Fii exact așa cum îți dorești! Urmează-ți pasiunile și acceptă provocarea contrastelor

 advertising.ringier
.

Femeile din societatea actuală au parte zilnic de noi provocări și demonstrează, pas cu pas, că presiunea socială și vechile credințe toxice nu își mai au locul în prezent în viața lor. Nu se mai tem să își arate toate laturile personalității lor, indiferent dacă acestea sunt, în aparență, contradictorii sau nu.

Fiecare femeie este unică în felul ei, iar personalitatea acesteia poate fi adesea plină de contraste: uneori vulnerabilă, alteori puternică. Iar câteodată, un amalgam de emoții și trăiri intense. Și tocmai această complexitate face parte din frumusețea și forța femeilor. Este important să te iubești așa cum ești, cu toate contrastele tale, cu toate pasiunile tale. 

Dă flip contrastelor din tine și iubește-te așa cum ești

A fost o perioadă lungă în istoria recentă când femeile erau văzute doar ca gospodine, soții și mame. Însă, prin luptă și determinare, au reușit să își câștige drepturile negate de societate. În prezent, din păcate, încă există provocări din pricina modului în care sunt percepute sau al pasiunilor. Cu toate acestea, din ce în ce mai multe femei se bucură de contrastele din viața lor.

Poți merge la cursuri de box, dar să îți placă simultan și să gătești produse patiserie, să cânți la pian și să mergi și pe motocicletă, poți să trăiești la maximum fiecare aspect al vieții tale, căci aceste piese de puzzle formează un întreg final, care este personalitatea ta complexă, cu bune și cu rele. 

Trăim într-o eră dinamică, în care nu mai este privită într-un mod negativ această alergare' continuă în care trăiesc femeile zi de zi ca să have it all', atât lucrurile delicate și feminine' și familia, cât și lucrurile care le dau adrenalină și pe pun în situații periculoase'. Ba chiar dimpotrivă, sunt încurajate să își asculte inima și să își urmeze pasiunile care le fac fericite.

Tocmai de aceea, mai multe vedete din România, împreună cu Samsung și Musette au decis să lanseze un veritabil manifest dedicat complexității feminine și să le reamintească tuturor femeilor că este important să te iubești exact așa cum ești și să fii mândră de tine.

Printre acestea se numără și Ela Crăciun, una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune și influencerițe de lifestyle și parenting de la noi din țară. Ea a decis să le prezinte urmăritoarelor ei de pe rețelele de socializare două ipostaze din viața ei de zi cu zi, încurajându-le pe acestea să își îmbrățișeze și să își accepte toate laturile personalității lor, indiferent de ceea ce cred cei din jurul lor.

Photo credit: Ela Crăciun

Ela Crăciun: Suntem echlibru, contrast, ying și yang'

Vedeta recunoaște că a trecut și ea printr-o perioadă de incertitudine după ce a devenit mamă pentru prima oară. Însă, a înțeles apoi că fiecare variantă a ei merită să fie iubită.

Două poze, două ipostaze total diferite. Atunci când devenim mame, automat ne gândim că avem un singur rol. Mulți ar spune că nu poți să fii și cloșca cu pui și Wonder Woman.

Recunosc că și eu am simțit după prima naștere că m-am pierdut pe mine, cea de dinainte de a deveni mamă. Însă am învățat că aceste ipostaze nu se exclud una pe cealaltă. Poți să te bucuri în continuare de ceea ce îți place, să îți urmărești obiectivele profesionale, să fii o soție sau o parteneră de viață implicată și să fii o mamă de nota 10, în același timp.

Suntem echilibru, contrast, ying și yang.', este mesajul emoționant postat de Ela Crăciun pe contul ei de Instagram.

Photo credit: Ela Crăciun

Într-o societate mereu agitată, mereu sub presiunea timpului, este ok să te oprești în loc și să-ți cauți liniștea și drumul înapoi către tine prin ceea ce te pasionează. Poți fi la fel de bine o artistă delicată ce emoționează prin muzica ei, dar și o motociclistă sigură pe ea ce nu se teme să îmbrace geaca din piele și să cucerească necunoscutul. 

Iubește contrastele din tine, nu doar în Martie/de 8 Martie ci în infinite alte ocazii! Dă flip contrastelor! E ok să fii așa cum vrei tu să fii!

Samsung și Musette încurajează toate femeile să fie exact așa cum își doresc

Samsung crede că fiecare femeie are o poveste de spus și o voce puternică ce merită auzită și respectată. O idee pe care Samsung și Musette au dus-o mai departe, completând colecția de minigenți din piele inspirate de Galaxy Z Flip4 cu un nou model îndrăzneț și ingenios. O nouă geantă care te încurajează să fii tu și să îmbrățișezi tot ceea ce reprezinți, fără teamă și rețineri.

Când vorbim despre femeia plină de contraste, ne referim la ea, cea care poate fi puternică și încrezătoare într-un moment, dar și vulnerabilă și emoțională în altul. 

Încurajăm femeile să-și asume toate aspectele personalității lor și să se simtă încrezătoare în propria piele, indiferent de circumstanțe sau opiniile celor din jur. 

Samsung iubește contrastele și complexitatea feminină, și tocmai de aceea devine susținătorul numărul 1 al acestora, ducând mai departe parteneriatul cu Musette. Creează o geantă unică, dedicată celor care au curaj să dea flip contrastelor și să-și urmeze pasiunile, fără să le pese de prejudecățile celor din jur. Un telefon și o geantă care se adaptează oricăror situații, așa cum sunt și femeile. 

Flip The Contrasts

Geanta în ediție limitată „Flip The Contrasts' vine să completeze seria lansată anul trecut, în decembrie. Asemeni telefonului Galaxy Z Flip4, conceptul a urmărit să sfideze normele a ceea ce utilizatorii obișnuiau să considere „firesc' în materie de utilizare și să îi încurajeze să adopte o nouă perspectivă – atât când vine vorba de smartphone-uri, cât și de accesorii. Astfel, au luat naștere anul trecut prima serie de mini-genți gândite special pentru Galaxy Z Flip4 și Galaxy Buds2 Pro – „Flip The Design Rules'.

Prin cea mai recentă colaborare a lor, Samsung și Musette, îmbină în mod armonios inovația și funcționalitatea cu un design ieșit din tipare și demonstrează că viitorul este despre activități colaborative, despre diversitate și despre regândirea conceptelor pe care le consideram de neschimbat. Cele două companii își propun să schimbe perspectiva utilizatorilor asupra modei și a tehnologiei deopotrivă, într-un mod care să răspundă totodată nevoilor lor de astăzi.

Materialele din care sunt realizate gențile sunt naturale, moderne și de cea mai înaltă calitate, iar pielea folosită este una biodegradabilă și sustenabilă. 

Noua geantă în ediție limitată  „Flip The Contrast', poate fi achiziționată fizic, din 14 magazine Musette din toată țara sau din cele 6 magazine Samsung Experience Store, precum și online, de pe musette.ro sau aplicația Musette (disponibilă pe Android), începând cu data de 17 martie.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton