Cântăreața Alina Radi, prietenă cu mama din Timișoara, despre fostul ei soț: „O diviniza pe Iulia, erau ok”

 Miniosu Alexandra
.

Cântăreața Alina Radi a fost prietenă cu mama din Timișoara, cea care s-a aruncat de pe bloc, și spune despre fostul soț al Iuliei că o diviniza pe mama copiilor. Nici artista și nici restul apropiaților ei nu-și pot explica tragedia, gestul necugetat al tinerei de 33 de ani fiind și acum sub semnul întrebării. Iată ce a mai spus interpreta de muzică populară despre tatăl copiilor Iuliei!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Cântăreața Alina Radi, prietenă cu mama din Timișoara, a spus despre fostul soț al femeii că nu doar că o iubea, ci că o divizina pe mama copiilor lui. Potrivit declarațiilor artistei, în prezent, Iulia și tatăl micuților erau ok și urmau să se recăsătorească. Nimeni nu se aștepta însă la gestul necugetat al tinerei de 33 de ani, care s-a aruncat împreună cu fiul și fiica ei de pe bloc, în urmă cu câteva zile.

alina-radi-mama-timisoara-1alina-radi-mama-timisoara-1

Marți, 3 mai, un caz cutremurător a îngrozit întreaga țară. Iulia, o mamă de doar 33 de ani, s-a aruncat de pe un bloc cu 10 etaje, ținându-și în brațe copiii minori. Familia și apropiații ei sunt în continuare în stare de șoc și nu-și pot explica fapta femeii. Alina Radi, fosta iubită Nick Rădoi, a fost prietenă cu aceasta și a făcut declarații presei despre situația tinerei.

Citește și: Mama din Timișoara și cei doi copii vor fi înmormântați în același sicriu.Decizia luată de Alexandru, tatăl copiilor

Citește și: Gestul lui Alexandru, tatăl copiilor care au murit alături de mama lor în Timișoara, după tragedie

Citește și: Tavi Clonda, dezvăluiri despre certurile cu Gabriela Cristea, după 7 ani de căsnicie:„Unul dintre noi trebuie să spargă gheața'

Citește și: Ce schimbări a fost nevoită Elena Merișoreanu să facă după operația la ambele picioare:„Medicul m-a atenționat că n-o să mai merg'

Cântăreața Alina Radi, prietenă cu mama din Timișoara, despre fostul soț al femeii

Alina Radi e o îndrăgită cântăreață de muzică populară din Timișoara. De altfel, ea e cunoscută și ca fosta iubită a lui Nick Rădoi. Se pare că interpreta și Iulia, mama care s-a aruncat de pe bloc cu cei doi copii, au fost prietene. Solista susținte că tatăl copiilor tinerei de 33 de ani o diviniza pe Iulia și că o iubea enorm.

Artistra Alina Radi îi cunoștea de mult timp pe Iulia și pe tatăl copiilor ei. La fel ca restul apropiaților femeii, nici ea nu înțelege ce anume a împins-o pe mama de 33 de ani să se arunce de pe blocul din Timișoara, împreună cu cei doi copii ai ei, de 3 și respectiv 6 ani.

„Și-a iubit copiii foarte mult.(…) Urmau să se recăsătorească. Nu a dat niciun semn că s-ar putea întâmpla așa ceva. Copilul ăsta e un copil atât de bun, o iubea…. Nu că o iubea, o diviniza!', a susținut Alina Radi, conform protv.ro.

„N-a scos un cuvânt'

Tot despre tatăl copiilor Iuliei, care a revenit acum din Austria, unde locuiește, Alina Radi a spus că bărbatul e în stare de șoc.

„Nici măcar eu, care am stat patru ore lângă el, ieri, când a ajuns din Austria… n-a scos un cuvânt. Cazul ăsta a dărâmat o țară întreagă. Orice femeie care e mamă, e imposibil să nu fi dat o lacrimă când s-a aflat de tragedia asta', a continuat artista.

Tânăra de 33 de ani a fost văzută în zona blocului de pe care s-a aruncat, în urmă cu câteva zile

Miercuri, fostul soț al Iuliei a fost să recunoască cele trei trupuri, după cum cere procedura. Nici în prezent nu e clar motivul care a stat în spatele gestului femeii de 33 de ani. Însă, conform sursei citate, e luată în calcul și premeditarea, ținând cont de faptul că mama din Timișoara a fost văzută în zona blocului cu zece etaje și în urmă cu câteva zile.

Iulia, mama din Timișoara care s-a aruncat de pe bloc, era absolventă de psihologie. Aceasta urma să se căsătorească în scurt timp cu tatăl copiilor ei, de care, în urmă cu câțiva ani, divorțase. Tânăra de 33 de ani locuia alături de părinți și de copii în Timișoara, iar bărbatul stătea în Austria.

Mama din Timișoara era absolventă de psihologie și urma să se recăsătorească cu tatăl copiilor

Marți, mama de 33 de ani, care apărea mereu cu zâmbetul pe buze în pozele postate pe rețelele de socializare, a plecat de acasă să-și ducă copiii la grădiniță. Nimeni nu se aștepta însă la ceea ce avea să urmeze. Câteva zeci de minute mai târziu, ea a fost găsită într-o baltă de sânge, prăbușită în fața unui bloc cu zece etaje din Timișoara. Lângă ea se aflau băieţelul de 3 ani şi fetiţa de 6.

Și acum, anchetatorii continuă cercetările. Aceștia speră să obțină mai multe informații de la fostul soț al femeii, cu care a avut doi copii.

Sursă foto: Instagram, Arhivă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton