De ce s-au despărțit Ella și Jador: "Eram în stare să renunț la familia mea pentru el"

 Oana Pantazi
.

Jador și Ella au avut o relație furtunoasă la Puterea Dragostei și, în pofida faptului că nu mai formează un cuplu, au rămas încă lucruri nespuse între ei. Recent, foata iubită a artistului a vorbit despre motivul care a dus la despărțirea lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Jador și Ella au fost unul dintre cele mai iubite cupluri de la Puterea Dragostei, însă lanțul de iubire s-a rupt la scurt timp după terminarea competiției. Chiar dacă sentimentele nu dispăruseră complet, cei doi au luat decizia de a porni pe drumuri separate. Recent, Ella a vorbit despre motivele care au dus la despărțirea de iubitul ei, iar printre cele care au cântărit cel mai mult se numără faptul că Jador era gelos, susține ea, și, mai mult, o făcea de râs în public.

Ella-_i-Jador-Puterea-DragosteiElla-_i-Jador-Puterea-Dragostei

Jador și Ella, dragoste cu năbădăi

Cu toate că relația dintre ei s-a sfârșit, acum ceva vreme Ella recunoștea că încă nu și-a uitat de tot fostul iubit… Totuși, se pare că între ei a intervenit nu doar gelozia, ci și foștii și fostele iubite, care i-au adus artistei prejudicii pe plan profesional.

„Au fost foarte multe piedici în cariera mea. Foarte multe persoane care s-au băgat și se întâmpla ceva tocmai când trebuia să semnăm contractul. Au fost multe proiecte în care se băgau ba foștii mei, ba actualele lor iubite, care mi-au băgat bețe-n roate”, a povestit Ella la Antena Stars.

Citește și: Ella nu l-a uitat pe Jador! Ce mesaj i-a transmis Faimosului de la Survivor: „Îmi este dor…”

Citește și: Ella de la Puterea Dragostei, atac la Jador, după ce le-a jignit pe fetele de la Survivor: „Urât!”

Citește și: Jador a lansat o piesă de despărțire dedicată Georgianei: „Mi-ai spus că el e totul pentru tine…'

Citește și: Jador suferă enorm după Georgiana, dar nu mai vrea să se împace cu ea! „O iubesc nespus, dar…”

Citește și: Tatăl lui Jador, adevărul despre fiul său și Georgiana: „Gata povestea tristă'

„Noi niciodată n-am putut fi prieteni”

Povestea de dragoste dintre Jador și Ella s-a încheiat însă în momentul în care artista nu a mai putut trece peste crizele de gelozie ale iubitul ei, dar și peste faptul că Jador îi băga bețe în roate pe plan profesional. Mai mult, susține ea, artistul era total schimbat în momentul în care nu se afla în fața camerelor…

„Noi niciodată n-am putut fi prieteni. De câte ori am încercat să fim prieteni, se termina cu relație. Noi ne întâlneam, vorbeam o oră și tot ajungeam să ne iubim. A fost ceva frumos, dar din păcate gelozia, invidia, orgoliul … nu știu ce a fost la mijloc. Un om când ajunge la succes sau când are o anumită sumă de bani, niciodată nu se satură și e nemulțumit și vrea mai mult. (…) Nu am înțeles de ce se schimbă când vede televiziunea. Când se aprinde o cameră, omul ăsta se schimbă. Poate că voi fi blamată, dar asta este povestea mea și ceea ce am trăit eu cu el. Eram în stare să renunț la familia mea pentru el, dar el m-a făcut de râs de multe ori în fața lumii, pentru că el susținea niște iluzii din capul lui în public. Avea niște reacții față de mine, gelozii, de exemplu” a mai povestit Ella.

Jador i-a pus bețe-n roate pe plan profesional?

Nu în ultimul rând, Ella a mărturisit că Jador i-ar fi încurcat ploile pe plan profesional, intervenind și reușind astfel să-i strice proiectele. Cu toate acestea, fosta iubită a lui Jador este convinsă că artistul a avut sentimente față de ea și că acțiunile sale ar fi putut fi cauzate de gelozie…

„Eu cred că m-a iubit. Nu știu dacă a făcut asta din prea multă protecție sau din prea mult orgoliu. Tu, practic, îmi iei pâinea de multe ori. Este egoist să pui să aleagă între tine și mine”, a conchis Ella.

Cu ceva timp în urmă, Ella nu s-a ferit însă să-și recunoască sentimentele pentru Jador, la rândul ei, mărturisind, de altfel, că i-a fost foarte greu să-l uite.

„Sincer, l-am iubit foarte mult pe omul acesta, și nu am de ce să mint! Eu sunt o persoană sinceră, asumată, și dacă așa a fost să se întâmple, să ne tot certăm și să ne împăcăm, nu mai pot schimba nimic. Amândoi am fost reali și am trăit fără falsitate nimic! Numai câte lacrimi am dat eu în emisiune… Dar, dacă trag o linie, și mă gândesc sincer, cât a fost o legătură între noi, a fost frumos. Acum, nu mai pot spune nimic. Doar că nu l-am scos din suflet. Atât', mărturisea Ella de la Puterea Dragostei despre Jador, pentru Wowbiz.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton