Daria Radionova, fosta iubită a lui Alex Bodi, jefuită în miez de noapte: „S-a întâmplat chiar în fața ochilor mei”

 Dumitrache Laura
.

Daria Radionova a fost jefuită în miez de noapte. Fosta iubită a lui Alex Bodi a trecut prin momente cumplite, după ce a fost jefuită în miez de noapte, în Londra. Tânăra a ajuns să se teamă pentru viața ei, odată cu înmulțirea cazurilor de acest fel în Anglia.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Daria Radionova, fosta iubită a lui Alex Bodi, jefuită în miez de noapte. Daria Radionova a fost victima unui jaf și a ajuns să se teamă pentru viața ei. Vedeta a fost jefuit în miez de noapte, declarând că jafurile au devenit o problemă în capitala Regatului Unit, în ultima perioadă. Șatena a făcut primele dezvăluiri după cumplitul incident.

Daria RadionovaDaria Radionova

Fosta parteneră a lui Alex Bodi a trăit un adevărat șoc. Daria se declară înspăimântată de cele întâmplare și declară că aceste situații se înmulțesc în Londra, iar acest lucru o sperie. Șatena a dezvăluit că a fost martoră la mai multe jafuri.

Citește și: Ce se întâmplă cu adevărat în triunghiul amoros Daria Radionova – Alex Bodi – Ema Uta:”Şi dacă ar fi cu Regina Elisabeta, tot ar înşela-o cu o menajeră”

Citește și: Ciprian Tătărușanu și iubita lui, Antoaneta, s-au căsătorit.Primele imagini de la nuntă

Citește și: Cine sunt concurenții propuși pentru Premiul de Originalitate la Românii au Talent.Câștigătorul va pleca acasă cu 10.000 de euro 

Citește și: Dani Oțil, despre perioada în care Horia Brenciu prezenta Neatza:„Nu am zis nicăieri asta. Dacă nu era cum voia el…'

Daria Radionova, fosta iubită a lui Alex Bodi, jefuită în miez de noapte

Daria Radionova a fost jefuită în miez de noapte în Londra. Șatena se teme pentru viața, având în vedere că aceste cazuri se înmulțesc. Fosta parteneră a lui Alex Bodi a fost jefuită chiar în fața magazinului pe care îl deține în Londra. Potrivit acesteia, hoții fură ceasuri și ajung chiar să ucidă oameni.

Șatena a publicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, în momentul în care a fost jefuită. Vedeta a menționat că aceste situații au devenit o problemă în capitala Regatului Unit, în ultima perioadă.

Daria Radionova: „Omoară oameni pentru ceasuri”

Daria Radionova se teme pentru viața ei. Vedeta a făcut primele declarații după ce a fost jefuită în miez de noapte în Londra. Fosta parteneră a lui Alex Bodi a declarat că a fost martoră la mai mlte jafuri care s-au petrecut în Londra.

„În perioada asta, Londra e extrem de periculoasă. Nu știu ce se întâmplă, poliția nu face nimic. Sunt jafuri pe fiecare zi. S-a întâmplat chiar în fața magazinului meu de câteva ori, în fața ochilor mei. Fură ceasuri și chiar omoară oameni pentru ceasuri.', a declarat Daria Radionova, pentru SpyNews.ro.

Daria, ținta hackerilor din mediul online

Daria Radionova este activă în mediul online, unde se bucură de o mare comunitate de fani. Vedeta împărtășește cu internauții tot ce se întâmplă nou în viața ei. Încă de când s-a despărțit de Alex Bodi, Daria a fost de multe ori ținta hackerilor din mediul online. Tânăra a descoperit că cineva se dă drept ea pe rețelel de socializare, furându-i identitatea.

„Ei bine, existã un fan nebun psihopat care este obsedat de mine în viata mea, creând profile false. Mă härtuieste si trimite mesaje prietenilor mei. imi stie fiecare pas, imi urmäreste toti prietenii si asa mai departe. Nu i-am fäcut nimic si habar nu am de unde vine obsesia asta nebunà, dar hei, dacã nu te opresti, duc toate dovezile la politie, iti vor verifica IP-ul si te vor taxa pentru härtuire. Obsesia asta bolnavã chiar nu e normala. Asta e boalã. Da am destul de succes, da sunt destul de cunoscutà, fac tot posibilul sà träiesc viata pe care mi-o doresc, am meseria mea, nu depind de nimeni, nu cer nimic nimänui, nu uràsc pe nimeni, personal nu am fäcut nimic ràu, a transmis Daria Radionova pe Instagram-ul personal.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton