Ray Liotta, cunoscut pentru filmul Goodfellas, a murit. Avea 67 de ani

 Raiciu Adriana
.

Doliu în lumea cinematografului! Ray Liotta a murit în somn, în timp ce filma cel mai recent proiect al său în Republica Dominicană, „Dangerous Waters'. Actorul, cunoscut pentru filmele Goodfellas și Field of Dreams, avea 67 de ani.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Ray Liotta, cunoscut pentru filmul Goodfellas, a murit. Potrivit reprezentantului său care a confirmat vestea, actorul a murit în somn în Republica Dominicană în timp ce filma cel mai recent film al său Dangerous Waters alături de Saffron Burrows.

274013416_1023353081547539_3381239033309426026_n274013416_1023353081547539_3381239033309426026_n

Citește și: Bianca Drăgușanu o atacă pe Iulia Sălăgean, după ce i-a dat mesaje lui Gabi Bădălău: „Un bărbat e născut vânător, dacă…

Citește și: Oana Ciocan a fost eliminată de la Survivor România 2022: „Mă doare inima’

Citește și: Câți bani ar fi câștigat Marian Drăgulescu la Survivor. Suma este colosală

Citește și: Mesajul lui Cosmin Seleși, după ce a fost înlocuit de Pepe la „Te cunosc de undeva!’: „Am râs, am învățat și am plecat’

Ray Liotta, cunoscut pentru filmul Goodfellas, a murit

Liotta s-a născut în New Jersey și a fost abandonat la un orfelinat, de unde a fost adoptat, la vârsta de șase luni. „La început, nu am înțeles cum poate un părinte să renunțe la un copil', a spus el pentru revista People . „Așa că am avut genul ăsta de energie de a fi pur și simplu ca, asta e al naibii. Și apoi, când mi-am întâlnit-o în sfârșit pe mama nașterii, la patruzeci de ani, nu eram la fel de supărată din cauza asta. Este doar o altă călătorie.'

După roluri mici la TV și un rol mic în The Lonely Lady din 1983, Ray Liotta a primit o nominalizare la Globul de Aur pentru Something Wild din 1986. A continuat să joace în Field of Dreams în 1989, înainte de a interpreta rolul lui Henry Hill în Goodfellas de Martin Scorsese.

„Dacă ai un film pe care oamenii și-l amintesc, este grozav. Dacă ai două, este fantastic', a spus el pentru The Guardian în 2021 despre asocierea sa cu drama despre gangsteri.

Regizorul Goodfellas, Martin Scorsese, i-a adus un omagiu lui Liotta într-o declarație joi seară, spunând că a fost „absolut șocat și devastat' de moartea sa.

„Era atât de talentat, atât de aventuros, atât de curajos ca actor', a spus el într-un comunicat. „A juca pe Henry Hill în Goodfellas a fost o problemă grea, pentru că personajul avea atât de multe fațete diferite, atât de multe straturi complicate, iar Ray a fost în aproape fiecare scenă a unei filmări lungi și dure. M-a uimit absolut și voi fi mereu mândru de munca pe care am făcut-o împreună la acea poză. Inima mea se îndreaptă către cei dragi ai lui și mă doare pentru pierderea lui, mult prea devreme.'

Într-o declarație, creatorul The Sopranos, David Chase, a numit moartea actorului „un șoc masiv, neașteptat' și a adus un omagiu „o persoană foarte caldă și plină de umor' și „un actor cu adevărat superior', scrie Theguardian.

sursă foto- Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton