Cine l-a denunțat pe Alex Bodi! Fosta lui soție, pe care ar fi obligat-o să se prostitueze în Germania, a anunțat autoritățile

 Lupescu Anca
.

Alex Bodi a ajuns la Tribunalul Dolj, în cătușe și acum urmează să fie judecată propunerea de arestarea preventivă pentru 30 de zile, fiind suspect într-un dosar de proxenetism. Ieri, Alex Bodi a fost săltat de mascați din propria locuință, după ce ar fi fost implicat într-o rețea de proxenetism. Tot ieri, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi a fost adus în cătușe la tribunal, urmând ca magistrații să decidă dacă va rămâne în arest.

UPDATE ora 23.25. ULTIMA ORĂ. Alex Bodi a fost arestat preventiv, joi seară, de Tribunalul Dolj, pentru o perioadă de 30 de zile, asta după ce, inițial, în urmă cu doar câteva ore, fusese eliberat. I se aduc următoare acuzații: constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi şantaj, conform purtătorului de cuvânt DIICOT, Mihaela Porime.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Acum, s-a aflat cine l-a denunțat pe omul de afaceri. Totul s-a întâmplat în luna septembrie, când una din fostele soții ale acestuia, Silvia Iulia Sălăgean, a decis să spună procurorilor totul despre rețeaua de proxenetism în care ar fi implicat Alex Bodi.

Potrivit datelor din dosar Silvia Iulia Sălăgean, care are statut de victimă în cauză, le-a declarat procurorilor că în perioada 2014 – 2016 a practicat prostituția în Germania, la Frankfurt și Berlin, în cluburi de tipul FKK, unde a ajuns prin intermediul lui Alexandru Bodi Nicolae, fostul soț, scrie în exclusivitate newsonline.ro.

În referatul prin care cer arestarea preventivă procurorii DIICOT Craiova arată că Bodi îi reproșa Iuliei Sălăgean că nu produce suficienți bani din activitatea de prostituție iar fosta soție îi spunea lui Bodi că se simte afectată psihic de presiunile pe care acesta le face, potrivit aceleași surse.

Sălăgean că în perioada 2014 – 2016 a cunoscut în Germania mai multe tinere românce care practicau prostituția pentru rețeaua condusă de nașul lui Bodi, Adrian Tîmplaru. Potrivit declarațiilor date de fosta soție a lui Bodi, Adi Tîmplaru ar deține un restaurant în Frankfurt.

img-20190103-wa0002img-20190103-wa0002

Procurorii DIICOT Craiova arată în referatul prin care cer arestarea preventivă a lui Bodi că anul 2014 este și cel în care fostul soț al Biancăi Drăgușanu a aderat la gruparea infracțională condusă de nașul fiicei sale, Adi Tîmplaru.

Citește și: Inevitabil va fi bine! Cum au hotărât Andra și Cătălin Măruță ca Eva și David să devină persoane publice:’Sunt dezinvolți în fața camerelor. Dacă ei vor să filmăm, filmăm. Dacă nu, nu.’ / EXCLUSIV

Citește și: Viviana Sposub, confesiuni neașteptate despre relația cu George Burcea:’Părerea mea înainte de a-l cunoaște nu era una tocmai bună’ / EXCLUSIV

Citește și: Lavinia Pârva, primele declarații despre zvonurile că ar divorța. Soția lui Ștefan Bănică a renunțat la verighetă:Momentan suntem îndrăgostiți

Citește și: Vladimir Găitan și soția lui, Tunde, poveste de dragoste ca-n filme:„M-am îndrăgostit la prima vedere și în trei luni ne-am căsătorit

În afara infracțiunilor de trafic de persoane, procurorii DIICOT Craiova spun că Alex Bodi, pe 17 martie 2018, l-a amenințat pe Robert Avram cu acte de violență pentru ca acesta din urmă să-i plăteacă o 'taxă de protecție' de 5.000 de euro.

Alex Bodi a mai fost turnat și de altcineva

În afară de fosta soție, Alex Bodi a mai fost turnat la DIICOT și de către o româncă care s-a prostituat la Hamburg prin 2015 și care i-a dat lui Bodi mai mulți bani proveniți din activitatea de prostituată.

Alex Bodi și Iulia s-au căsătorit în 2014, în decembrie, iar mariajul lor a durat până în 2018, atunci când omul de afaceri a cunoscut-o pe Bianca Drăgușanu. Alex și Iulia au devenit părinții unei fetițe, Selena, care a împlinit 3 ani la începutul lui 2020.

Atunci când a cunoscut-o pe Bianca, Alex Bodi i-a spus Iuliei adevărul și a recunoscut că are o relație extraconjugală – Bianca fiind de părere că el s-a comportat ‘corect’ față de partenera de viață din acel moment – și s-a ajuns, inevitabil, la despărțire. Divorțul a fost declarat în luna noiembrie a anului 2018, iar judecătorii au decis ca ‘autoritatea părintească’ să fie exercitată, în comun, de foștii soți, ceea ce implica respectarea unor obligații stabilite foarte clar.

Alex Bodi a înșelat-o pe Bianca Drăgușanu cu Iulia, fosta soție

încurcate sunt căile amorului. Relația dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a început în septembrie 2018, la scurt timp după ce vedeta s-a despărțit de Tristan Tate. Însă povestea lor de dragoste a fost una cu năbădăi, încă de la început. Mai exact, Bianca și Bodi s-au despărțit după doar trei luni de relație, în decembrie 2018, chiar în perioada sărbătorilor. Când, surpriză, ambii au petrecut Crăciunul cu foșii parteneri. Vedeta cu Victor Slav, iar Alex Bodi se împăcase cu fosta soție, cei doi afișându-se atunci precum un cuplu, pe rețelele de socializare. Însă iubirea lor a durat doar două-trei săptămâni, întrucât Alex Bodi s-a întors, ulterior, în brațele Biancăi Drăgușanu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton