De ce s-a despărțit Nicoleta Dragne de tatăl copilului ei, fostul soț al Mădălinei Pamfile: „Eu nu m-am schimbat”

 Martin Lorena
.

De ce s-a despărțit Nicoleta Dragne de tatăl copilului ei, fostul soț al Mădălinei Pamfile. Nicoleta Dragne a vorbit recent despre relația pe care o are în prezent cu fostul său iubit, care i-a oferit și un copil. Aceasta a explicat de ce a ales să încheie interacțiunea amoroasă cu acesta și a vorbit despre modul în care se implică în creșterea fiului lor. Iată ce a spus fosta concurentă „Bravo, ai stil' despre Bruno Vlad, bărbatul care a fost căsătorit și cu Mădălina Pamfile!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Nicoleta Dragne a fost una dintre cele mai iubite concurente de la Bravo, ai stil!. Aceasta a atras atenția publicului deoarece întotdeauna a spus lucrurilor pe nume și a fost extrem de asumată. Acum, ea a participat la emisiunea online „Detectorul de minciuni', unde Oana Radu este prezentatoare. Aici, ea a vorbit despre relația pe care o are în prezent cu tatăl copilului său, fostul soț al Mădălinei Pamfile.

1-Bruno-Vlad1-Bruno-Vlad

Ea a explicat că s-au îndrăgostit extrem de repede, iar sarcina a apărut atunci când se așteptau mai puțin. Iată ce a spus Nicoleta Dragne despre implicarea lui Bruno Vlad în viața fiului lor!

Citește și: Nicoleta Dragne, reacție acidă după atacul subtil al lui George Burcea către Andreea Bălan:„Nu are loc de ea

Citește și: Nicoleta Dragne, dată afară de la Bravo, ai stil?Vedeta a cerut publicului să nu o mai voteze

Citește și: Anamaria Prodan susține că Reghe i-a arătat mesajele de la Corina Caciuc, înainte de despărțirea definitivă:„Îl învăța cum să divorțeze

Citește și: Claudia Pătrășcanu, după imaginile cu ea și Gabi Bădălău, împreună:„Copiii trebuie să…

De ce s-a despărțit Nicoleta Dragne de tatăl copilului ei, fostul soț al Mădălinei Pamfile

Nicoleta Dragne și Mădălina Pamfile nu au împărțit doar platoul emisiunii Bravo, ai stil!. Cele două au avut un iubit comun, în perioade diferite ale vieții. Inițial, Mădălina a fost căsătorită cu Bruno Vlad, însă la trei ani de la divorț el și-a găsit fericirea în brațele Nicoletei Dragne, alături de care are și un copil.

S-a implicat de când am născut, este un tată foarte implicat, din toate punctele de vedere: spălat, mâncat, schimbat, culcat. Relația s-a rupt între noi, nu avea treabă copilul, noi nu ne-am mai înțeles! Eu n-am simțit că din cauza copilului, pentru că eu nu m-am schimbat după ce am născut.', a spus Nicoleta despre tatăl copilului ei.

„Am rămas însărcinată foarte repede'

Nicoleta Dragne a recunoscut că relația ei a sărit câteva etape importante. Ea și fostul său partener de viață s-au îndrăgostit foarte repede, apoi ea a rămas însărcinată. În acest moment, cei doi sunt prieteni și își dedică timpul pentru educația fiului lor, Vladimir.

Noi ne-am cunoscut și am rămas însărcinată foarte repede, n-am avut câțiva ani în spate și practic a venit totul pe repede înainte. Nu regret nimic! Facem tot ce trebuie pentru el, petrecem timp și cu el, nu doar separat!', a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook, Captură ecran

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton