Daniel Pavel, adevărul despre Sorin Pușcașu de la Survivor: „Era pisălog”

 Dumitrache Medeea
.

Survivor România 2021 este o experiență inedită atât pentru concurenți, cât și pentru prezentator. Daniel Pavel a avut propriile-i opinii despre participanții la competiție și despre toate conflictele care au avut loc. Acum, prezentatorul și-a spus părerea sinceră despre Sorin Pușcașu.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fiecare fost participant la Survivor România 2021 a avut ocazia să povestească experiența din punctul său de vedere. Acum a venit rândul lui Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, să spună cum s-a văzut competiția prin ochii săi.

pavel2pavel2

Daniel Pavel a povestit cum a simțit fiecare eliminare pe care a fost nevoit să o anunțe. În plus, prezentatorul și-a spus părerea sinceră despre un fost concurent, și anume Sorin Pușcașu.

Daniel Pavel: „Emoția e foarte puternică'

Daniel Pavel a trăit și el toată experiența Survivor la intensitate maximă, chiar dacă nu a intrat pe traseu. Prezentatorul emisiunii a simțit fiecare emoție și mărturisește că de multe ori i-a tremurat vocea atunci când a anunțat eliminări.

Citește și: Ce planuri are Daniel Pavel, după Survivor:

Citește și: Cum a ajuns Daniel Pavel prezentator la Survivor:

Citește și: Liviu Vârciu și Anda Călin organizează petrecerea de botez a fiului lor.

Citește și: Alex Bodi și Oana Marica nu se mai ascund.

Chiar și comentariile sportive pe care le făcea îi creșteau adrenalina lui Daniel Pavel. Acum, după ce concursul s-a terminat, prezentatorul a explicat, pentru wowbiz.ro, cum a trăit fiecare moment al competiției.

Emoția e foarte puternică. M-am atașat de toți și la momentul eliminării se vedea, când vocea mea din cască îmi spunea cine era eliminat cu câteva secunde înainte, eu nu știam'.

Cei de acasă trebuie să înțeleagă efortul logistic colosal. A fost o audiență colosală. Mi-a mai tremurat vocea la unii dintre ei și ceilalți observau, chiar Sebi mi-a spus. Dacă faci doi pași în spate, observi că domnul Dan a avut emoție tot timpul, și la Moro, și la Jador… Au fost plecările pe motive medicale… Comentariul sportiv, abordarea sportivă e ca un vârf al iceberg-ului”, a declarat acesta.  

Daniel Pavel, despre Sorin Pușcașu

Daniel Pavel a vorbit și despre Sorin Pușcașu. Prezentatorul nu înțelege de ce fostul Războinic a primit atâta hate din partea publicului. Deși are o fire mai dificilă, Sorin nu ar fi trebuit să fie văzut ca un personaj negativ, după cum spune Daniel Pavel.

„Nu am înțeles volumul de hate pe Sorin. A fost văzut personaj negativ. Percepția mea era clară și doar de la joc și din Consiliu. Aflam câte ceva din ce fac ei. Moderatorul îi vede doar în anumite momente bine definite, pentru că apare la concurenți și nevoia de suport. O simplă chestie că te plângi poate fi o problemă pentru un alt concurent, de aceea aveam o expunere limitată'.

Expunerea limitată m-a făcut să nu înțeleg hate-ul la adresa lui Sorin. Era pisălog, dar este zodia fecioară. Îi înțeleg și pe cei din camp, dar Albert e un băiat puternic. Albert nu a îngenunchiat niciodată, Sorin nu l-a manipulat. Fecioara din Sorin Pușcașu ar putea fi perceput pisălog, dar m-a interesat că putea să conducă o conversație”, a declarat Daniel Pavel, la Ștafeta Mixtă. 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton