Jojo - Cătălina Grama, despre rolul său din serialul „Strada Speranței” de la Kanal D: „Am jucat multe fete de oraș, dar...”

 Martin Lorena
.

Ce spune Jojo – Cătălina Grama despre rolul său din serialul „Strada Speranței' de la Kanal D. Cătălina Grama este una dintre cele mai cunoscute actrițe din showbizul românesc. Aceasta a jucat multe roluri de-a lungul anilor, însă acum are unul cu totul special în serialul „Strada Speranței' de la Kanal D.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cătălina Grama este o vedetă de televiziune, artistă și actriță extrem de îndrăgită de publicul larg. De-a lungul anilor, ea a jucat mai multe roluri interesante, pentru care oamenii de acasă au apreciat-o. Acum, ea are un nou proiect în desfășurare, „Strada Speranței', la Kanal D. Aceasta a oferit primele declarații cu privire la rolul pe care îl va juca pe micile ecrane.

Catalina-Grama_Strada-SperanteiCatalina-Grama_Strada-Sperantei

Aceasta a recunoscut că personajul pe care îl interpretează e foarte special. Iată declarațiile făcute de celebra actriță!

Citește și: Ce s-a întâmplat, de fapt, între Anamaria Prodan și Dan Alexa în urmă cu 3 ani:„În secunda doi sar la bătaie

Citește și: Ce sumă imensă ar fi cerut Raluka, pentru a participa la Survivor România

Citește și: Ce surpriză a avut un român care a cazat 11 refugiați din Ucraina:„La plecare s-au trezit în jurul orelor 05:00, eu dormind butuc…

Citește și: Irinel Columbeanu, prima apariție după accidentul vascular:’Abandonasem tratamentul, dar nu asta a fost cauza’

Ce spune Jojo – Cătălina Grama despre rolul său din serialul „Strada Speranței' de la Kanal D

Jojo a recunoscut faptul că personajul pe care îl interpretează în cel mai nou serial de la Kanal D este cu totul special. Ea joacă rolul unei tinere sexy, Denisa, iubita unui avocat de succes. Cătălina Grama susține faptul că are câteva lucruri în comun cu personajul de la Kanal D, diferența fiind făcută de poziția celor două asupra laturei financiare.

Am jucat multe fete de oraș, dar Denisa are ceva special. Este un fel de Scarlett O’Hara a fetelor de oraș, pentru că ea speră încontinuu, nu se oprește, trăiește niște dezamăgiri, prietena ei cea mai bună o trădează. Dar ea speră că mâine va fi mai bine și nu renuntă. Chiar dacă aparent pare că nu avem multe lucruri în comun, în orice personaj al meu pun ceva din mine: energie, dinamism. Ce nu am comun cu personajul Denisa Sidor este firea ei legată foarte mult de latura financiară și materială a lucrurilor, nu îmi apratine. Personajul meu are ceva simt al umorului, a declarat ea.

Jojo – Cătălina Grama: „Sunt ponderată, fericită, echilibrată'

Aceasta este în atenția publicului larg încă de la vârsta de 14 ani. De atunci și până în prezent ea și-a construit o carieră absolut spectaculoasă. Mai mult decât atât, actrița susține că, la 41 de ani, se află în cea mai bună formă a sa.

Sunt foarte ponderată, fericită, echilibrată. Am găsit fericire și un echilibru în viața de mama și de soție . Când sunt acasă, am grijă de familia mea. Sunt Cătălina în cea mai pură formă a mea în sânul familiei mele. În același timp, mă bucur să pot să fiu implicată într-un proiect care va aduce oamenilor zâmbetul pe buze. Atmosfera de la filmări este una de familie, e o bucurie să fiu alături de prieteni”, a declarat frumoasa actriță.

Ce îi încurajează pe fanii săi

Jojo a avut și un mesaj pentru fanii săi, care o urmăresc încă de la începuturile carierei sale. Aceasta a declarat că orice ei își doresc, poate deveni realitate, cât timp se axează pe visul lor. Mai mult decât atât, ea este de părere că nimeni nu trebuie să își piardă speranța și că mereu există o cale spre succes.

Toți sperăm în primul rând în mai bine sau în mai mult, într-un ideal pe care ni-l conturăm cu toții la un moment dat. Am locuit ani de zile pe Strada Speranței, pentru mine era undeva în cartierul Vitan și asta se întâmplă când eram foarte mică, la începuturile mele, înainte de vârsta de 14 ani. Locuind acolo, pe această Strada Speranței a mea, am visat tot felul de lucruri și pot să spun cu mâna pe suflet că pe majoritatea le-am îndeplinit. Chiar mi-am depășit speranțele de foarte multe ori. Nu îmi imaginam ca pornind de acolo să ajung până aici. Cred cu putere că toți cei care se află în punctul acesta, pe o Stradă a Speranței, nu trebuie să renunțe nici la lucrurile pe care le visează, chiar dacă par imposibile. Nimic nu este imposibil. Totul se poate îndeplini„, a subliniat frumoasa actrița.

Strada Speranței”, serialul de comedie urbană care stârnește hohote de râs, va putea fi urmărit în fiecare seară de weekend, începând de sâmbăta aceasta, 7 mai, de la ora 20:00, la Kanal D. Alături de Cătălina Grama, din distribuție fac parte mari actori, nume consacrate în televiziune, teatru sau stand-up precum Monica Anghel, Claudiu Maier, Sorin Pârcălab, Diana Dumitrescu, Ovidiu Niculescu, Andreea Doinea, Irina Ştefan, Dragoș Muşat, Gicu Gojira, Lia Sichevici, Şerban Gomoi, Alexandru Conovaru, Aristiţa Oprea.

Sursă foto: Facebook, Instagram, Arhivă VIVA!, Comunicat de presă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton