Elena Gheorghe, secretul căsniciei sale de lungă durată: „Ne spunem tot ce ne trece prin cap”

 Martin Lorena
.

Elena Gheorghe, secretul căsniciei sale de lungă durată. Elena Gheorghe se numără printre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Aceasta are atât o viață profesională uimitoare, cât și o familie extrem de frumoasă. Ea și soțul său sunt de mult timp împreună și niciodată nu au fost implicați în scandaluri mediatizate.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Elena Gheorghe este una dintre vedetele cu renume de la noi din țară. Aceasta nu doar că are o carieră absolut fantastică, ci și o viață personală foarte frumoasă. Soțul ei o iubește necondiționat, iar împreună au construit o familie superbă. Deși sunt de foarte mult timp împreună, ei nu au fost niciodată implicați în scandaluri mediatizate.

Elena-Gheorghe-6Elena-Gheorghe-6

Aceasta, invitată la emisiunea „Detectorul de minciuni' a vorbit deschis despre căsnicia sa. Iată care este secretul ei!

Citește și: De ce a refuzat Elena Gheorghe să meargă la Survivor și Asia Express:'Nu aș putea să…'

Citește și: Cât câștigă Theo Rose din muzică:„Am bani strânși și nu fac nimic cu ei’

Citește și: Ce a spus Dani Oțil despre Lidia Buble, de față cu sora ei, Estera:„Ești bolnavă? Am crezut că suferi din dragoste’

Citește și: Cum se descurcă Valentina Pelinel și Cristi Borcea cu cei 9 copii pe care îi are afaceristul:'Cristi și-ar mai dori un copil'

Elena Gheorghe, secretul căsniciei sale de lungă durată

Elena Gheorghe a subliniat faptul că în zilele noastre, din păcate, este rar să întâlnești dragostea adevărată. În căsnicia sa s-a pus întotdeauna accentul pe încrederea reciprocă, susținere și prietenie. Ea și partenerul său de viață își spun întotdeauna ceea ce gândesc și nu se ascund în spatele unor măști atunci când vine vorba de iubirea lor.

„Este destul de rar în ziua de azi, din păcate, pentru că implică foarte multe lucruri, să ai încredere în omul de lângă tine, să îl simți alături. Dacă ești dezechilibrat, trebuie să fie cineva acolo lângă tine, care să te așeze, să spună „Gata, e bine, poți să te liniștești, trecem și peste asta'. La baza relației noastre stă în primul rând prietenia. Noi ne spunem tot ce ne trece prin cap. Nu sunt genul ăla care să mă gândesc „Oare ar fi bine să îi spun soțului așa ceva? Oare ar mai avea farmec, nu o să îl surprindă sau din contră o să se obișnuiască că îi spun așa și nu o să i se mai pară că sunt misterioasă?”, a declarat ea.

Relația cu copiii săi

Aceasta a vorbit inclusiv despre creșterea celor doi copii ai săi. Elena Gheorghe a subliniat că teoria nu este aceeași cu practica și că fiecare nou-născut are personalitatea sa. În ceea ce îi privește pe Ame și Nicolas, se pare că fiecare seamănă cu părintele de același sex.

„Când nu ești mamă spui multe și când vine copilul, practic tot ce ai spus este egal cu zero. Pentru că, de fapt, personalitatea lui, el este cel care te învață cum să îl crești. Nu îl crești tu cum vrei tu și cum crezi tu. Ia de aici și învață! Așa îmi spune copilul. Ame este un fel de Elena mică, o dificilă, iar Nicolas e super deștept și matur pentru vârsta lui și așezat așa cum e tatăl lui”, a mai spus ea.

Sursă foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton