Oana Roman, mesaj pentru Marius Elisei, la 7 ani de la nuntă: "Poate că iubirea ne va lega din nou"

 Dumba Gabriela
.

La 7 ani de la nuntă, Oana Roman a postat un mesaj emoționant pentru Marius Elisei, cel care i-a devenit fost soț în urmă cu câteva luni. După ce bărbatul a declarat recent că își dorește împăcarea cu Oana, se pare că și ea vrea același lucru și lasă de înțeles că mai dă o șansă relației lor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Dragostea nu a murit între Oana Roman și Marius Elisei. Chiar dacă au luat decizia să meargă pe drumuri diferite, pauza le-a prins bine, se pare, că amândoi s-au liniștit și par dispuși să reia relația. Astăzi s-au împlinit șapte ani de la nuntă și mesajul Oanei spune tot!

Ce-boală-gravă-are-Marius-Elisei-de-fapt.-Oana-Roman-a-spus-tot-adevărul2-1-840×500-1Ce-boală-gravă-are-Marius-Elisei-de-fapt.-Oana-Roman-a-spus-tot-adevărul2-1-840×500-1

Acum fix 7 ani făceam nunta! Viața ne încercase deja foarte tare. Porneam pe un drum necunoscut, care apoi s-a despărțit. Totuși a fost lângă mine când absolut nimeni altcineva nu a fost. M-a iubit, dar m-a și rănit în egală măsură!

Azi știu ce greu a fost, poate va mai fi, dar cumva iubirea trebuie să primeze în viață. Poate ne va lega din nou. Asta doar timpul va decide! Îți mulțumesc că ești tatăl perfect pentru Isa și sprijinul meu necondiționat! @eliseimarius', a scris Oana Roman pe contul său de Instagram, alături de fotografii de la nuntă.

Citește și: Cristi Mitrea are o relație de 4 ani cu Andreea Caranda:'Ar putea fi viitoarea mea soție!'

Citește și: Antonia si Alex Velea, apariție care a făcut furori!Detaliul care a atras atenția tuturor

Citește și: Care este relația dintre Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, după despărțire:„În acest moment s-a spus ultimul cuvânt’/ EXCLUSIV

Marius Elisei: 'La două, trei zile îi ofer flori'

Marius Elisei a declarat la Antena Stars că îi cumpără foarte des buchete de flori Oanei Roman, dar mai ales, că o iubește în continuare. Fostul soț al vedetei luptă pentru inima acesteia și susține că relația lor este mult mai bună după divorț. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în continuare cu cei doi!

'La două, trei zile îi ofer flori, pentru că așa simt și pe lângă asta merită să… mă rog, e ok să oferi flori persoanei pentru care ai ceva. Da, am iubit-o și o iubesc pe Oana în continuare. I-am și spus asta. Nu am cum să uit o persoană sau să spun că nu iubesc o persoană după 8 ani.

Pot să spun că da (n.r. dacă e mult mai frumoasă relația lor după divorț). Este mult mai ok. Dar se poate și mai bine. Evident că, după o asemenea întâmplare, nu se poate regla totul peste noapte', a spus Marius Elisei, potrivit Spynews.ro.

Marius Elisei nu-și dorește neapărat o nouă căsătorie cu Oana. Îi e de ajuns doar să formeze din nou un cuplu cu cea care l-a făcut tată.

„Din punctul meu de vedere, nu trebuie neapărat să fii legat printr-un act. Este suficient că suntem legați în fața lui Dumnezeu, pentru că s-a ținut o slujbă și acea legare în fața Domnului nu ai cum s-o rupi. În fața Domnului încă suntem căsătoriți.

Da, eu îmi doresc din toată inima (o împăcare, să fie o familie unită – n. red.). Acum, să vedem, nu știu. Eu sper că și ea, dar probabil că na, nu atât de repede, dar om vedea.

Da (împăcarea ar fi cel mai frumos lucru care i s-a întâmpla anul acesta – n. red.). Cred că în adâncul ei, da, își dorește, cred, bănuiesc. Probabil e prea… să nu ia o decizie prea pripită. Și probabil că mai analizează sau nu știu ce-și dorește, cum vrea să pună problema', a continuat Marius Elisei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton