Raluca Pastramă, prima reacție după ce Pepe a anunțat divorțul: "Uneori suntem testați nu pentru a ne arăta punctele slabe, ci...."

 Dumba Gabriela
.

Raluca Pastramă s-a abținut până acum de la comentarii în spațiul public, după ce Pepe a anunțat divorțul. Astăzi, însă, bruneta a postat un mesaj care are legătură cu situația prin care trece familia ei, mai ales că se pregătesc de partaj și împărțirea custodiei fetelor.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Raluca și Pepe și-au spus adio după 8 ani de căsnicie, iar în acest moment decizia pare irevocabilă. Anunțul a fost făcut chiar de către artist, prin intermediul unui video postat pe YouTube, în care le povestește fanilor săi despre iminența divorțului.

Raluca și Pepe vor divorța în mod amiabil la notar, unde, în afară de custodia celor două fiice ale lor, vor avea de împărțit și o avere considerabilă, de 1.5. milioane euro. Cei doi au deschis împreună o grădiniță, afacere în care au investit foarte mulți bani, dar și un salon de frumusețe. Drept urmare, acum vor avea de partajat și business-urile familiei.

Astfel, cei doi soți vor avea de împărțit: casa din zona Pipera, unde au locuit împreună până recent – evaluată la 400.000 de euro; casa în care Raluca Pastramă a înființat grădinița pe care o administrează – evaluată la aproximativ 650.000 de euro; barul pe două etaje, deschis de Pepe în Calea Victoriei – la 550.000 de euro; o mașină Porsche Macan de aproximativ 65.000 de euro și o mașină Mercedes V Class în valoare de 50.000 de euro.

În fața acestei situații, Raluca Pastramă nu se declară copleșită, ba dimpotrivă.

„Uneori suntem testați nu pentru a ne arăta punctele slabe, ci pentru a descoperi tăria / punctele noastre forte', este mesajul postat de Raluca Pastramă la InstaStory.

Aceasta este prima reacție pe care Raluca a avut-o în spațiul public, după ce Pepe a anunțat divorțul. La cererea ei, potrivit artistului, iar motivul speculat ar fi infidelitatea lui.

Raluca-si-Pepe15-5Raluca-si-Pepe15-5

„Ea a hotărât să pună punct relației'

Vestea că Pepe divorțează de Raluca i-a luat pe fanii cuplului prin surprindere, după ce artistul, prin intermediul unui video postat pe youtube a făcut anunțul.

Vreau să fac un anunţ important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge acelaşi drum. Vom divorţa în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relaţiei. În momentul de faţă nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni. Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate şi după multe încercări de împăcare, ne înţelegem foarte bine. Chiar ne înţelegem foarte bine, pentru că am înţeles nişte lucruri şi eu, şi ea. Nu mai există tensiuni sau cel puţin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare şi vrem să ne creştem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educaţia lor şi pentru fericirea copiilor noştri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Fiind de comun acord, pentru că aşa a trebuit să fie, vom merge la notar şi nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculaţii. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniţă, dorm şi cu mine, dorm şi cu Raluca, a mărturisit Pepe pe canalul său de Youtube.

Citește și:

Andra și Cătălin Măruță dezvăluie secretele unei căsnicii de 12 ani: „Nu ne blocăm în certuri'. Cum au depășit greutățile în relație / EXCLUSIV

Drama lui Vladimir Găitan. Regretatul actor și soția lui au pierdut 7 copii: „Mi-am dorit atât de mult încât n-am conceput să fiu un tată sever'

Principesa Margareta, de neînduplecat în relația cu nepotul său, Nicolae. Gestul care demonstrează că relația lor este ruptă definitiv

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton