De ce fiul Andreei Mantea nu a fost recunoscut la început de Cristi Mitrea: „Mi-am dorit să nu repet niște greșeli”

 Dumitrache Medeea
.

Andreea Mantea l-a adus pe lume pe David în urmă cu șase ani, însă, în certificatul de naștere, în dreptul secțiunii părinți, nu apare Cristi Mitrea ca fiind tatăl lui. Luptătorul MMA a explicat care a fost motivul și de ce nu l-a recunoscut de la bun început.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Andreea Mantea și Cristi Mitrea au avut o relație de scurtă durată, care s-a terminat cu puțin înainte ca vedeta să-l nască pe David. Cei doi au rupt orice legătura, iar când prezentatoarea TV a născut, luptătorul MMA nu a fost lângă ea.

mantea3mantea3

Cristi Mitrea a mărturisit, în cadrul unui podcast, că David are, în certificatul de naștere, în dreptul tatălui, doar o linie, deoarece nu l-a recunoscut de prima dată. Luptătorul MMA a explicat care sunt motivele din spatele deciziei sale.

'Nu există nu am vrut. Nu e ca și cum m-a întrebat cineva scrie aici. Probabil e linie la tată. (…) Nu ești mamă sau tată doar pentru că scrie în certificat, tu trebuie să oferi mai mult de atât', a declarat Cristi Mitrea.

'N-ai vrut să te duci să semnezi pe certificatul ăla, pentru că au existat momente în care tu te-ai îndoit că ai fi tatăl?', l-a întrebat Cătălin Măruță pe Cristian Mitrea. 'Da, m-am gândit. (…) L-am văzut prima dată la 3 ani. A fost un pic ciudat când l-am văzut', a fost răspunsul fostului iubit al Andreei Mantea.

Cristi Mitrea nu și-a recunoscut copilul

Fiul Andreei Mantea, David, nu are tată în certificatul de naștere. Cristi Mitrea nu l-a recunoscut din prima, iar copilul are o linie trasată în dreptul tatălui. Luptătorul MMA și-a explicat decizia.

Citește și: Boala de care suferă Andreea Mantea și care o face să pară însărcinată:

Citește și: De ce a renunțat, de fapt, Andreea Mantea la emisiunea Puterea Dragostei și s-a întors în țară.

Citește și: Pepe are o nouă iubită, după divorțul de Raluca Pascu.

Citește și: Radu Muntean revine la Cannes cu noul lui film, Întregalde:

Cristi Mitrea a declarat că, la început, a avut îndoieli legate de David, dacă într-adevăr este copilul lui sau nu, însă odată cu trecerea timpului bărbatul și-a dat seama că are o conexiune cu cel mic și că este fiul său.

Am avut o perioadă în care nu eram liniștit eu cu mine, nu puteam să dorm, mă trăgea așa, trebuia să văd, să simt eu ceva și mi-am dorit să mă duc să mă apropii, mi-am dorit să nu repet niște greșeli care s-au întâmplat în familia mea..am avut niște discuții, niște negocieri în care îmi doream să nu mai intervină factori externi și s-au întâmplat și am început să dezvolt această relație cu David care e magnifică, liniștitoare, te echilibrează', a spus Cristi Mitrea.

Luptătorul MMA a mai spus că, în momentul de față, are o relație bună cu Andreea Mantea doar de dragul copilului, dar că au existat perioade în care nu s-au înțeles absolut deloc, ba chiar nu își răspundeau la telefon.

Eu unul nu pot să stau într-un anume mediu și nu sunt liniștit, suntem două persoane care probabil ne facem viața un calvar, nu reușim să o ducem până la capăt. Au fost perioade când nu răspundea, perioade când nu răspundeam eu…', a mai spus Cristi Mitrea.

Boala de care suferă Andreea Mantea și o face să pară însărcinată

După ce în repetate rânduri a fost întrebată dacă este însărcinată, Andreea Mantea a explicat că nu este vorba despre așa ceva, ci despre faptul că suferă de o boală care o face să pară că este gravidă.

Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt… pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit…’, a spus Andreea Mantea.

Bruneta a menționat și că are bilă leneșă, despre care se știe că este „responsabilă' cu balonarea, mai ales dacă persoana care are această afecțiune nu urmează un regim alimentar strict.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton