Ce intervenții estetice are Eugenia Șerban, la 52 de ani: "Sunt lucrurile pe care ar trebui să le facă orice femeie"

 Dumitrache Laura
.

Eugenia Șerban se numără printre cele mai cunoscute și îndrăgite actrițe de la noi din țară. În ultimii ani, actrița a trecut prin momente dificile după ce a fost diagnosticată cu cancer și a suferit două operații grele. În vârstă de 52 de ani, Eugenia Șerban a reușit să învingă boala, iar acum arată extraordinar. Vedeta a dezvăluit ce intervenții estetice are și care trucurile sale de frumusețe.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Eugenia Șerban, actrița care a jucat în Inimă de țigan, se menține într-o formă de invidiat, la vârsta de 52 de ani. Vedeta a recunoscut că, din când în când, apelează la ajutorul medicului estetician. Îndrăgita actriță consideră că toate femeile trebuie să se simtă bine în pielea lor și să apeleze la câteva trucuri de frumusețe.

eugenia serbaneugenia serban

În urmă cu 23 de ani, Eugenia Șerban și-a pus implanturi de silicon pe care le-a etalat în 2003, în filmul Dulcea saună a morții. În 2017, actrița a apelat din nou la medicul estetician. Vedeta a optat pentru o blefaroplastie, iar acest lucru o ajută să arate perfect.

Citește și: Cum arată și cum se simte Eugenia Șerban, la un an după ce a învins cancerul:”Aștept să vină acel Făt Frumos”

Citește și:Eugenia Șerban, despre rolul care i-a prevestit boala:”Mi-am jucat cancerul cu 11 ani înainte”

Citește și:Soția lui Nosfe, după ultima apariție a artistului la Chefi la cuțite:„Pentru noi, mâncarea a fost încă un mod prin care…'

Citește și:„Pleacă de aici că, dacă vrea, tac-tu poate să-ți cumpere o fabrică de gume de șters”.Radu Ștefan Bănică a fost victima bullying-ului, la școală

Ce intervenții estetice are Eugenia Șerban

Eugenia Șerban este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. La 52 de ani arată foarte bine, iar acum a dezvăluit câte operații estetice are. Vedeta a vorbit despre intervenții estetice la care a recurs de-a lungul timpului. Actrița recunoaște că apelează la medicul estetician atunci când simte nevoia.

Puțin botox, tratamente de hidratare. Nu le-am făcut aici, probabil o să le încerc și aici. Și mi-am făcut o blefaroplastie acum foarte mulți ani. Cremă, demachiat, cred că sunt lucrurile pe care ar trebui să le facă orice femeie, nu sunt trucuri. Să uităm să ne demachiem sau să ne dăm cu cremă pe față? Nu cred! Asta ar trebui să fie un ritual. Nu avem cum să uităm. Dacă uităm asta, cred că uităm că suntem femei și că trebuie să arătăm bine.', a declarat Eugenia Șerban, potrivit ego.ro

Eugenia Șerban: „Ne-am născut într-o altă perioadă”

Actrița consideră că operațiile estetice sunt în regulă atunci când sunt făcute cu limită. Eugenia Șerban susține femeile care apelează la ajutorul medicului estetician pentru a le ajuta să își schimbe înfățisarea.

Pe mine nu mă bombardează nici TikTok-ul, nici Instagram-ul. Noi ne-am născut într-o altă perioadă, în care aceste social media nu existau. Cred că eleganța, bunul simț, caracterul, acestea sunt de purtat la noi. Eram foarte tinere (n.r. atunci când vine vorba de trucuri de frumusețe din trecut) și nu trebuia să facem mare lucru. Chiar astăzi vorbeam cu o prietenă, exact despre asta. Și-a făcut, de curând, o operație și i-am spus: Eu sunt în totalitate de acord! Atâta timp cât ne face să ne simțim bine în pielea noastră și să nu exagerăm, e bine că există!', a mai spus actrița.

Eugenia Șerban a învins de două ori cancerul

Actrița a dus o luptă crâncenă cu cancerul și a reușit să-l învingă. Eugenia Șerban a fost diagnosticată cu două forme de cance într-un singur an si a fost nevoită să sufere o intervenție de 12 ore. Din fericire, vedeta a fost puternică și a învins boala. Actrița este într-o formă de invidiat și are multă energie pozitivă.

Eugenia a declarat că fiul ei, Lorans Bataineh, în vârstă de 27 de ani, a fost cel care a ajutat-o să treacă peste toate momentele grele. Vedeta va mai fi nevoită să meargă la controale deseori și să urmeze un tratament de lungă durată.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton