"Oare de ce în alte țări oamenii pot fi civilizați? Ce nervi am!" Ce a pățit Andreea Bănică ziua, în parc, unde a ieșit cu fiul ei

 Oana Pantazi
.

Andreea Bănică a trecut recent prin momente neplăcute, o simplă plimbare în parc alături de fiul ei, care ar fi trebuit să îi schimbe în bine starea de spirit, transformându-se într-un dezastru. Iată ce s-a întâmplat și cum a reacționat artista în urma neplăcutului incident!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică are o comunitate impresionantă în mediul online, artista obișnuind să le împărtășească fanilor ei și bune, și rele din viața de zi cu zi. Azi, din păcate, Andreea a avut parte de un incident neplăcut tocmai când ieșise la plimbare în parc alături de fiul ei, Noah

andreea-banica-10andreea-banica-10

Andreea Bănică, indignată de ce a pățit într-un parc, unde ieșise cu fiul ei

Ceea ce ar fi trebuit să fie o zi plăcută petrecută în natură s-a transformat în prilej de nervi pentru Andreea Bănică, după ce a ieșit în parc cu fiul ei. Artista s-a convins pe propria piele de lipsa de civism a unor cetățeni, proprietari de câini, care nu adună după animalele lor. Extem de suprărtă, artista și-a spus păsul, ulterior, într-un video pe InstaStory.

Citește și: Andreea Bănică l-a luat de soţ pentru a doua oară pe Lucian Mitrea. Totul la VIVA! Party 2018

Citește și: De ce s-au certat nașa Andreea Bănică și finul Alex Velea: „Mi-aș dori să nu fie supărat’

Citește și: De ce nu mai poate Andreea Bănică să rămână gravidă:„Mi-aș fi dorit trei copii

Citește și: Cum arată Andreea Bănică nemachiată, la 43 de ani.Imaginile i-au uimit pe fani

Din nefericire Andreea Bănică a simțit la propriu efectele lipsei de bun-simț al celor care nu adună după animalele lor de companie.

'Eram și eu fericită cu copilul în parc și am călcat într-un rahat. Măi fraților, nu vă mai lăsați câinii să facă așa, luați pungă, măturică, ceva, orice, și adunați-vă rahații!

Mi-am luat adidași noi și am călcat în… Superb, ideal! Ce nervi am!', a spus Andreea Bănică, revoltată.

Artista, revoltată pe lipsa de bun-simț a unor proprietari de animale

Deranjată la maximum de situația prin care a trecut, reușind să-i strice ziua, Andreea Bănică și-a continuat discursul în social media. Artista s-a întrebat, retoric, de ce nu putem și noi, românii, să fim civilizați.

'Oare de ce în alte țări oamenii pot fi civilizați? Ce pot să mai spun? Sunt fără cuvinte! Pe de altă parte, facem fițe în hoteluri și restaurant, însă umblăm prin rahat.

Am și pe blugi, și pe mână, miros toată a rahat', a mai spus, vizibil enervată, Andreea, pe Instagram.

Unul dintre raspunsuri ar fi… amenzile. Civilizația în alte țări nu a venit de la sine, ci pur și simplu amenzile piperate îi împiedică pe oameni să greșească în acest mod. De altfel, artista a conchis cu amărăciune că e imposibil să-i faci cuiva observație pe această temă.

„Acești oameni îți sar la gât în secunda unu dacă le spui ca nu e OK ca animalul tău să facă wee-wee și poo-poo în locuri publice. Poți să ai o punguță la tine, cu o bucată de hârtie, și să aduni după câinele tău. Tragi câinele de acolo în secunda în care vrea să facă pipi”, a mai comentat artista, care a ținut să specifice că și ea are câine, dar nu a deranjat niciodată pe nimeni.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton