Adelina Pestrițu ar putea reveni la TV. Vedeta e în negocieri cu Kanal D și Antena 1

 Stamen Diana
.

După ce a încheiat proiectul de la Wowbiz, Adelina Pestrițu s-a focusat pe alte domenii. Vedeta este iubită de public și ar putea reveni pe micul ecran într-o nouă emisiune. Adelina Pestrițu este în negocieri cu șefii de la Antena 1 și cu cei de la Kanal D.

Adelina Pestrițu a luat o pauză de televiziune, iar în tot acest timp s-a ocupat de afacerile sale și și-a întemeiat o familie minunată. Vedeta este acum împlinită din toate punctele de vedere și vrea să revină în televiziune. De-a lungul timpului, fosta prezentatatoare TV de la Wowbiz a primit mai multe oferte, însă le-a refuzat.

Kanal D și Antena 1 i-au făcut acum două oferte de nerefuzat Adelinei Pestrițu, potrivit cancan.ro. Șefii de la Antena 1 i-ar fi propus vedetei să vină la cârma emisiunii 'Mireasă', show matrimonial care va începe în curând. În cărți pentru această emisiune mai sunt și alte vedete, printre care Gabriela Cristea și Paula Chirilă.

Din partea celor de la Kanal D, Adelina Pestrițu a primit propunerea de a face parte din juriul 'Bravo, ai stil!'. Sezonul acesta va fi cu vedete, iar printre concurente s-ar afla și Andreea Tonciu. În trecut, Adelina Pestrițu a mai primit propuneri să facă parte din juriul 'Bravo, ai stil!', însă partea financiară nu a fost destul de motivantă pentru vedetă.

Adelina Pestrițu și Virgil Șteblea, afaceri împreună

Celebrul cuplu deschide magazin de ceasuri și bijuterii cu diamante, dintre care unele depășesc suma de 100 000 de euro. Totuși, deși este vorba de un magazin de lux, unde se comercializeză ceasuri si piese exclusiviste, Eda Watches & Jewelry pune la dispoziție și bijuterii cu prețuri pentru toate buzunarele.

Magazinul, afacere de familie gestionată de Adelina împreună cu soțul ei, este situat strategic, într-o zonă centrală, pe Radu Beller. Cei doi nu au făcut rabat de la cheltuieli de amenajare, iar spațiul a fost renovat complet, lucrările la interior desfășurându-se pe durata a trei luni.

De altfel, Adelina Pestrițu a purtat bijuterii de la propriul magazin și pe covorul roșu de la E! People Choice Awards, în LA.

FOTO: Facebook

Adelina-Pestrițu-și-Virgil-ȘtebleaAdelina-Pestrițu-și-Virgil-Șteblea
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton