De ce Mihai Benedeac nu își serbează niciodată ziua onomastică: ”Nefiind ortodox...”

 Calin Maria Bianca
.

Motivul pentru care Mihai Benedeac nu își serbează niciodată ziua onomastică. Știm cu toții că ieri numeroase persoane și-au serbat ziua de nume. Printre sărbătoriții zilei s-a numărat și Mihai Bendeac, însă actorul refuză de ani buni urările și mesajele frumoase. Cu siguranță toată lumea se întreabă de ce nu își mai serbează ziua, astfel că nu a lăsat loc de interpretări și a spus de ce a luat o astfel de decizie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Ieri, de Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, peste 1,3 milioane de români și-au serbat ziua numelui. Printre ei se afla și Mihai Bendeac, însă asta în trecut. De câțiva ani, actorul a renunțat la a-și mai sărbători ziua onomastică, iar toată lumea se întreabă de ce a luat o astfel de decizie. Iată explicațiile fostului jurat de la iUmor.

bendeac-1-1bendeac-1-1

Întrebat de toată lumea de nu acceptă să i se spună 'La mulți ani' de Sfinții Mihail și Gavril, Mihai Bendeac a dezvăluit marele secret. Fără a ezita, a explicat că de numeroși ani nu și-a mai serbat ziua de sfânt, iar la acest motiv cu siguranță nu se aștepta multă lume.

Citește și: Ce face Mihai Bendeac după ce a plecat de la iUmor:'Suntem sub contract cu Antena 1'

Citește și: De ce a plecat Mihai Bendeac de la Iumor. Delia:”Nu a mai vrut să vină…”

Citește și: Regele Charles, atacat cu ouă, în timpul unei vizite în York.Protestatarul a fost reținut de poliție

Citește și: Ce nume poartă Jennifer Lopez după căsătoria cu Ben Affleck:'Dețin controlul'

De ce Mihai Benedeac nu își serbează niciodată ziua onomastică

Pe înțelesul tuturor, Mihai Bendeac a dezvăluit că a renunțat la ortodoxie. Actorul nu mai are religia în care a fost botezat, astfel nu mai dorește să respecte tradițiile creștinești. Nu, nu este o decizie luată recent, ci de mai bine de 20 de ani. Fostul jurat de la iUmor a mai precizat că de atunci se consideră ateu.

'Eu nu sărbătoresc niciodată, nefiind ortodox. Acum mă întorc din turneu', a declarat Mihai Bendeac pentru playtech.ro.

Mihai Benedeac a părăsit emisiunea iUmor

În viața lui Mihai Bendeac au loc o serie de schimbări radicale. Cea care a atras însă atenția tuturor este plecarea de la emisiunea iUmor. Actorul a stat pe scaunul de jurat timp de mai bine de 13 sezoane, iar părăsirea bruscă a emisiunii a luat pe toată lumea prin surprindere. Până acum însă, Mihai Benedeac nu a dezvăluit motivul plecării deși toată lumea așteptă un răspuns clar de la el.

Ce planuri are Mihai Bendeac după părăsirea emisiunii iUmor

Mihai Benedeac nu a ieșit în față pentru a-și justifica plecarea de la iUmor, însă și-a lăsat managerul să preia cuvântul. Acesta a declarat că actorul este în continuare sub contract cu Antena 1 și nu se pune problema să plece la un alt trust. De asemenea, managerul susține că Mihai Bendeac are numeroase planuri și proiecte frumoase de viitor.

„Suntem sub contract cu Antena 1, nu putem spune nimic momentan despre proiectele viitoare. Ca de fiecare dată, vom avea mai multe proiecte, dar nu vă pot spune pentru că există un contract juridic. La teatru, Mihai joacă într-o piesă nouă cu George Mihăiță, Desculț în parc. E un artist foarte mare și are în plan și alte proiecte.', a declarat în exclusivitate pentru Playtech.ro, managerul actorului, Monica Munteanu.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton