Cristina Ciobănașu, ipostaze tandre cu iubitul ei. Cum s-au fotografiat cei doi îndrăgostiți

 Dumitrache Laura
.

Cristina Ciobănașu și-a refăcut viața după despărțirea de actorul Vlad Gherman. Cei doi au pus capăt unei relații de 9 ani, iar acum sunt doar colegi de platou. Recent, actrița s-a fotografiat alături de noul său iubit, iar ipostazele în care apar împreună sunt foarte rare. Cristina și partenerul ei au fost surprinși într-o ipostază romantică.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman s-au despărțit anul trecut, după o relație de 9 ani. Deși fanii celor doi așteptau ca aceștia să facă pasul cel mare, Cristina și Vlad au decis să meargă pe drumuri separate. Spre surprinderea unora, actrița și-a făcut un nou iubit, iar cei doi se înțeleg de minune.

Cristina-Ciobanasu-si-noul-ei-iubitCristina-Ciobanasu-si-noul-ei-iubit

Cristina Ciobănașu este foarte discretă cu viața sa personală, dar este activă pe rețelele de socializare. Actrița îi ține la curent pe fanii ei cu tot ce se întâmplă nou în viața ei. Deși mulți au crezut că vedeta s-a despărțit de iubitul său, Cristina s-a fotografiat într-o ipostază romantică cu acesta.

Citește și: Vlad Gherman, declarație neașteptată despre Cristina Ciobănașu, la un an de la despărțire:”M-a ajutat să…”

Citește și: Cum a reacționat Cristina Ciobănașu după ce Vlad Gherman și-a asumat relația cu Oana Moșneagu.Actrița a postat fotografii cu noul ei iubit

Citește și: Anca Țurcașiu a plâns la TV după ce fiul ei s-a căsătorit.Ce a făcut nora artistei din prima clipă în care a văzut-o

Citește și: Care este numele real al Oanei Roman.Fanii au rămas surprinși 

Cristina Ciobănașu, ipostaze tandre cu iubitul ei

Cristina Ciobănașu este una dintre cele mai cunoscute actrițe din România. Până anul trecut, actrița a format un cuplu cu Vlad Gherman, iar împreună au jucat în numeroase seriale românești. Spre surprinderea fanilor, cei doi s-au despărțit, iar în prezent ambii au relații cu alți parteneri. Cristina Ciobănașu a început relația cu Alexandru Mureșan în vara anului 2021.

Atunci, tânărul a postat o imagine alături de iubita lui pe rețelele de socializare. Recent, tot iubitul actriței a postat pe internet o imagine cu Cristina, cei doi petrecând câteva zile la mare, într-un club de fițe. Cei doi par extrem de îndrăgostiți, iar Cristina are mereu zâmbetul pe buze în preajma iubitului ei. „Unii spun că este un spoiler pentru următorul sezon', a scris Alexandru Mureșan pe Instagram.

Ce spun fanii Cristinei Ciobănașu

Deși mulți se așteptau ca Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu să facă pasul cel mare, despărțirea celor doi i-a șocat pe cei apropiați. Între timp, fiecare și-a continuat șirul vieții, iar actorul are o relație cu Oana Moșneagu. Unii internauți sunt de părere că relația dintre Cristina și Alexandru nu este una fericită. Printre comentariile acestora se regăsesc și mesaje care spun că actrița nu pare fericită și nici încântată de noua sa relație.

Privirea lor zici că e din filmele turcești…când fiecare e cu cine nu trebuie„, „Doar mie mi se pare că nu e fericită deloc de ceva timp?'„Din păcate… Criss nu e deloc fericită alături de tine… Și nici nu păreți ca o pereche potrivită', sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Pe lângă aceste comentarii, sunt și internauți care se bucură pentru noua relație a actriței și le urează celor doi îndrăgostiti să se iubească veșnic.Cei mai frumoși, să vă iubiți o veșnicie!'; „Sunteți minunați împreună!'; „Indiferent ce scriu unii pe aici, sunteți drăguți împreună. Să ai grijă de minunăția ta cu ochi albaștri!„, au scris câteva urmăritoare.

Cine este iubitul Cristinei Ciobănașu

Cristina Ciobănașu și-a refăcut viața la scurt timp după despărțirea de Vlad Gherman. Vedeta trăiește momente de poveste lângă noul său partener care i-a furat inima. Actrița a postat câteva imagini în care apare alături de iubitul ei, iar fanii au vrut să știe cine este bărbatul care a cucerit-o.

Alexandru Mureșan este tânărul de care Cristina Ciobănașu s-a îndrăgostit. Tânărul este stomatolog. iar actrița vrea să îl țină pe acesta departe de luminile reflectoarelor.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton