Ce cadou a primit Bianca Drăgușanu de la Gabi Bădălău, de ziua de naștere

 Raiciu Adriana
.

Duminică, 6 martie, Bianca Drăgușanu a împlinit frumoasa vârstă de 40 de ani. Gabi Bădălău, iubitul vedetei, i-a pregătit o petrecere pe cinste și s-a asigurat că blondina își va aduce aminte de ziua în care a schimbat „prefixul’. Pe lângă faptul că s-a ocupat îndeaproape de organizarea evenimentului, i-a oferit și un cadou extrem de scump. Iată ce i-a luat iubitei sale.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

În data de 6 martie, Bianca Drăgușanu a schimbat prefixul. Mai exact, îndrăgita vedetă a împlinit frumoasă vârstă de 40 de ani. Toți cei apropiați i-au fost alături până dimineață, iar Gabi Bădălău s-a ocupat îndeaproape de organizarea petrecerii. Printre invitați s-au numărat Tzancă Uraganu, dar și transsexualul Jessica Alves, care a venit tocmai de la Londra pentru acest eveniment.

bianca-dragusanubianca-dragusanu

Și pentru că a avut 80 de invitați, Bianca Drăgușanu a primit extrem de multe cadouri, însă cel mai special a fost cel primit de la iubitul ei. Iată ce i-a pregătit Gabi Bădălău. Este vorba despre o brățară. Cel mai probabil că nu ete vorba despre orice brățară, ci de una cu diamante, foarte scumpă.

Citește și: Iulia Sălăgean o acuză pe Bianca Drăgușanu că ar fi încercat să îi spargă, din nou, contul de Instagram:„Unde e fericirea, boss?’

Citește și: Alex Bodi, primele declarații despre presupusa întâlnire cu Bianca Drăgușanu din Dubai:'Am și video făcut la masa lor'

Citește și: Modelul brazilian Suzy Cortez, dezvăluiri incredibile despre întâlnirea cu Putin:'M-a cam băgat în sperieți'

Citește și: Silvia Dumitrescu și Florin Ochesu au împlinit 30 de ani de căsătorie:'Am plecat în Olanda în turneu și acolo am rămas însărcinată'

Ce cadou a primit Biancă Drăgușanu de la Gabi Bădălău

Bianca Drăgușanu a dat o petrecere de poimină, cu ocazia zilei sale de naștere. Vedeta a împlinit 40 de ani și a decis să marcheze acest momente cu un eveniment pe cinste. A avut 80 de invitați și a petrecut alături de aceștia până în zori.

Ba chiar mai mult, pentru ca să se simtă toată lumea bine, vedeta a scos din buzunare nu mai puțin de 10.000 de euro.

„Au fost 80 de invitați, mai ceva ca la un botez. S-a stat până la 5 dimineața, iar Bianca a avut portbagajul încărcat cu flori și cadouri scumpe. Fiecare și-a comandat ce a dorit, iar nota de plată s-a ridicat undeva la 10.000 de euro', a povestit o prietenă apropiată cu sărbătorita, potrivit Playtech.

Bianca Drăgușanu a fost înconjurată doar de persoane importante din viața ei. La petrecere au fost și Sofia, fiica vedetei, dar și mama acesteia, care a stat mai toată seară în preajma viitorului ginere. Și pentru că a avut doar oamenii importanți alături de ea, și cadourile au fost pe măsură.

A primit zeci de buchete de flori, parfumuri scumpe și bijuterii, însă cel mai important dar a fost făcut de iubitul ei. Gabi Bădălău i-a cumpărat o superbă brațară cu diamante, care se asorta perfect cu rochia purtată de Bianca.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton