăroiu. Deci dată fiind înălțimea mea apropiată de a Irinei Loghin, eu probam toate rochiile Irinei Loghin. Și chiar am învățat să croitoricesc stând cu ochii pe mama, dar nu că aș fi vrut. Chiar mi-am croit vreo două perechi de pantaloni și am făcut și câtorva prieteni din ăștia de vară.', a dezvăluit Bebe Cotimanis în podcastul „ALTCEVA cu Adrian Artene'.

Bebe Cotimanis visa să devină fotbalist

Bebe Cotimanis a vista dintotdeauna să devină fotbalist. Încă de când era doar un copil cocheta cu mingea și cu fotbaliștii. Avea idoli și îi urmărea alături de tatăl său, însă destinul se pare că-i era scris într-o altă variantă. De la un fotbalist de renume așa cum se visa a ajuns să fie un celebru actor, cu toate că niciodată nu s-a gândit la acest lucru. Nu are regrete și se mândrește cu tot ceea ce a realizat în toți acești ani, însă nu poate să nu povestească cu drag și dor despre perioada copilăriei sale.

Ce copil nu se vede fotbalist? Eu imi doream să devin fotbalist. Ce copil care știe să alerge… (n.r. Care era modelul copilăriei?) Dobrin. Dar de dinainte de Dobrin exista în casa noastră un idol. Tata ținea cu ‘bancarii’, cu Progresul și acolo era Ozon.Dacă stau să mă gândesc acum, printre picioarele lui Ozon, care era super crăcănat, puteai face transmisii de fotbal. La fel de crăcănat era și Gheorghe Constantin. Fantastic! Și talente extraordinare!’, a mărturisit Bebe Cotimanis în podcastul „Altceva cu Adrian Artene’.

Niciodată nu am avut visul de a deveni actor până nu am intrat la actorie. Niciodată. Dacă spună că niciodată, niciodată! Da (n.r a fost o întâmplare). Nu m-am dus la teatru, decât cu scoala. Am mai fost o dată cu părinții. Am simțit o oarecare magie, dar nu foarte mare. Eu trebuia să mai duc acasă și să îmi lipesc mingea. Asta era preocuparea mea. Dacă era de plastic o duceam la nenea Herescu și mă așteptau băieții. Nu am simțit o atracție față de actorie, ci mai degrabă o respingere. Aveam o învățătoare foarte acră care organiza serbări și trebuia să dea foarte bine.‘, a continuat Bebe Cotimanis.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton