David Pușcaș i-a cerut iertare mamei sale, Luminița Anghel, dar ea încă nu i-a răspuns: "Mă simt singur pe lume"

 Oana Pantazi
.

David Pușcaș și Luminița Anghel nu mai au o relație normală mamă-fiu, după ce s-au războit ani de zile. Cu toate acestea, tânărul speră să primească iertarea mamei sale și i-a dedicat o piesă. Iată cum a reacționat Luminița Anghel!

David Pușcaș avea doi ani când Luminița Anghel a decis să-l adopte și să-i ofere o viață mai bună. Au trecut 22 de ani de atunci, dar relația dintre ei doi s-a degradat pe parcurs, în pofida eforturilor inițiale ale artistei de a-și apropia fiul. Acum a venit rândul lui David să caute din nou drumul spre inima mamei lui…

David Pușcaș regretă că s-au răcit relațiile dintre el și mama lui

După ce ani de zile au fost în relații proaste și disputa dintre ei s-a tranșat inclusiv în platourile de televiziune, Luminița Anghel a decis că a venit momentul să-și lase fiul să se descurce pe cont propriu. Drept urmare, în ultima perioadă, cei doi, mamă și fiu, nu s-au mai văzut și nici nu și-au mai vorbit.

David Pușcaș a găsit totuși o cale sensibilă pentru a ajunge la inima mamei sale – piesa cu titlu sugestiv Îmi pare rău', lansată la începutul lunii noiembrie, alături de Sarah JSun.

David-Pu_ca_-_i-Lumini_a-Anghel-2-820×1024David-Pu_ca_-_i-Lumini_a-Anghel-2-820×1024

„Mama nu m-a felicitat pentru piesă”

În pofida faptului că versurile piesei sunt emoționante și bine țintite, reacția Luminiței Anghel nu a venit, cu atât mai mult cu cât fiul ei susține că numărul lui de telefon este blocat pentru ea…

Da, este o melodie pentru părinții mei adoptivi. M-am bucurat că internauții au primit-o cu brațele deschise. Mama nu m-a căutat, nu m-a felicitat, nu m-a sunat. Mă are blocat în telefon, ce să spun… zici că sunt singur pe lume. Așa mă simt. Mă bucur că am lansat această melodie, o să mai fac și altele', a mărturisit David Pușcaș pentru ciao.ro.

În videoclip, David le aduce un pomagiu ambilor părinți – joacă fotbal precum tatăl său, Marcel Puscaș, și cântă asemenea mamei sale.

Eu mi-am dorit de mult să fac muzică, iubesc muzică de când eram copil. De la mama am învătat tot, de la tonalitate, respirație, expresie, mai ales că am fost cu ea peste tot când eram mic, și când trăgea voci, și la spectacole, repetiții, în culise, peste tot', a mai declarat David pentru sursa citată.

Citește și: Actorul Dan Condurache din serialul Vlad face declarații neașteptate după 50 de ani de carieră: „Câți bani dă societatea pe tine, atâția bani faci!” / EXCLUSIV

Citește și: Cum și-a schimbat viața Andreea Marin după ce a întâlnit un șaman, „vindecător al sufletului”

Citește și: O mai ții minte pe Dana Deac? Jurnalista se luptă din nou cu probleme de sănătate, după ce a învins de cancerul de 5 ori!

Citește și: Melania Trump „numără minutele până la divorț', după 15 ani de căsnicie cu Donald Trump. De ce nu s-a despărțit de președintele Americii, până acum

Citește și: Rebel Wilson, de nerecunoscut! Cum arată după ce a slăbit peste 40 de kilograme într-un an

Luminița Anghel, despre piesa fiului său

Chiar dacă primul pas spre împăcare a fost făcut de către David chiar de ziua mamei sale, în octombrie, Luminița Anghel a preferat să păstreze tăcerea. Atunci, alături de o fotografie din copilărie, fiul ei îi transmitea un mesaj emoționant.

„Vin, vin să construim un zid. între noi Știm că nu vor câștiga! La multi ani mamii !! Azi o să mă îmbăt, doar ca să știi să nu te superi pe mine😢, i-a spus David Pușcaș mamei sale în urarea pe care a făcut-o pe Instagram!

Deși nu a vorbit totuși cu fiul ei de multă vreme, Luminița anghel nu a rămas totuși impasibilă în fața piesei pe care i-a dedicat-o David. Recent, artista a fost întrebată de un fan pe pagina ei de socializare ce părere are despre piesa fiului eiȘ

Ce frumoasă ești!!! (P.S. Ce părere ai despre piesa scoasă de fiul tău? Eu zic că e un pas bun făcut. Mie îmi place)', i-a scris fanul artistei.

Mulțumesc! Și mie îmi place…', a recunoscut Luminița Anghel.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton