Andrei și Yana de la Mireasa s-au despărțit. Care a fost motivul separării

 Oana Pantazi
.

Andrei și Yana, unul dintre cuplurile formate recent la Mireasa, s-au despărțit. La nici trei săptămâni de când au format un cuplu, cei doi concurenți au luat decizia de a porni pe drumuri separate, după ce între ei au avut loc mai multe discuții aprinse.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Andrei și Yana, cuplul format în urmă cu aproape trei săptămâni la Mireasa, s-au despărțit. Cu toate că, inițial, le-au lăsat fanilor impresia că între ei există o chimie specială, în cele din urmă s-a dovedit că există diferențe ireconciliabile între ei, așadar cei doi tineri și-au spus adio!

99

Andrei și Yana de la Mireasa s-au despărțit

La început păreau foarte îndrăgostiți unul de altul, însă chimia dintre ei s-a spulberat destul de repede, odată cu discuțiile aprinse care au izbucnit între ei. Declarațiile de dragoste și cuvintele frumoase s-au stins și au urmat certurile. Paradoxal, deși se aflau în Casa Mireasa și relația lor încă nu fusese supusă testului timpului în viața reală, neînțelegerile au avut drept leitmotiv situația financiară a lui Andrei.

Deși Andrei nu a fost prea mult timp într-o relație, părea să-și fi găsit sufletul-pereche și și chiar avea gânduri serioase cu noua lui iubită. Mai mult, tânărul chiar a spus că își dorește copii cu Yana. Iată însă că relația lor a luat sfârșit mult prea repede, cei doi anjunțându-și despărțirea.

De la ce a pornit totul

Cearta lor a pornit după ce au fost difuzate imagini cu stilul de viață de dinainte al Yanei. Cea care a reacționat prima a fost mama lui Andrei, deloc încântată de alegerea fiului ei, care a spus că el ar trebui să aibă mulți bani ca să-și permită să-și întrețină iubita. Dat fiind că Andrei nu i-a sărit Yanei în apărare și, mai mult, a comentat că el ar putea face credit cel mult pentru o casă, nu pentru a încuraja opulența, s-a declanșat cearta între ei.

Citește și: Ray Liotta, cunoscut pentru filmul Goodfellas, a murit. Avea 67 de ani

Citește și: Bianca Drăgușanu o atacă pe Iulia Sălăgean, după ce i-a dat mesaje lui Gabi Bădălău: „Un bărbat e născut vânător, dacă…

Citește și: Irina Tănase are un nou iubit, după despărțirea de Liviu Dragnea? Cu cine a fost surprinsă

Citește și: Anamaria Prodan, replici dure după dezvăluirile lui Reghe din emisiunea lui Denise Rifai:'Îl dau în judecată de vorbește singur'

Între ei a intervenit și gelozia Yanei, după ce Andrei a întrebat-o pe Larisa dacă mănâncă pizza, fapt ce a determinat-o să se îndepărteze de iubitul ei, spunându-i că are nevoie de timp… După ce au mers la Mireasa Capriciile Iubirii, Yana a decis să pună punct relației.

'Ar trebui să renunți la mine pentru că nu sunt omul potrivit. Am mai multe probleme decât… Tu nu-ți dai seama cum sunt eu, de asta spui așa. Tu te amăgești singur. Sau ai tras concluzii prea rapid', a zis Yana.

„Eu nu mă schimb, sunt real”

Andrei i-a spus că nu simte asta și că e convins că Yana e perfectă pentru el: 'Tu încerci să-mi spui ceva, dar nu ai curaj să mergi până la capăt'.

Yana a spus că vrea să-l avertizeze și apoi s-au sărutat pasional: 'Decât să stau să scot sudoarea din mine într-o cușcă, mai bine stau cu tine să mă pupi'.

'Nu vreau să mai am aceste discuții cu tine, chiar nu vreau să-ți mai spun lucruri. Cum m-ai cunoscut tu, așa sunt. Eu nu mă schimb, sunt real. Să nu uiți lucrurile astea! Dacă vrei să-ți dai șansă să mă cunoști, dacă nu…', i-a transmis Andrei iubitei lui.

Andrei și Yana de la Mireasa s-au despărțit, dar au lăsat totuși o portiță deschisă, explicând că se poate considera că este doar o separare necesară pentru ca fiecare să își poată pună ordine în gânduri.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton