De ce a divorțat, de fapt, Sonia Trifan de Andrei Neagoe: "Nu am putut să mă..."

 Raiciu Adriana
.

După cinci ani de căsnicie, Sonia Trifan și Andrei Neagoe au decis să pună punct relației. Celebra designeriță vorbește deschis acum despre motivul care a dus la ruptura dintre ea și fotbalist. Iată declarațiile vedetei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Sonia Trifan și fotbalistul Andrei Neagoe formau unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz. Cei doi îndrăgostiți au făcut pasul cel mare în urmă cu cinci ani, iar fanii se așteptau să facă anunțul despre venirea pe lume al unui bebeluș, nicidecum să se vorbească despre o despărțire. Ei bine, s-a zvonit chiar că bărbatul ar fi înșelat-o pe cunoscuta desingeriță, însă adevărul se pare că este altul.

sonia-trifan-1-485×1024-1sonia-trifan-1-485×1024-1

În cadrul unui interviu, Sonia Trifan a vorbit deschis despre divorțul de Andrei Neagoe, dar și care a fost motivul care a dus la ruptura dintre ei! Iată declarațiile vedetei!

Citește și: Sonia Trifan și Andrei Neagoe au divorțat după cinci ani de căsnicie.Există zvonuri de infidelitate

Citește și: Sonia Trifan, primele declarații despre divorțul de Andrei Neagoe:„Ne vedem zilnic și… niciodată să nu spunem niciodată' 

Citește și: Cum s-a descurcat Răzvan Fodor când a fost despărțit de Irina:'Ce să fac, party-uri nebune, să aduc femei acasă?!'

Citește și: Gina Pistol s-a accidentat la mână. Ce s-a întâmplat cu iubita lui Smiley:'Am căzut fugind după…'

De ce a divorțat, de fapt, Sonia Trifan de Andrei Neagoe

Divorțul dintre Sonia Trifan și Andrei Neagoe a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales după ce au apărut zvonuri legate de infidelitate. Vedeta nu a vrut să ofere prea multe detalii despre separarea de fotbalist, însă acum a decis să rupă tăcerea.

În cadrul unui interviu, îndrăgita designeriță a spus că ultimii doi ani din viața sa au fost extrem de dificili și își dorește să uite perioada respectivă.

Este ultima dată când vorbesc despre acest subiect. Îmi este foarte greu pentru că ultimii mei doi ani au fost cu foarte multe probleme şi sunt foarte obosită. Şi după tot acest urcuş şi coborâş mi-am dorit ca lunile acestea de după divorţ, pur şi simplu să mă odihnesc după doi ani zdruncinaţi, să încerc să zâmbesc. A venit primăvara şi să vină primăvara şi în sufletul meu!', a spus Sonia.

Totodată, se pare că vedeta a încercat să lupte pentru relația sa până în ultima clipă. Însă, din păcate, în luna decembrie a anului trecut, Sonia a simțit că nu mai poate trece peste problemele din relație și a decis să pună punct relației.

„Eu am crezut că sunt genul de persoană care pot să duc până la infinit. Infinitul meu a fost în decembrie anul trecut! Am simţit că trebuie să mă opresc pentru că nu sunt Don Quijote şi, la un moment dat, trebuie să accept şi realitatea. Aşa că eu am fost cea care am vrut să divorţez după doi ani în care am luptat cu toate armele.

Sunt genul de persoană care nu se dă la o parte când e greu, dar am simţit că trebuie să pun punct, pentru că altfel aş fi prelungit aceşti 2 ani în 3 ani, în 4 ani şi la un moment dat viaţa se duce şi nu cred că suntem datori cu o viaţă cuiva!

Mi-am dorit foarte mult familie, în adevăratul sens al cuvântului, altfel nu aş fi făcut o nuntă, o cununie religioasă…' a mai completat Sonia Trifan.

Ruptura s-a produs în momentul în care și-a dat seama că ea nu poate avea cu Andrei o relație așa cum a visat. Faptul că pleca tot timpul în cantonamente și că nu era lângă ea, a făcut-o pe aceasta să se gândească mai bine la ceea ce își dorește. Astfel, a ajuns să își dea seama că erau destul de diferiți și că lucrurile nu s-ar fi schimbat niciodată.

,,Diferenţele au fost de la început  şi cred că asta este o foarte mare problemă a cuplurilor. Dacă vedem că sunt foarte mari diferenţe de la început să nu trăim cu senzaţia că iubirea poate schimba ceva. Eu niciodată nu am avut habar de fotbal. Am fugit toată viaţa de fotbalişti, nu mi-am dorit…Nu am putut să mă împac absolut deloc cu plecările foarte lungi de acasă, îmi doream familie, ca soţul meu să se trezească lângă mine, să avem lucruri comune de făcut, să ne punem bazele unei vieţi comune', a mai adăugat Sonia.

sursă foto- Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton