În pași de rock 'n' roll, cu încălțările lui Steve Madden

 advertising.ringier
.

Știi senzația aia când totul se potrivește de minune și lumea pare locul perfect? Când nu mai există drame și puncte lipsă și toate defectele dispar ca prin minune. Ar putea fi comparată uneori cu momentul în care încalți pentru prima oară o pereche de pantofi și totul e minunat. Picioarele tale par că și-au găsit în sfârșit perechea ideală, iar fiecare drum de aici înainte va fi unul de succes. Despre o poveste de succes vom vorbi și astăzi, mai exact cea a lui Steve Madden, un om, dar și un brand care face de mai bine de 30 de ani înconjurul lumii, prin cele mai fascinante story-uri legate de fashion.

Ceea ce a început ca o investiție modestă de 1100 de dolari în 1990 s-a transformat într-una dintre cele mai emblematice mărci de încălțăminte. De la o fabrică din Queens, New York, Steve Madden a revoluționat industria de încălțăminte, îmbinând ani de experiență cu modelele sale unice și creative. Inspirat de rock and roll și de rădăcinile sale din New York, și-a pus în practică viziunea sa de a oferi femeilor și bărbaților în căutare de inovație o cale pentru a-și exprima individualitatea, într-un mod îndrăzneț și plin de inspirație. Înțelegerea înnăscută a tendințelor în materie de modă și voința de neegalat a lui Steve au avut ca rezultat milioane de clienți din întreaga lume și i-au propulsat modelele pe cele mai înalte podiumuri.

Astfel, brandul Steve Madden a devenit un adevărat stil de viață și magazinele sale o destinație preferată pentru oameni din întrega lume, fie că vorbim de încălțăminte, genți de mână și accesorii, vândute în peste 80 de țări. Povestea lui Steve Madden este una legată de autenticitate, regăsită prin îmbrățișarea individualității. Atât timp cât ceea ce încălțăm sau îmbrăcăm ne ajută să devenim noi înșine, pariul cu moda este câștigat.

 În magazinele Collective din întreaga țară, vei simți pe pielea ta, sau mai bine zis pe piciorul tău, ce înseamnă să încalți brandul Steve Madden. Materialele folosite și combinațiile unice de culori și texturi te vor face să te bucuri de fiecare pas, indiferent de locație și de anotimp. Iar primăvara, cu atât mai mult, vei putea profita la maxim de modelele pe care le găsești la un click distanță pe site-ul Collective. Te vei îndrăgosti cu siguranță de modelele de sandale prezente în colecțiile Steve Madden, iar în fiecare design vei simți pasiunea pentru detalii și finishing-urile de înaltă clasă. Ar trebui să menționăm că primăvara este anotimpul reducerilor și că pe site vei găsi multe produse care beneficiază de discounturi substanțiale, așa că profită la maxim de ele!

Ocaziile în care alegi să porți încălțările Steve Madden țin numai și numai de tine, dar produsele pe care le vei găsi în magazine cu siguranță îți vor da multe idei. Un amestec de eleganță cu stilul sport pare să fie combinația câștigătoare în 2023, iar culorile pastelate care se potrivesc cu anotimpul de afară vin să completeze tabloul ideal al fiecărui model.

Indiferent dacă vrei să mergi la sală sau să pleci la drum pentru o plimbare de dimineață cu soare, ai nevoie de pantofi care îți permit să te miști cu stil. Adidașii Steve Madden cu șireturi sunt completarea perfectă a oricărei ținute, indiferent dacă ești pregătită să transpiri sau vrei doar să treci prin zi relaxată.Cu Steve Madden te vei bucura de cele mai colorate priviri, dar fără a fi ostentativ de fashion oriented. O senzualitate care se simte și se transmite atât celui care poartă produsele Steve Madden, cât și celor din jur. Am îndrăzni să spunem că o lume mai bună se deschide cu fiecare pas, dar poate fi mai mult de atât. Mai bine lăsăm asta pe seama ta și a tuturor celor care au ales să pășească pe podiumul fiecărei zile alături de un designer extraordinar, în persoana lui Steve Madden.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton