Daniela Oloș, fosta iubită a lui Adrian Cristea, a fost lovită de tren. Are răni grave la cap

 Stamen Diana
.

Daniela Oloș a fost lovită de tren și se zbate între viață și moarte. Fosta iubită a lui Adrian Cristea a fost găsită în comă, marți seară, pe un câmp în Ploiești.

Fosta iubită a Prințului are 34 de ani și a devenit cunoscută publicului după ce a vorbit despre relația cu fostul fotbalist. Daniela Oloș a fost găsită pe un câmp între Gara Tomșani și Gara Cricov, în comă. Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili dacă tânăra lovită de tren a încercat să se sinucidă sau a fost victima unei agresiuni, potrivit Click!.

Daniela Oloș a fost găsită în stare de inconștiență cu traumatism cranio-cerebral grav, fractură la mână și traumatism toraco-abdominal, dar și traumatism de bazin.

„Pacienta a rămas internată la Secția Terapie Intensivă. A fost adusă în comă GCS 4. Momentan nu s-a intervenit chirurgical, din cauză că este în stare gravă. Prognosticul este rezervat', a precizat dr. Violeta Tănase, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Ploiești. Tânăra urmează să fie transferată la Bucureşti.

Potrivit informațiilor apărute în presă, Daniela Oloș ar fi venit cu mașina din București și s-a oprit în gara din Ploiești, de unde lua un tren către Mizil. Între Crocov şi Tomşani, fosta iubită a lui Adrian Cristea s-ar fi aruncat din tren sau ar fi fost împrinsă pe şine. 

FOTO: Facebook

Daniela-Olos-1Daniela-Olos-1
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton