Andreea Berecleanu, despre revenirea în televiziune. Ce s-a întâmplat în familia ei: "Cu soțul meu am avut destule discuții pe această temă"

 Oana Pantazi
.

Andreea Berecleanu s-a întors în televiziune, la profesia care a consacrat-o, după o absență destul de lungă de pe micul ecran. Iată ce spune știrista despre noul ei job și despre cum a primit familia ei vestea.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Berecleanu nu a putut sta prea mult timp departe de lumina reflectoarelor și iată că, la 8 luni de la plecarea de la Antena 1, unde a fost cap de afiș la Știri timp de 17 ani, iată că jurnalista va prezenta cel mai important jurnal de știri de la Prima TV, de luni până miercuri, ora 18:00.

Fanii au rugat-o să revină la TV

Aproape imediat după ce a părăsit Antena 1, Andreea a fost asaltată de fani, care își doreau să o vadă înapoi pe sticlă. Și iată că, acum două zile, știrista le-a dat personal vestea că s-a reîntors în televiziune.

„Fiecare pas pe care l-am făcut în cariera mea s-a transformat într-o reinventare, nu doar în capacitatea de a lucra perfect într-o nouă echipa. Pentru că în fiecare stație tv am lăsat o amprenta de neuitat a personalității mele. Iar asta se întâmplă atunci când dăruiești, când ai pasiune, idei, forță, imaginație.

Iată că după doar 8 luni de când sunt jurnalist pe toate planurile comunicării, dar mai puțin pe micul ecran, am fost încântată de planurile realiste și profesioniste ale celor care conduc acum Prima Tv. Practic, va fi un reviriment al postului pe care îl merită și o revenire la succesul din anul 1997, atunci când s-a lansat. E adevărat, nu am rămas indiferentă nici la dorința publicului de a mă revedea la tv, exprimată în tot acest răstimp, fără încetare. Va mulțumesc pentru toate mesajele minunate! Va aștept de luni până joi, la ora 18, la Focus, principala ediție informativă a zilei. Cu dragoste, a voastră, Andreea', a transmis știrista pe rețetelele de socializare.

14355510_1566502636709503_6256707086737661257_n14355510_1566502636709503_6256707086737661257_n

„Ce e important este că are încredere în mine”

Ulterior, Andreea Berecleanu a povestit într-un interviu pentru Fanatik cum au reacționat membrii familiei sale la aflarea veștii, chiar dacă era previzibil că, în cele din urmă, se va întoarce la prima dragoste – televiziunea.

„Eva nu se aștepta, mai ales că știa că nu aș fi fost interesată de o revenire. Petru a trecut destul de repede peste informație. Da, cu soțul meu am avut destule discuții pe această temă. E firesc, mă cunoaște foarte bine și a observat cât de ușoară a fost desprinderea și cât de bine m-am adaptat după 27 de ani, fără studioul de știri. El știe că eu nu mă plictisesc niciodată, că am destule resurse de a mă reinventa. Ce e important este că are încredere în mine, orice aș alege”, a spus Andreea Berecleanu.

Citește și: Olimpia Melinte, confesiuni neașteptate despre a doua sarcină: „Soțul meu a știut înaintea mea că sunt gravidă”. Cum a primit fiul actriței vestea / EXCLUSIV

Citește și: Brigitte și Florin Pastramă s-au despărțit. Vedeta nu mai suportă violențele: 'O să iau o pauză pentru siguranța copiilor'

Citește și: Cum se simte mezzosoprana Maria Macsim Nicoară, la jumătate de an după ce a fost în comă, și cine are grijă de ea. Nu este soțul ei!

Citește și: Horia Tecău are COVID-19. Cum se simte tenismenul: „Îi îndemn pe cei care au luat contact cu mine să se testeze”

Citește și: Alex Bodi, săltat de DIICOT! Fostul soț al Biancăi Drăgușanu ar fi implicat într-un dosar de proxenetism și e suspect de legături mafiote

De ce a plecat Andreea Berecleanu de la postul unde a lucrat 17 ani

La scurt timp după șocanta ei demisie de la Antena 1, unde prezenta știrile în prime-time, au apărut o mulțime de speculații asupra motivului care i-a determinat plecarea. Iată ce ne-a declarat Andreea, în luna martie, la scurt timp după ce a părăsit Antena 1.

„A fost hotărârea mea de a pleca. De fapt, este decizia mea de a nu prelungi un contract de muncă în alte condiții decât cele agreate dintotdeauna de comun acord. Trebuie înțeles că niciodată nu am acceptat să semnez ceva impus sau, după cum numesc anumite companii „contracte-cadru. Sunt o persoană care respectă rigorile, disciplina, și asta am demonstrat în timp. Nu e nevoie de clauze care ofereau protecții excesive doar uneia dintre părțile contractului.

De altfel, nu mi s-a reproșat niciodată nimic de-a lungul atâtor ani. Revenind la întrebarea ta, în ultima lună mi-am continuat partea de comunicare pe care o fac pentru clienți, am intrat în multe proiecte foarte interesante, mi s-au deschis multe ferestre din punct de vedere profesional”, a spus Andreea Berecleanu pentru VIVA!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton