"Mă felicit. N-aș ști ce valori să-i induc". De ce nu-și dorește Alexandra Velniciuc să devină mamă

 Raiciu Adriana
.

De ce nu-și dorește Alexandra Velniciuc să devină mamă. Alexandra Velniciuc, în vârstă de 42 de ani, trăiește o frumoasă de dragoste alături de soțul ei, Șerban Puiu. Cei doi sunt împreună de mai bine de 20 de ani, însă nu au copii. Invitată la o emisiune, actrița a spus motivul pentru care nu vrea să devină mamă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Velniciuc este una dintre cele mai talentate și iubite actrițe din țara noastră. Pe lângă cariera impresionantă, trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de soțul ei. Cei doi sunt de peste 20 de ani împreună și formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz. Iată de ce nu-și dorește Alexandra Velniciuc să devină mamă!

0-1-1024×471-10-1-1024×471-1

Recent, îndrăgita actriță a fost invitată la emisiunea FRESH By Unica, unde a vorbit deschis despre viața sa, dar a făcut și dezvăluiri mai puțin știute. Printre altele, Alexandra Velniciuc a spus și motivul pentru care nu-și dorește să devină mamă.

Citește și:Cum a început povestea de iubire dintre Alexandra Velniciuc și soțul ei: „O detestam…”

Citește și: Ce spune Alexandra Velniciuc despre despărțirea părinților ei. De la 3 ani, actrița a fost crescută de tată: „S-au adorat, de aceea eu am ieșit atât de frumoasă'

Citește și: Alin Oprea și Medana se căsătoresc religios anul acesta, cu 8 perechi de nași. Ce condiție i-a pus ea artistului: „Îmi doresc să fiu…

Citește și: Bruja și Pufeh au fost eliminați de la America Express 2023. Fostul concurent a izbucnit în plâns: „M-am simțit dezamăgit’

De ce nu-și dorește Alexandra Velniciuc să devină mamă

Multe vedete s-ar feri să vorbească despre asta, cel mai probabil pentru că se gândesc la reacțiile celor din jur. Ei bine, invitată la o emisiune, Alexandra Velniciuc a mărturisit că nu-și dorește să devină mamă.

Îndrăgita actriță consideră că nu este o perioadă deloc potrivită pentru a aduce pe lume un copil, ținând cont de ceea ce se întâmplă în lume la momentul actual.

„În epoca în care trăim, în perioada asta, da, mă felicit! Toți prietenii noștri au copii, doamne, n-aș ști să-l cresc, n-aș ști ce să-i spun, n-aș ști ce valori să-i induc, n-aș ști, pentru că tu îl crești frumos într-un creuzet al familiei tale și după aia sărăcuțul se izbește de ce e afară. Și ce face el?! Fie neagă ce a învățat în familie, fie se luptă să înțeleagă ce i se întâmplă dincolo.

Eu nu știu dacă eu aș mai fi fost așa și vorbesc foarte sincer, nu știu dacă eu aș mai fi fost ceea ce sunt acum, dacă m-aș fi născut în `95 și ar fi trebuit acum să intru în viață, nu știu! Nu e o perioadă în care să îmi pară rău că n-am copii, deloc!', a menționat Alexandra Velniciuc la FRESH by UNICA.

A crescut fără mamă

De asemenea, tot în cadrul emisiunii, Alexandra Velniciuc a mai vorbit despre copilăria sa. Actrița a crescut fără mamă de la o vârstă fragedă. Părinții ei au fost nevoiți să se despartă pentru a-și urma vocația, iar aceasta mai susține că s-au iubit enorm și „s-au adorat’, înțelegând, totodată, motivul pentru care nu au putut rămâne împreună.

„Eu îi mulțumesc că a plecat! Pentru că dacă aș fi fost un copil crescut cu mamă, tată, amândoi artiști, eu cred că eram mult mai îngâmfată, cred că aș fi considerat că totul mi se cuvine, cred că aș fi muncit mult mai puțin decât am făcut până acum. Și cred că nu m-aș fi întărit pe dinăutru așa cum am făcut datorită plecării mamei mele. Da, îi mulțumesc!Eu sunt acum ceea ce sunt și datorită lipsei ei. Da! Spun acum un lucru care poate fi și interpretat, e foarte dur, dar să știi că suferința te face om, te face om!

Sigur, ea nu trebuie provocată voit, Doamne ferește, nu zic asta, dar suferința dacă îți este dată, eu sunt un om credincios, dacă îți este dată, îți este dată ca să înveți niște lucruri și trebuie doar să ai demnitatea s-o porți cu tine. Mi-a fost foarte greu, foarte greu, monstruos de greu, dar am învățat lucruri, am învățat să mă cunosc, am învățat să mă descopăr, am învățat ce-mi place, ce nu-mi place, am învățat ce vreau, ce nu vreau, am învățat lucruri și am învățat cel mai important lucru în viață, cred că ăsta este firul meu roșu, nimic pe lumea asta nu mi se cuvine, nimic! Pentru tot trebuie să muncești și trebuie să meriți!' a mai declarat Alexandra Velniciuc.

sursă foto- Facebook și Captură de ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton