De ce a părăsit-o Gerard Pique, de fapt, pe Shakira: "E mai conservatoare, vrea să aibă totul sub control". Ce îl lasă să facă noua iubită

 Radulescu Ruxandra
.

De ce a părăsit-o Gerard Pique, de fapt, pe Shakira. Despărțirea dintre Gerard Pique și artista Shakira, după 11 ani împreună și doi copii a fost un gest cu totul neașteptat. Ceea ce a surprins și mai mult a fost că fotbalistul a oficializat relația cu amanta, Clara Chia. Gerard Pique pare a fi determinat să facă ceea ce dorește, fără să asculte de gura lumii. Se pare că fotbalistul ar fi renunțat la Shakira pentru o iubită mai tânără, întrucât aceasta este mai deschisă și i-ar permite lui Pique să umble și cu alte femei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

De ce a părăsit-o Gerard Pique, de fapt, pe Shakira. Gerard Pique și Shakira s-au despărțit după ce au trăit vreme de 11 ani, asemenea unei familii adevărate, alături de cei doi copii ai lor. Fotbalistul a decis să se despartă de faimoasa cântăreața și a început o relație cu modelul Clara Chia Marti, pentru care a fost aspru criticat. Din ultimele declarații ale lui Gerard Pique, acesta vrea să facă fix ceea ce simte și dorește și nu este interesat să-și spele imaginea. În presa spaniolă s-a vehiculat că fostul partener al Shakirei a preferat o femeie mai tânără, deoarece Clara are o „fire mai deschisă” și îi permite să umble și cu alte femei.

Daily Instagram PostsDaily Instagram Posts

De ce a părăsit-o Gerard Pique, de fapt, pe Shakira

Despărțirea dintre Gerard Pique și Shakira este un subiect de mare interes pentru mass-media spaniolă, jurnaliștii comentând recent motivul despărțirii dintre cei doi. În publicația El Nacional a apărut un articol în care este scris că Pique a fost dintotdeauna atras de relații extraconjugale, iar Shakira era mult prea geloasă și posesivă.

Citește și: Presa spaniolă scrie că Shakira ar avea un nou iubit: „Se întâlnesc deja de patru luni'. Artista se mută în SUA cu copiii

Citește și: Reacția lui Pique, când a fost întrebat de piesa în care e ironizat de Shakira: „Am avut o relație apropiată mereu…”

Citește și: De ce a acceptat Mihai Petre să facă parte din juriul Te cunosc de undeva, sezonul 19: „Recunosc că a fost o provocare. Am testat asta'

Citește și: Motivul pentru care Andreea Marin nu mai păstrează legătura cu cei doi copii adoptați la distanță: „În China am fost și l-am întâlnit pe băiețel'

„Shakira este o persoană mai conservatoare decât Clara, din cauza vârstei sale, 46 de ani. Plus că trebuie să aibă grijă atât de părinții ei, cât și de cei doi copii pe care îi are cu Pique.

Ea vrea să aibă totul sub control și, în ciuda faptului că nu era căsătorită cu Pique, trăiau o relație maritală în toate sensurile. Una dintre cauzele crizei dintre cei doi au fost aventurile extraconjugale ale lui Pique, cunoscute în viața de noapte din Barcelona', scrie sursa citată anterior, potrivit Playtech.

Care a fost reacția lui Gerard Pique la comentariile jurnaliștilor

Gerard Pique a preferatv să păstreze tăcerea după despărțirea de Shakira, chiar dacă artista a lansat patru melodii în care și-a exprimat durerea, după ce a fost îneșlată de tatăl copiilor ei. Pușșinele declarații ale lui Gerard Pique au vorbit despre faptul că atât el, cât și fosta iubită încearcă să-și gestioneze relația astfel încât totul să fie bine pentru copii. După ce jurnaliștii spanioli au vehiculat că Pique ar fi fost atras de relații pasagere, acesta a transmis că vrea să trăiască fără regrete.

„În ziua în care voi muri vreau să privesc în urmă și să-mi spun că am făcut tot ce mi-am dorit', a spus fostul fotbalist într-un interviu pentru El Pais.

FOTO Hepta

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton